Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hehe:))
günaydın herkesciklere böcük bence o eteği giyme pantalın giy yada kısa etek giy yani çokta kısa diil:)
öle işte

Günaydın herkese opuyorumnanaktan Gerçi siz çoktan uyanmışsınızdır kaydirigubbakcemile3 Kızlar bişey sorcam size, hani gelin yorganı olan şu dışı saten yorganlar yün mü oluyor, pamuk mu? Bir de ne kadara diktirdiniz? Piko gibi bunda da kazıklanmayayım :roflol:

ben yün diye biliyorum sulfatçım birde onun dikimine para ödüyorsun ençok yani sire yorganın üstünde böyle dikimle verilen şekiller varya o nekadar çok ve zorsa para o kadar artar

Yün oluyor tatlım bahsettiğin yorganlar
fiyat konusunda bilgim yok çünkü daha ben diktirmedim :)

Yaaa ben dün bizim burda yakında o işi yapan yanyana birkaç yorgancı sordum onlara. Hepsi yün artık yapılmıyor çok ağır oluyor ve terletiyor. Artık saten yorganları pamukla yapıyoruz dediler de ondan kafam karıştı. Annem de yünü hiç sevmez pamuk diyince işine geldi kaydirigubbakcemile3 Bahsettiğim yerler bu işin toptancılığını yapan yerler firmalara satıyolar. Biri 85 lira, diğeri 100 lira dedi. Toptancı olmayan bir yerde yaptırın 150-200 den aşağı yapmazlar dediler de size sorayım dedim

sulfat yün oluo dış yüzeyi saten
ben dış yüzeyini kendim aldım sadece dikimi ve yünü 200 tuttu ama baya ağırdı işi yani 150 yede vardı

pınar cok tskler cnm
burcum sağsalım varmıştır ınş ask yuvasına
bugun mandalının düğünü deıl mı allahım ne zmn gectı zmn dıom mutluluklar onlarla olsun ınş

pıtırcık karar vermedım bılmıyom daha ama uzun eteğe bayldım acıkcası

sırrus gule gule kullan

sulfat yün eskıden oluyordu sımdık olmuyo hem sakın yün olmasın hıc kullanıslı deıl ya nasıl ılerde kulancan ağırdır temızlemesı falan cok zordur
85 100 tl cok uygun yaptır derım benn
artı desenın karısık ollup olmamasıda onemlıı

Teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için, iyiki varsınız opuyorumnanaktan Buket seninkileri eklemiştin galiba değilmi? Varsa elinde foto tekrar eklermisin :kedi:

ewet bocugum bugun mandılın we morçilegın dugunu

yarında Başıyazmalıkız nastasia nın dugunu herkes ewlenıyo ne gusel

sulfat 85 100 diolarsa hiç durma yaptır.ve sakın sakın yün yaptırma çok fena yün.onun bide temizliğiylemi uğraşcaksın.pamuk olsun temiz olsun :) ben 150 ye yaptırmıştım hemde tanıdık yani...

sulfat 85 100 diolarsa hiç durma yaptır.ve sakın sakın yün yaptırma çok fena yün.onun bide temizliğiylemi uğraşcaksın.pamuk olsun temiz olsun :) ben 150 ye yaptırmıştım hemde tanıdık yani...

Evet canım bence de pamuk olsun, yaaa fiyatlar uygun çünkü buralar bu işin toptancısı, yıllardır bu işi yapan yerler yerimseniben. Sateni seçeyim de yaptırayım bu hafta bari. Hem yastık filan da yaptırcam boncuk slikonmu neymiş annem ondan yapalım dedi, tamam dedim.

Mikofiber yorgan aldınız mı kısçeler nasıl oluyor kullanışlımı ?

Ben aldım taçtan canım. Daha doğrusu aşkım istediğimi biliyordu o almış. Daha kullanmadık tabii ama, dokusu çok güzel. Ben habire yorganı moncıklıyorum o kaadar yumuşak ve güzel dokulu çünkü :roflol:

Sulfatcım güle güle kullan tatlı uykularınız olsun yumoş yorganınızda sizinopuyorumnanaktan
tatlım toplam kaç yorgan yapmış olucaksın çeyizine sen
yani normali.. yapılması gereken kaç adet olmalı onu merak ettimdekaydirigubbakcemile3

bende alcam taçtan sanırım 85 90 tl arasıydı fıyatı
nan sulfat bende yorum ettım nan :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…