bende alcam taçtan sanırım 85 90 tl arasıydı fıyatı
nan sulfat bende yorum ettım nan :dilcikar:
cnm geçmişi bi arayım bakayım bulabilcemmi yanımda yokta
Sulfatcım güle güle kullan tatlı uykularınız olsun yumoş yorganınızda sizinopuyorumnanaktan
tatlım toplam kaç yorgan yapmış olucaksın çeyizine sen
yani normali.. yapılması gereken kaç adet olmalı onu merak ettimdekaydirigubbakcemile3
bende alcam taçtan sanırım 85 90 tl arasıydı fıyatı
nan sulfat bende yorum ettım nan :dilcikar:
ewet bocugum bugun mandılın we morçilegın dugunu
yarında Başıyazmalıkız nastasia nın dugunu herkes ewlenıyo ne gusel
Tatlım yoksa uğraştırmayım seni Şeniz
Kuzucuuum benimkiler normal olmayabilir herşeyim anormal çünkü kaydirigubbakcemile3 Ama benim bi tane işte bu saten olcak olan gelin yorganımı neymiş ondan olcak.
1 saten yorgan
1 mikrofiber yorganımız (kendi kullancağımız)
1 istikbalin kampyasından aldım çift kişilik misafir için
1 tane de tek kişilik yine misafir için
Toplam 4 yorgan şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü kayınvalidem de 1 tane yine saten yorgan diktirmiş, 2 tane de hazır yorgan almış. Allahtan kilerim var da yorganlar ortada kalmıcak ama benim gelenim çok olur ihtiyacım olur zaten bunlara
Teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için, iyiki varsınız opuyorumnanaktan Buket seninkileri eklemiştin galiba değilmi? Varsa elinde foto tekrar eklermisin :kedi:
Tatlım hepiniz için genel bi yorum yaptım en başta sen de içindeydin. ayrı ayrı yazmamıştım yerimseniben Teşekkür ederim canım. Taçtaki yorgan da nakit 80, taksitli 90
sulfat çatladım 1 saattir ama yok
sulfattt buldum buldummm :lepi:
buket yorganların güzelmiş canım güle güle kullan.ya aslında bana kalsa istemiyodum ben saten yorgan kullanılmıyo çok fazla çünkü :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?