kızlar dün evime gittim avizeler takılmış çok güzel olmuşşş.yatağım gelmiş.oturma odası tv ünitem gelmiş.tvlerimiz gelmiş.mutfak dolaplarımızın kapakları takılmış.yatak başına duvar kağıdı süppperrr olmuşşş herkes bayılmışşşşşşş..ben de bayıldımmmmmmmm..
perdelerim takılmışş..salon japon perde maşallajhh diyim çok süper olmuşş..
havlu askılarım tuvalet kağıtlıklarım takılmış..gelin ayakkabımı da aldım dün..
tek moralimi bozan şey yatağım çin yatağı yaa aldığım yatak örtüsünü içine katlayınca kötü durdu mecburen yanlarından kestirmek gerekiyor.inşallah güzel bi şekilde ayarlayabiliriz.
ev ve düğün için kalan eksiklerim;
kına gecesi malzemeleri
kına gecesi elbise-ayakkabı
bindallı
düğün org.için mekanla görüşme.
yetişcek galibaa ne dersiniz:)
1.model :3 OY ALDI
2.model :3 OY ALDI CADIARZU
Glcnnn herşey yerli yerine oturunca çok güzel bir ev çıkacak ortayaa opuyorumnanaktan Allahh iyi günlerde oturmayı nasip etsinn :Saruboceq:
:
sınaycım ben 2 dıyorummm
topuz birincisiydi dimi delikafadulden
bende 2.ci diyorum şahsen benim düşündüğüm modelde o tarz bişey ama ben taç takıcam çiçek değil
sinay 2 kazandıııılmaz:
benim çektiğim bi resim değil.anlatmak için ekliyorum.şimdi yatağımın kenarları böyle olduğu için aldığım örtüyü içine sokunca kötü durdu mecburen kestirmem lazım yanlarından.
sinaycım bence ikiside güsel benim kuaförden yana şansım tutmadı nişandada nikahtada istediğim gibi olmadımafoldumben
ama düğünde bi model bulcam ve işimi şansa bırakmıcam bunu istiyorum dicem şöle olsun böle olsun diye bi model yok aklımda ama ilk eklediğin resim bende kayıtlı benmde saçlarım uzun ama nası yapsam biilmiyorumfisfisfis
benim çektiğim bi resim değil.anlatmak için ekliyorum.şimdi yatağımın kenarları böyle olduğu için aldığım örtüyü içine sokunca kötü durdu mecburen kestirmem lazım yanlarından.
evet esmacım ikinci modeli tuttu herkes benim de gönlüm ondan yana açıkçası glcn canım bende taç takıcam
darkcıgım kuaforunude degstır ozaman
sen nıkah resmı ekledınmı dark?
önemli değil canım duvağı ben biraz yukarı taktırcam öyle saçın altından sarkan incecik varlığı yokluğu belli olmayan duvakları sevmiyorum gelin dediğin duvaklı olur dimi ama yerimsenibensinay ben cok kararsız kaldım :uhm: 2. duvakla nasıl olur bilemedim bide geç cvb verdim eve gittim geldimde :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?