esmycim birbirinizi arkadaş listenizden silin ve öyle kontrol edin
o zaman özel albümlerinizin olmadığını göreceksiniz
çünkü ben sen yazınca girdim baktım hiçbirinizin albümü görünmüyor
rahat olun :)
hayatım, sende yoksun bugun..
senin içinde dualarım yanınınınzda olsun.
En mutlu gününüz beklediğinizden de güzel geçsin inşallh.
güzel haberlerle dönün..
komşu ben senden şüpheliyim kuşum benden önce gidecen gibi bi his var içimde
olsun cnm seneye kadr onlar eskı gelın bız taze gelın oluruk:dilcikar:mafoldumben Böcük bende burdayım seneye kadar kısmetse
ben buraya çapa attım gitmiyom hiçbiyere herhalde :umursamaz: [/COLOR][/B]
aman odaların içi eşya dolmasın sevgi dolsun.kendi evin olduğunda ya da ilerde istediğin herşeyi alırsın canım..Allah sağlık ve huzur versinde:1hug:zeybs ya bılmem cok esyada istemedık dusun ıkı oda boş hanı hevesım kacar ılerde degıstırmek ısterım tasınında uymaz felan dıye
ilerde belkı bi köşe aklım kaldı cunku alırım
canım hepsi çok cici güle güle kullana.s.Biraz hüzünlü havayı dağıtır belki çeyiz ekleyeyim. Geçen hafta ykm'nin % 50 indiriminden aldıklarım. Bazılarını nette bulamadım gelince eklerim.
Eve getirdiğim 2 parçayı ekliyim önce Kaşıklık
Tel süzgecim
Bıçak seti
Büyük saklama kabı
Kirli kaşıklık benimkisi en alttaki yeşil-turuncu
Karıştırma kabı en üstteki benimki
Makarna ve kızartma tenceresi olarak geçen tombik tencerem. Ben de kızartma için düşündüm
Ar-yıldız cezve takımım benimki ayaklı askılıklı, geldiğinde eklicem orjinalini
ah canım yaaa ewet buda böle olsun diip geç salla..aynısı görümcemede olmuştu...ev sahibiyle konuşup çıkarttılar..kiradayken acayip sinir olmuştu oda yazık haklı tabi kız sende haklısın..çıkabiliosa çıkarttır çıkmıosada boşvernaniknanikkızlar canım çok sıkılıyor ya yatakodasındaki gömme dolap yüzünden kendi takımımın dolabı yan odada durmak zorunda ben hepsi biryerde olsun istiyodum o oda soyunma odası gibi olucak gerçi sinay çok güzel bir laf etti buda böyle olsun diyin sıkmayın canınızı diye bende buda böyle olsun diyecem artık
isimleri yazılı tüm kızların isimleri silinir Allah hayırlı kısmetler verir inşallah.dier cicilerinde hoşmuş tacın çatal kaşık takımın vs..hepsini güle güle kullan canım.herşey istediğin gibi geçsin inşallah...
mınyon defa dedım ama işe yaradı:kedi: gamze benı ayakkabısına yazdıktann sonra sevgılım oldu gıbı bı hıs var ıcımde nan hıc ınanmazdım ama bakalım
ınş arsıdende ısmım sılınır
Hayatımdan sonra kim gidio ilk kıslarr???
sen ne zmn gıdıyon nan
bana 2 hafta once sordaydın ahh ahh derdım sımdık yakın gıbı :gitme:
Arsima canımsın yaa dün sinay bugün sen içim hüzünlendi yapmayın böylee
Sanki evlenince gelmiycek gibi konuşmuşun hem daha ben gidicem akıl vericeksiniz bana :)
Arsimam koccaman öpüom seni kuşummmm
:sinifsinif:arşıde gıttı :sinifsinif:
sonra hayatım ondan sonra sırası gelen ben ıse hala burdayım :kendını acındıran smıle kaydirigubbakcemile3
komşu ben senden şüpheliyim kuşum benden önce gidecen gibi bi his var içimde
arsima kocaman öpüyorum canım herşey gönlünce olur inşallah:Saruboceq:
arsi ayakkabında adımı gördüm bende çok duygulandım ikinci resmi bekliyoruz artık
tacında çok güzelmiş kibarcıkk
kendine iyi bak bol bol dinlen aşkınla :gitme: :gitme:
ben buraya çapa attım gitmiyom hiçbiyere herhalde :umursamaz:
Arsimamm kuruyemiş paketlerine,çatal bıcaklarına bittim opuyorumnanaktan
Çok özleetme kendini arada evden akşamlarıı girr beni görürsün kuzum o zaman kesinn mafoldumben
anam o benim adım mı?
ay duygusala bağladım valla...
ordan değil dünyadan silinse adım zamk gibi yapışmış kıçım kalkmıyor bir yer....
sağol arsi
arsimam, balım tacını kuruyemiş sepetinide birde ayakkabının altını görünce iyice burkuldu içim.
güle güle git arkadaşım..
inşallh kusursuz geçer herşey..
biz büyük ihtimal görüşemeyiz uzun bir süre..
yüzün hep gülsün..
isimleri yazılı tüm kızların isimleri silinir Allah hayırlı kısmetler verir inşallah.dier cicilerinde hoşmuş tacın çatal kaşık takımın vs..hepsini güle güle kullan canım.herşey istediğin gibi geçsin inşallah...a.s.
Arsimaa inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur, rüya gibi kına gecesi düğün ve balayı yaşarsın, hergünün bir öncekinden güzel geçsin inşallah..a.s...
Hayatımdan sonra kim gidio ilk kıslarr???
saol paşmoşummm(böle dediim için kızmıosundur inşallah canım) darısı isteyen herkese hayırlısyla canlarımmmmmmm a.s.
hayatm okusa bunu derdiki arsima
çünkü o 17:00
ben 17:20 :roflol:
yok kuşum kızmam ben sana güloy dedim ama sende kızma
benim lisede çok yakın bi arkadaşım vardı ki hala arkadaşım adı gülay dı sınıfçak güloy derdik ona ordan geldi sana da öyle yazmak...Şeniz
nie kızıyım kuşum yaw delikafadulden :1hug: Şeniza.s.
siz düğündaşsınız doğruu arşima, var ya dün gibi burda sızlanıodun bak herşey yetişti çok şükür günün geldi çattı sayılır , ayy çokk güzel bi evlenesim var kii sormayınnn
ben bu yaz kaçmazsamm bide kaçmam kocaya zaten
Arsimam eger görüsemezsek simdiden ömürboyu mutluluklar dilerim canım, hersey cok cok cok güzel olacak unutma. Şeniz
Benide ayakkabının biyerlerine sıgdırabilirmisin? Ismim Gülcan :kedi:[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?