Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

morcılek hepsı cok guzel ı gunlerde kullan cnm benım
ayy sıyahlı olanı sorcaktım pıaer cardınmış saol cnm
taçta 70 50 ve 100 tl arası nevresımler bende 100tl almıstım ıste 50 tl ınş bıdaha kampanya olur

ay o yok içinde
bak şimdi var mıydı yoksa :)
şimdi iş yerındeyım eve gidince ilk işim bakmak olacak ben yok die hatırlıorum canım ya

tacın outlet i var ben de ordan
almıştım
eskı katalogdakı modellerını daha ucucza satıorlar
çok mantıklı oluo ordan almak
şimdi de tek kişiliklere bakacaım hep çift almışım
nedense
:)

internettebir sitede buldum aynı marka içinde çırpıcı telide vardı senin aldığınla arasında 50 tl fark var o yuzden sordum varmı diye :CüvCüv:

internettebir sitede buldum aynı marka içinde çırpıcı telide vardı senin aldığınla arasında 50 tl fark var o yuzden sordum varmı diye :CüvCüv:

eve gidince bakıım o zaman kesın bi cevap verıım olur mu canım

bende geçen ay tefalden clipsomu aldım 6 lt 400 lira
geçen sene doğum günümde annem phılıpsın blender setini almıştı ama fiyatını hatırlamıyorum

aranızda elektrik süpürgesini alanlar var mı ? biz torbasız almayı düşünüyoruz ama onuda her temizlik sonrası dökmek gerekiyor mu ? torbalılar mı daha iyi ?

günaydın kızlaaarrr dicem ama tünaydın diyeyim en iisi geç olmuş şaka maka ben kalkana kadar :)) amanın iki gün netim yoktu neler de eklenmiş neler.. çok güzel hepsi kızlar hepiniz hayırlı günlerde kullanın inşallah..

aranızda elektrik süpürgesini alanlar var mı ? biz torbasız almayı düşünüyoruz ama onuda her temizlik sonrası dökmek gerekiyor mu ? torbalılar mı daha iyi ?

henüz almadım cnm ama philips marathon almayı düşünüyorum torbasız fakat sululardan değil.. her temizlik sonrası dökülmesi gerekenler sulu olanlar diye biliyorum ben,bunların gerekmiyo cnm.. haznesi dolunca döküyosun..

ladybırd ı gunlerde kullan cnm
ranunu ben aura cleanmax robot alcm 32 fonksıyonu var 1800 2000 tl aarsı suan belkı daha dusmustur ama harıka ozellıklerı var evde kullanıyoruz sulu calısıyo

alışveriş yapmak istiyorummmmmmmm

kızlar kafanızda bi gelinlik modeli varmı

olmamııı kuşum hihoyyyt benim hayallerimdeki gelinlik bu tarz bişee

saçım da böyle olacak inşallah.. kuaför hayallerime uyarsa tabee klava: ama üstteki gelinliğin duvak modelinden istiyorum,tepeden daha kabarık geleninden yani..

isaura cnm harika bir gelinlik tatlım eminim sanada çok yakışır a.s.

bende böyle istiyorum Allah nasip ederse :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…