Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tatlım düğünüm pazar günü,
reglm cuma bitiyo,
imam nikahı için ya ctesini bekliycez düğünden bi gün önce olucak yani
yada bugün yarın herhangi bir gün

glcn he ılac kullancam dıyen kımdı? ertelemek ıcın sen degıldn sen olusuan sevınmıstın dogru
bence bıttıgnde yap ıcın rahat eetsn am aben nıkah gunu yaptm sordum bişey olmaz dedıler reglyken

glcn he ılac kullancam dıyen kımdı? ertelemek ıcın sen degıldn sen olusuan sevınmıstın dogru
bence bıttıgnde yap ıcın rahat eetsn am aben nıkah gunu yaptm sordum bişey olmaz dedıler reglyken

canım gecen hafta eltimin imam nikahı kıyıldı hoca abdestli olunması gerektiğini söyledi

sağolun bende vaz geçti valla nereye koycam belli değil
3 lü saklama kabı bide yanına dolaba girebilecek şekilde baharat takımı alırım.
fazla yerde kaplamadan ferah ferah olur

regly degılsen alcan tabi kuşum o ayrı bu o regl
almasına gerk varmı?

ben hocadan duyduumu söledim yanlışsa bilemicem ama reglken imam nikahı kıyılırsa da içine sinmesi açısından daha sonra tazeletir mirmirmirmir

daa o zamanlara gelmediim için mirmirmirmir

ben hocadan duyduumu söledim yanlışsa bilemicem ama reglken imam nikahı kıyılırsa da içine sinmesi açısından daha sonra tazeletir mirmirmirmir

daa o zamanlara gelmediim için mirmirmirmir

hmm sunu demek ıstedım canm yanı abdest al demiş tir dogru da
reglyken kıyılmaz diye birşey yokmuş

canım çok şık çok güzel takım oluşu hoş durur ama biraz pahallı gibi sanki yine de çeyiz alan arkadaşlar bilir tabi ucuz mu pahallımı

Kizlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa gecmisi okuyamadim
Bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/Eylül/2009 saat: 16:15

[
Bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/Eylül/2009 saat: 16:15[/QUOTE]

hayırlı uğurlu olur inşallah canım darısı başımıza :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…