Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Gaammmzzeeeeee... bende kına gecesi siyah mini bi elbisem var onu giysem mi diye kararsızdım,
bana öyle güzel fikir verdin ki :)
önce siyah elbise arkasından da bi bindallı ayarladım mı tamamdır,

yaz la benıde pıtırcık lısteye bak hele hala yuzuk bıle alamadık bey gene yolcu kaşa gıdıyo allam sen sabır verr ctesı ancak doner ozmn kuyumcular aksam saatı kapanır haftaya gene baslarım hayal kurmya

doğum günümü kutlayan herkese çoook teşekkür ederim, çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum :uhm: hepinizi öptümmmmmm

biocin nice yillara canim....

buket hanimmmmmm senin gelinligi filan ben görmedim var mi foto filan (aklima geldi de simdi )

fmk kuşum o gelinliği ne sen sor ne ben söliim
en son gittiğimde üstüne başlanmış eteğindede kararsız kalmıştık pazartesi üstü biticekmiş (üstü altı ayrı dikilip sonradan birleşecekte) yani size ahanda benim gelinliğim diyebileceğim bişi yok ortada maalesef mafoldumben

biocın MQ tusuna bas kımden alıntı etceksn sonundakı kısıden alıntıya tıkla olur cnm

burcum esyalar varmis marmarise yeni evde simdi seni bekliyor... insallah o esyalar senin mutluluguna sahit olurlar

topigimizin hamisi dimples canim... zaman nasilda geciyor ceyiz dügün hazirligi derken kinan yakildi gelin oldun simdide bir anne adayisin... huzurun mutlulugun hic eksik olmasin insallaha

sinaycim tekrar hos geldin aramiza

nezmandır blackte yok gecenlerde girdi moralim bozuk dedi cıktı hemen bide nikinde o artık yok yazıyodu anlamadım yani :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…