dilim pasta istediğini bilmiyodum cnmben.ama sende pelite beyaz fırına fln gidersen tabiki o fiyatı werirler yani :lepi: güllüoğlu seyidoğlu fln war onlara bi bak dicem ama..
hangi pastaneden almıştın cicimay ne kadr uzattım ben bu konuyu bugun alt tarafı kına yaaa::)kaydirigubbakcemile3
bunebu guzel yorumn ıcın tesekkurler porselen bebek heee
bunebu ben nısan pastamı ıstınye park ta yaptırdım cooook guzel hafıf bir pastaydı söz pastamı yanı
hangi pastaneden almıştın cicim
ve hakkaten acaip porselen beebk gibi duruyosun
işte keseye uygununu bulursam yaptırcam işteahha ewet ilahi kız..zati tüm kuzenler olarak güzelsiniz...
owww evlenme teklifiii haa hadi hayırlı olsun canım..biliyorum ben bunları dilim pastaları.ewet pahalılar çünkü 200kişilik pastayı kocaman yapıp bir seferde süslemek varken.200 kişi için her dilimi ayrı ayrı koca pastaya verdikleri emek gibi süslüolar ondan pahalılar.ama çokta şıklar...herkezin tabağında süslü minik pasta oluo.kese uygunsa yaptır dellse gerek yok..
heheheeda bu arada süpersin ya bu akşam teklif edicekmiş gibi geliyo kaydirigubbakcemile3
o nasıl bi pastaben nişanımda buton pastamı boton pastamı ne varya ondan aldım dilimlettirdim bitaneden 10 dilim çıkıo servisi çok kolay oldu ve harika bi pastaydı
cevap bile yazdım cicimopuyorumnanaktaneda okudunmu pasta ıcın yer onebılırırlm ıstersen tabi
zeybs sagl cnnn bnm opuyorumnanaktan
hehehehecnm öğrenym kuzenım yaptırmsıtı
pstadıkdortgen tadı nefıstı
atıyorum onlar 25 kısılk dıye verdı ama biz 50 ksııydık yettı
fıatıda uygundu ogrenıyım bılgı vercem
he bide kızım tamam abartma cok sagolda bugun dunya bırını sımartma gunumu coksagol tekrar cnmm
ulen kriz dönemi olmasa
gerçekten bi ön muhasebeci lazım bize mis gibi
hem yerimiz d eseyrantepede oh gider gelirdin
500 T
işte keseye uygununu bulursam yaptırcam işte
bulamazsam mecbur normal pasta
ben o pasta kesme seramonilerini hiç sevmiyorum yaaaaa
bi de ben hiç süs bile istemiyorum gerçekten
normal derli toplu hazırlanmış dilim past aolsa yine iyi
Kızlar ben bugün takılamıcam dışarı çıkmam lazım yorgan mı diktirilicek bişeyler olcak işte, annemle gidicem. Burcu sana iyi yolculuklar dilemek için girdim balımmm. Dikkat et kendine oralarda, evin çok güzel olacak eminim. Biz seni burda bekliyor olcaz ve kendi adıma 1 haftada çok özlicem :1hug:
kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederimaaa burcucum bu süpermişşşşşş
kıbrısdasüper süper
maşallah
balayı nirdeydi :jeyyar:
yaa merak ettim bak şimdi süsünüüü :mymeka:kapı süsü aldım bende kısçeler çok şeker :)) ama resmi şuan çekemediğim için yok. eklerim daha sonra resmini :))
teşekkür ederim şekercimmm :1hug:ya nie mahvedesin ki..koyu renk mahfetmez açıcı kullanılarak yapılanlar mahfedio..eminim güzel olucakzemuszemu balığız ikimizde canım..ikimizde d evar suç:kedi:
hahahha annene katılmamak ne mümkün ahah canım güle güle kullan..güle gülede git gel tamam mı canikom..unutma bizi..bide çabuk gel:kedi::sinifsinif:
ee tabi yere yakın yataklarda hep bu sorun çıkıo..bend eyere yakın yatak istiorum ancak haklısın kestirilmesi gerekio işte örtülerin...ya da kestirmeden yanlardan sallansın nolcak
2.nin tacu şıkmış canım..
aman benimde arkadaşım tutundu yatırcam die...iz kalıo falan die duymuş.çok kararsız kalmış kız.buğday ve esmerlerde iz kalabiliomuş..
ANGEL...okudum bende bide burdan diimmm..elien sağlık
SİNAyCIM...2sinin içinden 2. güzel...gerçek çiçek kullanılırsa saça lilyum gibi daha da şık durur...gelin elinde ve saçında gerçek çiçekler daha güzel duruo...
:1hug: benimde söz nişan bir arada olmuştu evde olduğudnan öyle sade bir şey seçmiştim böcükümde unutmamış halaaŞenizelısaa gule gule kullan cnm aksama bakarız artıkk resme
eda nan bende dıycektım elbıse aldın neden ben gormedım
ben mesela burcunun nışan elbısesınıde cok beğenyom sade ve hoş söz muydu yoksa untttum ama bak albumlerınde vardı ona benzıyo senı anlattığında
canım geçmiş olsunnn :teselli:kıslar dişim çok sızlıyoooo dayanamıyorum acısına bunun için ne yapabılırım
ay ne kadr uzattım ben bu konuyu bugun alt tarafı kına yaaa::)kaydirigubbakcemile3
bunebu guzel yorumn ıcın tesekkurler porselen bebek heee
bunebu ben nısan pastamı ıstınye park ta yaptırdım cooook guzel hafıf bir pastaydı söz pastamı yanı
ayyy yerim ben seni yaaaaa :1hug: bana veda etmeye gelmiş yesin seni burcun yaaaŞeniz kuzum benim inan benimde her an aklımda olacaksınız balım :1hug:
Kızlar zeytin yağlı taze fasulye yaptım...
kurabiye yaptım
poğaça yaptım
yarın orda rahat edicez :1rolleyes:
birazdanda bıcı bıcı yapıcam sonra gidip kaşlarımı aldırıcam sonra yolculuğa hazırımmm :sm_cool:
ooo eline sağlık canım....kurabiyemiiiiiiii ay bayılıcam şimdi neden canım tatlı istio bu gün yaaa Alla Allaaahhhhhhh..hadin git bıcı bıcı yap kaşını al..güle güle git canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?