Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben nişanımda buton pastamı boton pastamı ne varya ondan aldım dilimlettirdim bitaneden 10 dilim çıkıo servisi çok kolay oldu ve harika bi pastaydı

dilim pasta istediğini bilmiyodum cnmben.ama sende pelite beyaz fırına fln gidersen tabiki o fiyatı werirler yani :lepi: güllüoğlu seyidoğlu fln war onlara bi bak dicem ama..

ya hiç bilmediğim bişey bu
yani dilim pasta kim yapar bi fikrim yok
ben işte netten arayıp bulup soruyorum
şu fotosunu koyduğum sitenin telefonları açılmıyor yaaa

hangi pastaneden almıştın cicim

ve hakkaten acaip porselen beebk gibi duruyosun

hangi pastaneden almıştın cicim

ve hakkaten acaip porselen beebk gibi duruyosun

cnm öğrenym kuzenım yaptırmsıtı
pstadıkdortgen tadı nefıstı
atıyorum onlar 25 kısılk dıye verdı ama biz 50 ksııydık yettı
fıatıda uygundu ogrenıyım bılgı vercem
he bide kızım tamam abartma cok sagolda bugun dunya bırını sımartma gunumu coksagol tekrar cnmm

Son düzenleyen: Moderatör:
işte keseye uygununu bulursam yaptırcam işte
bulamazsam mecbur normal pasta

ben o pasta kesme seramonilerini hiç sevmiyorum yaaaaa

bi de ben hiç süs bile istemiyorum gerçekten
normal derli toplu hazırlanmış dilim past aolsa yine iyi

ben nişanımda buton pastamı boton pastamı ne varya ondan aldım dilimlettirdim bitaneden 10 dilim çıkıo servisi çok kolay oldu ve harika bi pastaydı
o nasıl bi pasta
hemen bakim
aaa oraya dilimlettirilebiliyor mu

esasında o da mantıklı
gidip onlara düzgün düzgün dilimletsem
bi de her birinin üzerine gelecek şekilde süs mü ne org. etsem

pasta pasta dediniz canım özsütün kanaj pastalarından çekti...yaramazlar..lmaz:kaydirigubbakcemile3

hehehehe
aman iyi be demem-tatlicadiarzu-

ya ablam da öyle dedi zaten
sakın 40 kişiyiz diye 40 kişilik alma dedi
bakalım işte

tamam ben isim bekliyorum senden

nişanımda gayet süslü pasta vardı..ben severim süsü..kalpli 2katlı yaptırmıştık...ortaya geldi şöle hafiften kesip birbirimize ikram ettik yedik birer lokma..sonra garsonlar aldı kesip getirdiler...nişan değilde bunlar düğün için daha mantıklı bence

eda ayıp ayıp ayı deme koca adayına kaydirigubbakcemile3 walla ben nişanımı bi dernekte yapmıştım 150 kişi flndık.pasta fln yaptırmadım çünkü orda servis yapcak biri yoktu.uğraşmakta istemedim açıkçası.kek ve meyve suyu dağıtmıştık.inan en temizi :lepi: buketin sölediği çok mantıklı ama boton pastayı dilimletebilirsin hem çok ta uyguna gelir.15 lira fln olsa bi pasta 10 dilim çıksa 4 5 tane alsan sana çok rahat yeter.alyans olayına gelincede biz bigün içinde kapalı çarşıya gittik biraz dolaştık ve aldık hemen.pırıltıdan aldık biz en uygun fiyat orasıydı yani.özel yapım alcaksanda seri üretim olanlara bak derim çünkü onların fiyatı uygun oluyo.

ayyy yerim ben seni yaaaaa :1hug: bana veda etmeye gelmiş yesin seni burcun yaaaŞeniz kuzum benim inan benimde her an aklımda olacaksınız balım :1hug:
sizin bu iyi dileklerinizden sonra evimin çirkin olması mümkün değil zaten canım arkadaşım Şeniz kocaman kocaman öpüyorum seniii Şeniz

aaa burcucum bu süpermişşşşşş
kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim
süper süper
maşallah

balayı nirdeydi :jeyyar:
kıbrısda

kapı süsü aldım bende kısçeler çok şeker :)) ama resmi şuan çekemediğim için yok. eklerim daha sonra resmini :))
yaa merak ettim bak şimdi süsünüüü :mymeka:

teşekkür ederim şekercimmm :1hug:

:1hug: benimde söz nişan bir arada olmuştu evde olduğudnan öyle sade bir şey seçmiştim böcükümde unutmamış halaaŞeniz

kıslar dişim çok sızlıyoooo dayanamıyorum acısına bunun için ne yapabılırım
canım geçmiş olsunnn :teselli:

Kızlar zeytin yağlı taze fasulye yaptım...
kurabiye yaptım
poğaça yaptım
yarın orda rahat edicez :1rolleyes:
birazdanda bıcı bıcı yapıcam sonra gidip kaşlarımı aldırıcam sonra yolculuğa hazırımmm :sm_cool:

ısıtnye parkın neresınde yaptrdın benım ılk söz cıcem ve cıkolatamda ordandı özsüten falan mı bıde eskı sözlum orda bı yerde calısıyo osmani resturant dıe ama özsüt tatlıları süper:lepi:

ooo eline sağlık canım....kurabiyemiiiiiiii ay bayılıcam şimdi neden canım tatlı istio bu gün yaaa Alla Allaaahhhhhhh..hadin git bıcı bıcı yap kaşını al..güle güle git canıma.s.

bende kaçayım işime gücüme bakam kovulacam nan ahahha..
BURCUCUM Allaha emanet ol..güvenli güzel bir yolculuk geçir gel....Şeniz
hepinizi çok öptüma.s.

ooo eline sağlık canım....kurabiyemiiiiiiii ay bayılıcam şimdi neden canım tatlı istio bu gün yaaa Alla Allaaahhhhhhh..hadin git bıcı bıcı yap kaşını al..güle güle git canıma.s.

adet olacaksındır belki canım :kedi: ne zaman adet olacak olsam o zaman canım tatlı çekerde

benim pastam hamur değildi krem santiydi emin pastanesinden.70 mi 60 kişilikmiydi neydi hatırlamıyorum ama uyguna yapılmıştı hemde cok hoşuma gitti görünce resim koyucam ama artık utanıyorum o yüzden koymucam :) benimki yuvarlak 4 kattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…