Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

insanın evinde öyle eşyalarını gelmis halini görmesi ne hoş dimi :)
maşallah herşey yetişmiş :) fotoları ne zaman görücez

esmy fotoğraf çekemiyorum ki canım zaten bi 5 dk gidip bakıp çıkabiliyorum.keyfini çıkaramadım hiçç
inş çekersem tamamen bitince eklicem canım..
yatağımın şeklini eklicem birazdan bakarsın

sinaycım bence ikiside güsel benim kuaförden yana şansım tutmadı nişandada nikahtada istediğim gibi olmadımafoldumben
ama düğünde bi model bulcam ve işimi şansa bırakmıcam bunu istiyorum dicem şöle olsun böle olsun diye bi model yok aklımda ama ilk eklediğin resim bende kayıtlı benmde saçlarım uzun ama nası yapsam biilmiyorumfisfisfis

benim çektiğim bi resim değil.anlatmak için ekliyorum.şimdi yatağımın kenarları böyle olduğu için aldığım örtüyü içine sokunca kötü durdu mecburen kestirmem lazım yanlarından.

sinay ben cok kararsız kaldım :uhm: 2. duvakla nasıl olur bilemedim bide geç cvb verdim eve gittim geldimde :asigim:

ya bence bişe kestirmene gerek yok.evli arkadaşların çoğu yatak örtüsünün zaten kullanılmadığını sölüyo.yazık etme boşuna

EVET CANIM YA GELİN SAÇI GERÇEKTEN ZOR Bİ SÜREÇ OLMADIĞINDA DEĞİŞTİRİN DİYEMİYORSUN KAPRİSLİ GELİN DİYOLAR O ŞEKİL HERKESİN ÖNÜNE ÇIKIYOSUN İÇİNE SİNMİYOR BÜTÜN DÜĞÜNÜN REZİL OLUYOR KUAFÖRDE ÇOĞU KEZ İŞİNE GELEN EN KOLAY YÖNÜ SEÇİYOR GICIK OLUYORUM :mymeka:

Tamam brncvk dogru anlamısım ıste bende sırf yatak ortusu muabeetınden ve magazalarda denıdgım bu yan cıkıtntıları cok olunca kullanıslı degıl ayagın carpıyor felan dıye kendımınınkının yanlarının kalınlıgını kestırıp ıncelttım derıye kaplattım ama ortuden gozukmuyor genelde
ama bÖyle alcak bnmde yatagım bu resımdekınınde cıkıntısı cok kalın degıl guzel yanı bazıları bÖyle yere yakınında yakını yere bıtısık nerdeyse ve cıkıntısı kac cm cok buyuk kalkarkan ayagın carpıyorr

Ewet cnm ne tarzı diyolardı bu yataklara ? japon tarzımıydı CADIARZU
kestirmessen olmaz bencedea.s

buket kıss senin yatağın nasıldı kuzum
böle yere yakın mı aldın ?
nasıl kullanışlı mı bu yere yakınlar ?

sinay ben cok kararsız kaldım :uhm: 2. duvakla nasıl olur bilemedim bide geç cvb verdim eve gittim geldimde :asigim:
önemli değil canım duvağı ben biraz yukarı taktırcam öyle saçın altından sarkan incecik varlığı yokluğu belli olmayan duvakları sevmiyorum gelin dediğin duvaklı olur dimi ama yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…