nikahtan 1 gün sonra olamayabilir canım ya senin düğüne kadar eklemeye çalışıyım amakaydirigubbakcemile5fotosunu eklersin nikahtan bi gün sonra dimi :)
buket kıss senin yatağın nasıldı kuzum
böle yere yakın mı aldın ?
Nasıl kullanışlı mı bu yere yakınlar ?
tünaydın ceyizcilerimmmm opuyorumnanaktanzemuszemus çok mutluyum bugün cumaaaaaa
ayy ancak bitirebildim geçmişi çok uzun olduğu için alıntı yapmadım
bucucum hayırlısıyla varmış eşyaların evine çok heyecanlandım senin adına yaaazemuszemus yarın evinde olucaksınopuyorumnanaktan
buket canım perdelerin çok güzel canım
gülçin evin mobilyaların hepsi çok güzel hele kavanozlar bayıldımmmopuyorumnanaktan
böcükçüm yüzüklerinizi almışsınızkaydirigubbakcemile2 çok merak ettim nasıl beklicez bi hafta bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
sinaycım bende 2. modeli beğendim canım senin saçların uzun çok yakışır bence
m.sevdam yeni aldığın cicilerinin hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inşallah
ayy unuttuğum kimse yoktur inşallah:kedi:
cnm bnmde yere yakın bence kullanıslı ıste brnck86 yada yazdım bence yanları cıkıntılılı kullanıssız oluyor hem ortu olayından hemde ayagın carpıyorr
YANI YERE YAKIN OLMASI GUZEL BI DEZAVANTAJINI GORMEDIM BEN
gamze nıye mutlusunnn
vallahi ikiside birbirinden güzlmiş. yalnız topuzda kullanılan taçmıdır nedir çok orjinalmiş. aynı böyle olacaksa buda olabilir. yok aynı olmayacaksa ikinciside çok hoş ve şıkŞenizKızlar Nikahım için hangi model uygun
sağol pınarcımmŞenizburcum çok güzelmiş kahvaltılığınnnn ii gunlerde kullan
sınaycım h.g
teşekkür ederim tatlımm:1hug:burcu kahvaltılığın çok güzel güle güle kullan.
:gitme:Burcuözgem, uğurlar olsun...
biliyorum kaydirigubbakcemile5sinay ben 1.si derim
Burcu Kahvaltılık tam benlik
Pıtırcık onun umrunda değilse seninde olmasın inadına yaşıyacaksın bu hayatı sakın 5 yıllık emeğinden vazgeçme..sabret bu zamanlarda gececek sadece ileriye bak...
:roflol::roflol:ben şort mayo ve plaj terliği aldım, havuz deniz meraklısı bi babam var da :roflol:
çok çok çok güzeldi...kızlar okudum ve çok hoşuma gitti paylaşmak istedimopuyorumnanaktan
Aşk Sesinle Doğar
Yan yana iki yastıkta iki baş,
Birbirine dönük yüz olmak seninle.
Ve gözlerin
Sırlı, efsunlu aynalar gibi…
O aynada seyretmek gün bitimi son sureti,
Bilemezsin ne büyük lütuf şimdi…
Açılır hayatın son perdeleri,
Dökülür iki dudak arası ölümsüz anlar,
Dökülür dilinden aşkın atlası,
Silinir ömrümün yalnızlık pası,
Susma, konuş, ateş de,
Ruh tutuşsun, ten tutuşsun, ben tutuşsun
Hadi sesime sesinle mühür vur şimdi…
Ten geçer, hayat geçer,
Avuç içlerinden,
Her daim ekmek kokar, emek kokar,
Ne güzel.
Bir onlar çıkarır beni,
Uçurum dibi yalnızlık düşlerimden.
Hadi parmak uçlarınla parmak uçlarımı öp şimdi.
Zamana inat katmerlendirmek aşkı,
Acıya inat sığınmak kollarına,
Sen varsan başımda her daim imbat rüzgarı,
Irıplı bir çalkantı titrek gölge akşamı,
Yeter ki ardında yüzüne doğsun hayat,
Sen varsan umuda açılır her kapı.
Hadi göğsünü başıma bir liman,
Hadi tenini tenime yorgan yap şimdi…
Yasemin Eksi - Aşk Sesinle Doğar
evett canım akşama yolcudur abbas bağlasan durmazzzayy ancak bitirebildim geçmişi çok uzun olduğu için alıntı yapmadım
bucucum hayırlısıyla varmış eşyaların evine çok heyecanlandım senin adına yaaazemuszemus yarın evinde olucaksınopuyorumnanaktan
buket canım perdelerin çok güzel canım
gülçin evin mobilyaların hepsi çok güzel hele kavanozlar bayıldımmmopuyorumnanaktan
böcükçüm yüzüklerinizi almışsınızkaydirigubbakcemile2 çok merak ettim nasıl beklicez bi hafta bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
sinaycım bende 2. modeli beğendim canım senin saçların uzun çok yakışır bence
m.sevdam yeni aldığın cicilerinin hepsi çok güzel canım iyi günlerde kullanırsın inşallah
ayy unuttuğum kimse yoktur inşallah:kedi:
kimse lazer epilasyon yaptırmamış anlaşılan?CADIARZU
yok şeker ya, ne nişanı, yüzük bilem yok parmağımda :))) ama plan var, o da en geç 2010 mayıs gibi finali yapmak :)) yani nişan yapıp en fazla 3-4 ay içinde mayıs(2010) ayında nikah yapmak. ısteğim o ama bakalım, kısmet laelaelaelaelaekusucum nişanlı değilmiydin sen:1rolleyes:
peki senin düğün ne zaman balım kaydirigubbakcemile2
:roflol: güle güle kullan şeker a.s.evet kızlar çeyiz gitti ama benim alma isteğim hala bitmedi:)))
dün aldım bu günlük kahvaltılığıda bu gü götürücem giderken.
bakın son gün bile sizlerle paylaşıyorum annem deli olduğumu düşünüyor:))))))
çok zor dayanıorum canım yaa,öle böle diilsinay ben 1.si derim
Burcu Kahvaltılık tam benlik
Pıtırcık onun umrunda değilse seninde olmasın inadına yaşıyacaksın bu hayatı sakın 5 yıllık emeğinden vazgeçme..sabret bu zamanlarda gececek sadece ileriye bak...
canım ağlatıcan beni çok güzel yazmışsın çok ta doru sölemişsinsenağlamapıtırcık cnm RABBIMden umudunu kesme cnm ve yalnızlık Ona mahssustur cnm unutma senın prensın bı kenarda senı beklıyor ınan buna
cunku bende ayrıldığımda nışanıma 1 ay kala nışanlığım davetıyem yerım mekanım hersyım hazrdı sonra hıc ınanmadım ondan baskası olmaz dedım ağladım sızladım ama bıgun oldukıı asık oldum allah ayırmasın ınşsende böle olcaksın ınş ınan balım
bence birinci model ama daha güzel topuzlar var canım ya nie sadece bu ikisini beğendin,içimden geldi ben sana bi kaç model bualyım.Kızlar Nikahım için hangi model uygun
babama kitap aldım,patronuma kravatKızlarrrr bu pazar babalar günü ne almayı düşünüyorsunuz babalarınıza
nikahtan 1 gün sonra olamayabilir canım ya senin düğüne kadar eklemeye çalışıyım amakaydirigubbakcemile5
önemli değil canım duvağı ben biraz yukarı taktırcam öyle saçın altından sarkan incecik varlığı yokluğu belli olmayan duvakları sevmiyorum gelin dediğin duvaklı olur dimi ama yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?