Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm geçmişi bi arayım bakayım bulabilcemmi yanımda yokta

Tatlım yoksa uğraştırmayım seni Şeniz

Kuzucuuum benimkiler normal olmayabilir herşeyim anormal çünkü kaydirigubbakcemile3 Ama benim bi tane işte bu saten olcak olan gelin yorganımı neymiş ondan olcak.
1 saten yorgan
1 mikrofiber yorganımız (kendi kullancağımız)
1 istikbalin kampyasından aldım çift kişilik misafir için
1 tane de tek kişilik yine misafir için
Toplam 4 yorgan şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü kayınvalidem de 1 tane yine saten yorgan diktirmiş, 2 tane de hazır yorgan almış. Allahtan kilerim var da yorganlar ortada kalmıcak ama benim gelenim çok olur ihtiyacım olur zaten bunlara

bende alcam taçtan sanırım 85 90 tl arasıydı fıyatı
nan sulfat bende yorum ettım nan :dilcikar:

Tatlım hepiniz için genel bi yorum yaptım en başta sen de içindeydin. ayrı ayrı yazmamıştım yerimseniben Teşekkür ederim canım. Taçtaki yorgan da nakit 80, taksitli 90

ewet bocugum bugun mandılın we morçilegın dugunu

yarında Başıyazmalıkız nastasia nın dugunu herkes ewlenıyo ne gusel

ayy ne güzell yazemuszemuszemuszemus
RABBIM hep mutlu olmalarını nasıp etsın ınş:Saruboceq:
ayy canlarım yaa ınş hemen aramıza dönerler ölcem meraktan rsım falan hıc ekleyen yok azcık hareket gelsın

Tatlişim bence de iyiki kilerin var oldukça fasla olmuş senin kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan bebişima.s.

Mandilinim canım arkadaşım beklediğin büyük gün sonunda geldi. Herşey gönlünce olsun canım, çok çok mutlu olmanı diliyorum. Herşey istediğin ve hayal ettiğin gibi olsun, yüzün hep gülsün

ben 4 tane alsam yeter dıom
mesela suan 3 battanıyem var bıde ıkı tarafı kabartmalı olandan alcam
2 tane taçtan yorgan alcam
bı tane saten yorgan dıkılcek
1 tanede taçtan alcam oda baska bı cesıttı adını unuttum 4 yorgan yeter deıl mı
zaten uyku setındede yorgan oluyo bıde
yastık ben hıc kullanmıyom almsam olmaz mı:roflol:

sulfat burda muhtarın eşşeği seyy etmıyo sen benımle nıe konusmuyon :mymeka: alla alla

Teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için, iyiki varsınız opuyorumnanaktan Buket seninkileri eklemiştin galiba değilmi? Varsa elinde foto tekrar eklermisin :kedi:

Tatlım hepiniz için genel bi yorum yaptım en başta sen de içindeydin. ayrı ayrı yazmamıştım yerimseniben Teşekkür ederim canım. Taçtaki yorgan da nakit 80, taksitli 90

Böcük bunlar senin için kendimden alıntı ettim :dilcikar::dilcikar:

rica ederim cnm alttaki çok net çıkmamışş ama gerçekten çok hoş bi model taşlı falan
bide ben bunların kumaşlarını bursa kozahandan aldım

buket yorganların güzelmiş canım güle güle kullan.ya aslında bana kalsa istemiyodum ben saten yorgan kullanılmıyo çok fazla çünkü :umursamaz:

komşu alttakı cok guzel yıkanınca taslar duser mı pekı

sulfat nan ask gözumu kör etmış benım:roflol: bahane cok bende
nan onları okumda ılla böcuk yazmanı bekledım buket yazdın kıskandmdai:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…