Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mıorcılek sonuıncunu bende aldım battanıye deıl nevresım takımı olarak saten pamuk karısık ve cok parlak harıka bısey
150 tl almıstım yanındada baska bı taçı 50 tl aldım kampanyadan ozmn bı urun alana ıkıncısı yarı fıyatına ıdı

çok güzel di mi ii yapmışsın
valla bayılarak aldım hepsini
ben evım sıyah beyaz ve kırmızı konseptıne uysun ıstıordum ama
öle güzel seyler de var kı
aldıkça aldım :)

çok güzel di mi ii yapmışsın
valla bayılarak aldım hepsini
ben evım sıyah beyaz ve kırmızı konseptıne uysun ıstıordum ama
öle güzel seyler de var kı
aldıkça aldım :)

bende bende bendedelikafadulden sıyah beyaz kırmızı olsun ıstıyom
sen kaca aldın ve usttekı sıyahlıyı cok beğendım onu hıc gormemıstım ı gunlerde kullan cnm kampanyadayken cok ıyı oluyo 100 tl normalde ben 50 tl aldım tac nevresımlerımıdelikafadulden

morçilek hepside çok güsel
güle güle kullan
tefal tencere setini nerden aldın conem?

morçilek aldıklarının hepsi çok güzel hihoyyyt gri siyah olan nevresimin benimkinin aynısı çok severek almıştım güle güle kullan :CüvCüv:

resimde beyaz / siyah gibi gözüküyor ama aslında aldocum ewet gri/siyah ama yinede çok asil duruyo. bende aynısından severek almıştım :)

mandallar çok şeker ama ben bunlardan en az 2-3 düzine almam lazım çok kırıyorum da

kızlar benim çeyizimede annem mandal alıp koymuş gördüğümde şok olmuştum :))) sanki herşey bitti sırf o kaldı

mandallar çok şeker ama ben bunlardan en az 2-3 düzine almam lazım çok kırıyorum da

Eh o zaman daha dikkatli kullanirsin belki canim Hani bunlar özel ya naniknanik

kızlar benim çeyizimede annem mandal alıp koymuş gördüğümde şok olmuştum :))) sanki herşey bitti sırf o kaldı

Sorma benim annemde pasta ve yemek kitabi aldi bana, ne demek istiyor acaba :uhm:

öyle deme aldo büyük eşyalar zaten alınıyo benimde çoğu şeyim eksik ama bulaşık bezimden hunime herşeyi aldı annem :lepi:

hangısını
usttekını 150 ye aldım satenpamuk dıorlar ya
normal pamuklulrı 100 e aldım
buraya koymadıkları var onlar da 50 ytl
battanıye 80 tl
o sıyah olan pierre cardın

tefalleri panoradan aldım ankarada avm
350 ttuu
aslında ben aldıktan sonra yenı bı kampanyaları çıkmıştı
ben biraz pahallı aldım sankı ama neyse bitti taksitleri

öyle deme aldo büyük eşyalar zaten alınıyo benimde çoğu şeyim eksik ama bulaşık bezimden hunime herşeyi aldı annem :lepi:

orası öle ama evde koyacak yer yok zaten senağlama annem sürekli birşeyler alıyor kaydirigubbakcemile

kahve makınası 125 aldım
normalde ıkılı oluordu bu ama çok pahallıydı
teklısı 125 kızılayda dolaşırken bı yerde ındırım vardı öle almıştım

morçilek aldıklarının hepsi çok güzel hihoyyyt gri siyah olan nevresimin benimkinin aynısı çok severek almıştım güle güle kullan :CüvCüv:

çok saol canım benım
allah ii günlerde kullanmayı nasıp etsın
anladın sen onu
delikafadulden

bu da blender setım
bayıldım renklerıne alırken gücü de 700 w
kullanmadım henuz ama ii bişeye benzıo
alacaklara duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…