Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya benim düdüklü tencerem war korkmazın.bitanede clipsolu istiyorum ama bunuda merak ettim hani memnun olan warsa belki clipso yerine bundan alırım die düşünmüştüm.. böcük sinbonun ürünlerinin pek kaliteli olmadıklarını biliyorum ama bazen memnun olduğunu söleyenlerde oluyo..

evet gaz daha ucuz, hatta şu çamaşır makinelerinde tek su girişi çift su girişi olayını yeni çözmüş bulunmaktayım bu bakımdan artık dikkat ediyorum böle şeylere :)))

aaa burcucum bu süpermişşşşşş

Son düzenleyen: Moderatör:
:kedi::kedi:
bende dıom eda nerde
nan sen sbhları kacta gelıyon işe sana eleman laızm mı benı alsana burdan bıktımda sekreterın olurum tek şart bütün gün kk gırcem :jeyyar:
:sm_cool:

bebeişim ben 9buçukta işbaşı yapıyorum
esasında ne güzel olar sen gibi biriyle beraber çalışmak anasını satim

bi de yazında düzeltme yaptım bak :roflol:

ptırcık kız dedım ya yakında bırı degıl samımı degılla daha dogrusu
kınada kapının onunde olcak kafam karıstı sımdı ılk yorumlar ok dı

ay süpeeeeeerrr

yetişir yetişiir herşey yetişirrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool:

selam kızlar nasılsınız hayırlı cumalar..dualarınızda banada yer verin...
esmy cim canım noliii kıss..kınadamı giyceksin bunu sen..ee giy ne olmuş..komşunun ya da arkadaşının galiba dimi

eda senin nişan elbisen nasıl,?resim eklemedin dimi yanlış hatırlmaıyosam?heyecan ne alemde bu arada yerimseniben

esmy cim canım noliii kıss..kınadamı giyceksin bunu sen..ee giy ne olmuş..komşunun ya da arkadaşının galiba dimi

:umursamaz: e giy ne olmuş koptum yaaa ya cnm şöle oldu kocısının amca kızınnın kınası var
bende işten dırek gıdıcem ustumde bu var olurmu dedım
1.si bızımkıler koca tarfı samımı degıller ben gıbı kuzenlerıyle
hatta kınaya gıdılmemem ıhtımalı bıle vardı
2.si kına kapının onunde olacak şık biyerde değil
he bende bunla gıtsem olurmu dedım ptrcık harıc yorumlar ok di

Ay sen bİlİrsİn canım yaa benİm fİkİrlerİmİ Çok ta takma:))

askolcn cnm nıye onemsemıyım onemsıyom ondan akfam karsıtı dedım anladn sen

kapı süsü aldım bende kısçeler çok şeker :)) ama resmi şuan çekemediğim için yok. eklerim daha sonra resmini :))

eda senin nişan elbisen nasıl,?resim eklemedin dimi yanlış hatırlmaıyosam?heyecan ne alemde bu arada yerimseniben
ya nişan evde olacak benim
tnaışma isteme söz nişan birarada
o yüzden sade bişey aradım
biraz tosunca olduğum için
hiçbişeyin içine giremedim
içine girdiklerim de çok kötü oldu
sonra evde dolapta salak gibi hiç giymediğim bi elbisemi buldum
etiketi falan içinde

(ben bankadan ayrıldıktna sonra bütün takımları temizletip elbise saklama askıları vardır ya onlara koymuştum
onlardan biri sandığım için kalmış gitmiş maalesef)

ama nişanı bekliyormuş meğer hihoyyyt

siyah dizde sıfır kol v yaka çok ama çok sade bir elbise

inci kolye küpe
inci rengi de ayakkabı giyerek tamamlicam

zaten ben öyle şıkırım şıkır giyinen bi tip de deilim
o şekilde hallettim şükürler olsun ki

ama pastamı ayarlayamıyorum maalesef:sinifsinif:

:sm_cool:

bebeişim ben 9buçukta işbaşı yapıyorum
esasında ne güzel olar sen gibi biriyle beraber çalışmak anasını satim

bi de yazında düzeltme yaptım bak :roflol:

tmm kabul edıyom
nan valla işten bıktım benım ıcın dua edın yenı iş olsun

zaman senın ıcın cabuk gecsın askına kavuş Şeniz

ya nie mahvedesin ki..koyu renk mahfetmez açıcı kullanılarak yapılanlar mahfedio..eminim güzel olucakzemuszemu balığız ikimizde canım..ikimizde d evar suç:kedi:
hahahha annene katılmamak ne mümkün ahah canım güle güle kullan..güle gülede git gel tamam mı canikom..unutma bizi..bide çabuk gel:kedi::sinifsinif:
ee tabi yere yakın yataklarda hep bu sorun çıkıo..bend eyere yakın yatak istiorum ancak haklısın kestirilmesi gerekio işte örtülerin...ya da kestirmeden yanlardan sallansın nolcak
2.nin tacu şıkmış canım..
ben yaptırıyorum şekerim

hamilelikte kesinlikle bırakmalısın onu biliyorum

aman benimde arkadaşım tutundu yatırcam die...iz kalıo falan die duymuş.çok kararsız kalmış kız.buğday ve esmerlerde iz kalabiliomuş..
ANGEL...okudum bende bide burdan diimmm..elien sağlık
SİNAyCIM...2sinin içinden 2. güzel...gerçek çiçek kullanılırsa saça lilyum gibi daha da şık durur...gelin elinde ve saçında gerçek çiçekler daha güzel duruo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…