evet bende geçen farkettim Tobi uzun zamandır uğramaz oldu
fmk kuşum o gelinliği ne sen sor ne ben söliim
en son gittiğimde üstüne başlanmış eteğindede kararsız kalmıştık pazartesi üstü biticekmiş (üstü altı ayrı dikilip sonradan birleşecekte) yani size ahanda benim gelinliğim diyebileceğim bişi yok ortada maalesef mafoldumben
mutlu yıllar şeker, Allah hayırlı ömürler versin inş. sana :Saruboceq:teşekkür ederimm. 27 ye giriyorummm kafamçokkarıştı
fmk umarım öle olurr :sinifsinif:
burcum esyalar varmis marmarise yeni evde simdi seni bekliyor... insallah o esyalar senin mutluluguna sahit olurlar
topigimizin hamisi dimples canim... zaman nasilda geciyor ceyiz dügün hazirligi derken kinan yakildi gelin oldun simdide bir anne adayisin... huzurun mutlulugun hic eksik olmasin insallaha
sinaycim tekrar hos geldin aramiza
EVDE KALMIŞLAR LİSTESİ:gitme:zemuszemus:1closedeyes::1rolleyes:
pıtırcık85mafoldumben
sirrus:dance:
Belki de sizin evinize yerleşiriz hayat bu belli mi olur?
Kara İsmail (Kara Fatma'nın eşi)
ay bayıldm densem super yaaaaa
şş bornoz için normal insan gibi bütçe kaç paradıreda akşam oldu eve gıdıyok hala gunaydın dıon la:mymeka: alla senı
aksam 2009 taç katoloğuna baktım gercı ocak ayından berı bende sureklı bakıyomda yorgan ve yastık alcam hıc yok 2 tane cıft kısılık alsam 1 de tek sımdılık yeter mı bıde gobeklı takımın ıcıne saten ıslemelı alcaz
mıkrofıber almak ıstıym bıkac cesıdı var
yastığım bıle yok bee mafoldumben
bornoz alcam uyku setı pıke alcam offf anam kım dıo ceyıs bıter dıe efkarlandım sımdık gene
eh gelişim anca akşam oldu tabiieda günaydın h.g
ptprcpk sadece ikimizmiyiz bu listede
tez zamanda nışanlılar listesine geçeriz inşallahkaydirigubbakcemile3
ayyy çok sevindimcanım allahın izniyle gitti eşyam evimde şu an :1rolleyes: yarında ben gidicem inşallahh :sm_cool:
şimdi gördüm mesajını anca cevapladım kusura bakma
ben gidince beni özleyin emi anacım :a015:
kuzum yerim ben seniii Şeniz
allah bir kapıyı kapadıında mutlaka başka bir kapıyı açarmış eylülSelam kıslar
Bir zamanlar ne çok takılırdım bu bölüme..
E o zaman başkaydı tabi..Ama artık bitti..
Sevgilimden ayrıldım..Tam 2.5 sene olmuştu..Bekledim bekledim..ama kısmet değilmiş..
Seviyorum ama çok çekişiyorum...Sevmek gerçekten yetmiyor..
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin. Benim içinde...
Zaman içimdeki bu acıyı hafifletecek inşallah...
Aldıklarımın hala taksitleri bitmedi bile..Şimdi geriye dönüp bakıyorumda:çok üzgünüm:
ayyyy geçmiş olsun çokKızlar benimde pazar günü çeyizim gitti.. Birsürü sorun çıktı.. Cumartesi günü mutfağı su bastı Arçelik servis yüzünden makinayı doğru düzgün bağlamamışlar yeni makina gelecek bu hafta. Belim ağrıya ağrıya mutfak temizledik nişanlımla. Pazar günü eve bir gittik bany su içinde kalorifer peteğinden su dolmuş.. Tesisatçı geldi bidaha. Akşam 8.30'da anca yerleşti eşyalar.. Eve gidince resim çekip koyucam..
eh gelişim anca akşam oldu tabii
ya ne zor işler
nişan pastası yok çikolatası
alyansı
ay delircem
bi de bohça isteseydim daha da uzardı işim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?