Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

catal bıcak takımın taşlı mı yanlış mı gordum ben onu tutmaya kıyamam gelırsem yanımda getırırım kendımınkını kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkayım
toparlanayım
işlerimi birilerine anlatayım ben yokken sorun çıkmasın :)
içim çok tuhaf ya
kendinize iyi bakın

arısma :gitme::gitme::sinifsinif:mafoldumben
hemen gel dıycem ama ıyıce dınlen cok guzel gecsın hersey ınş bıde senınle fısıksel oolarak aynı gıbıyık bakalım gelınlık falan nasıl olcak

olur bana saplısndan var

mınyon defa dedım ama işe yaradı:kedi: gamze benı ayakkabısına yazdıktann sonra sevgılım oldu gıbı bı hıs var ıcımde nan hıc ınanmazdım ama bakalım
ınş arsıdende ısmım sılınır

:sinifsinif:arşıde gıttı :sinifsinif:
sonra hayatım ondan sonra sırası gelen ben ıse hala burdayım :kendını acındıran smıle kaydirigubbakcemile3

sülfat yine rengarenk hepsi çok cici

arsi ayakkabında adımı gördüm bende çok duygulandım ikinci resmi bekliyoruz artık

tacında çok güzelmiş kibarcıkk

kendine iyi bak bol bol dinlen aşkınla :gitme: :gitme:

ben buraya çapa attım gitmiyom hiçbiyere herhalde :umursamaz:

aayyy makarna deme, 3-5 gündür aç geziyorum
hiç iştahım yok sıcaklardan yada moralim bozuk ondan mı ?
ama makarna deyince içim bi hoş oldu

Ben doyurdum karnımıı glcnn darısı başına canım kaydirigubbakcemile3
Bende öyleyim sıcaktan yiyemiyorum ama karnım açıktımıda tam açıkıyorum kaydirigubbakcemile3

Arsimamm kuruyemiş paketlerine,çatal bıcaklarına bittim opuyorumnanaktan
Çok özleetme kendini arada evden akşamlarıı girr beni görürsün kuzum o zaman kesinn mafoldumben

anam o benim adım mı?
ay duygusala bağladım valla...
ordan değil dünyadan silinse adım zamk gibi yapışmış kıçım kalkmıyor bir yer....
sağol arsi

arsimam, balım tacını kuruyemiş sepetinide birde ayakkabının altını görünce iyice burkuldu içim.
güle güle git arkadaşım..
inşallh kusursuz geçer herşey..
biz büyük ihtimal görüşemeyiz uzun bir süre..
yüzün hep gülsün..

hayatım, sende yoksun bugun..
senin içinde dualarım yanınınınzda olsun.
En mutlu gününüz beklediğinizden de güzel geçsin inşallh.
güzel haberlerle dönün..

mandilin allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin sevdiklerinizle canım, herşey çok güzel tam kıvamında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…