Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya anlamdk öyle reyhan görmüyorsa sorun yokturrr

komşu ben senden şüpheliyim kuşum benden önce gidecen gibi bi his var içimde

bende benımkınden süphelıyım hee:1ninca:

mafoldumben Böcük bende burdayım seneye kadar kısmetse
olsun cnm seneye kadr onlar eskı gelın bız taze gelın oluruk:dilcikar:
ben buraya çapa attım gitmiyom hiçbiyere herhalde :umursamaz: [/COLOR][/B]

sen ne zmn gıdıyon nan
bana 2 hafta once sordaydın ahh ahh derdım sımdık yakın gıbı :gitme:

zeybs ya bılmem cok esyada istemedık dusun ıkı oda boş hanı hevesım kacar ılerde degıstırmek ısterım tasınında uymaz felan dıye
ilerde belkı bi köşe aklım kaldı cunku alırım
aman odaların içi eşya dolmasın sevgi dolsun.kendi evin olduğunda ya da ilerde istediğin herşeyi alırsın canım..Allah sağlık ve huzur versinde:1hug:
canım hepsi çok cici güle güle kullana.s.
ah canım yaaa ewet buda böle olsun diip geç salla..aynısı görümcemede olmuştu...ev sahibiyle konuşup çıkarttılar..kiradayken acayip sinir olmuştu oda yazık haklı tabi kız sende haklısın..çıkabiliosa çıkarttır çıkmıosada boşvernaniknanik
isimleri yazılı tüm kızların isimleri silinir Allah hayırlı kısmetler verir inşallah.dier cicilerinde hoşmuş tacın çatal kaşık takımın vs..hepsini güle güle kullan canım.herşey istediğin gibi geçsin inşallah...a.s.

ahha böcük sen çok alemsin yaaaa..Allahtan hayırlı kısmetler istiyorum canım senin için....Allah gönlüne göre versin inşallah...ama evlenmek sevgili bulmakta pek önemli değil be böcüğüm.önemli olan gerçekten sevip sevildiğin biriyle olmak.sırf evlenmek için evlenmeyi doru bulmuyorum ben.seninde kısmetin bir yerlerde zamanı gelince çıkıcak demek..a.s.ve burdaki kssların hepside severek aşık olarak evleniyorlar anladığım kadarıyla.bu çok güzel bir şey...harikaaa...Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Son düzenleme:
Arsimaa inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur, rüya gibi kına gecesi düğün ve balayı yaşarsın, hergünün bir öncekinden güzel geçsin inşallah.. a.s.

Hayatımm bilmiyorum sen girermisin nete ama aynı dilekler senin içinde geçerli.. rüya gibi 1 ay geçirin (kına nikah düğün balayı yuvarlak hesap 1 ay olsun didim )

darısı bekleyenlerin başına..

Arsima canımsın yaa dün sinay bugün sen içim hüzünlendi yapmayın böylee

Sanki evlenince gelmiycek gibi konuşmuşun hem daha ben gidicem akıl vericeksiniz bana :)

sinayınki kötü hüzün benimki burukluk deme öle
gelecem ama 2 hafta ayrıyım sizden hatta daha fazla
özlicem sizi çok

Arsimam koccaman öpüom seni kuşummmm

bende seni
gidicektim
gittim işleri topladım fln özel mesaj geldi gelince bida geldim :)

:sinifsinif:arşıde gıttı :sinifsinif:
sonra hayatım ondan sonra sırası gelen ben ıse hala burdayım :kendını acındıran smıle kaydirigubbakcemile3

öle napcan :)

komşu ben senden şüpheliyim kuşum benden önce gidecen gibi bi his var içimde

:roflol::roflol::roflol:

arsima kocaman öpüyorum canım herşey gönlünce olur inşallah:Saruboceq:

inşallah

duygulanmayın beeeeeeeeee benide ağlatcanızzzz lmaz:
kibar kızın kibar tacı
sende ii bak aşkınla gez bol bol :)

Arsimamm kuruyemiş paketlerine,çatal bıcaklarına bittim opuyorumnanaktan
Çok özleetme kendini arada evden akşamlarıı girr beni görürsün kuzum o zaman kesinn mafoldumben

Şeniz
pazara kadar yoğunluktan gelemem kanımca
düğünden sonrada evde netim yok

anam o benim adım mı?
ay duygusala bağladım valla...
ordan değil dünyadan silinse adım zamk gibi yapışmış kıçım kalkmıyor bir yer....
sağol arsi

evet senin adın
deli kız :)

burkulmasın kuzum yaaa
inşallah sende hep gül
çok bişi kalmadı sanada

inşallah

Arsimaa inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur, rüya gibi kına gecesi düğün ve balayı yaşarsın, hergünün bir öncekinden güzel geçsin inşallah.. a.s...

inşallah cicim ya

kızlar perdeci evde
ve herkes sanki sözleşmş gibi birbirinden habersiz beni arıyor çok güzeller diye
merakımdan çat die çatlıcam
en son ablam aradı perdeci aldı telefonu çok güzle oldular diye meraktan çatlicam :)

bu arada özel albüm muhabbeti olmuş, ben resimleri göremiyorum diye gördüğüm herkesi arkadaş listeme eklemeye çalıştım ya.. yani rahat olun siz kabul etmezseniz listenizdeki hiç kimse göremez özel albümleri..

saol paşmoşummm(böle dediim için kızmıosundur inşallah canım) darısı isteyen herkese hayırlısyla canlarımmmmmmm a.s.

yok kuşum kızmam ben sana güloy dedim ama sende kızma
benim lisede çok yakın bi arkadaşım vardı ki hala arkadaşım adı gülay dı sınıfçak güloy derdik ona ordan geldi sana da öyle yazmak...Şeniz

hayatm okusa bunu derdiki arsima

çünkü o 17:00
ben 17:20 :roflol:

siz düğündaşsınız doğruu arşima, var ya dün gibi burda sızlanıodun bak herşey yetişti çok şükür günün geldi çattı sayılır , ayy çokk güzel bi evlenesim var kii sormayınnn

ben bu yaz kaçmazsamm bide kaçmam kocaya zaten

selam kızlar,
günlerdir ugrayamadim moralim cok bozuk ya.. mafoldumben

Sinay'cim ne kadar üzüldüm anlatamam, Allah kayınpederinin yerini cennet eylesin, nur icinde yatsın, Allah rahmet eylesin mafoldumben
Bu zor zamanda müstakbel esinin yanından hic ayrılma olurmu canım... Allah yardımcınız olsun mafoldumben

Arsimam eger görüsemezsek simdiden ömürboyu mutluluklar dilerim canım, hersey cok cok cok güzel olacak unutma. Şeniz
Benide ayakkabının biyerlerine sıgdırabilirmisin? Ismim Gülcan :kedi:

Şeniz

Arsimam eger görüsemezsek simdiden ömürboyu mutluluklar dilerim canım, hersey cok cok cok güzel olacak unutma. Şeniz
Benide ayakkabının biyerlerine sıgdırabilirmisin? Ismim Gülcan :kedi:[/FONT]

sağol canm

kızlar bu sefer gerçekten gidiyorum kaydirigubbakcemile3

beni özleyin

çünkü ben sizi çok özlicem

ARSıMA YıNE YAZIYORUM BEBıBıŞM ALLAH yardımcın OLSN INS EN GUZEL SEYLER SENIN OLUR BıTANEM CIKMADAN TEKRAR YAZZAYIM DEDıM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…