kızlar bişey sorcam,
regl halindeyken imam nikahı kıyılır mı?
Kizlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa gecmisi okuyamadim
Bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/Eylül/2009 saat: 16:15
Bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/Eylül/2009 saat: 16:15
GLCNNN mehirini ne belirledin yeawrummmmm yerimseniben
amanın o neee bilmiyom ben mafoldumben
yani abdest almak gerekiosa benim arkadaşımın gelinalı günü kıyıldı,abdestli fln diildi yani o halde alamazdıda:)bende öyleydım ılk gunu sordum canım kıylırmş bence ılac erteletıcı ıcme cunku regly oldugun ıcın ımam nıkahı kıyırken abdest alman gerekmıyor abdest alamakla gelınlkle zor oluyor bak ıyı yanından bak ıse yaradı
evt Z ler bıraz carpık olmuşş.:roflol: ama tadı cok guzel ustunede unutmusum yazmay cıkolata sosu koyuldu ıstersenı bıtter cıkolata erıtın
suan fırına ckılolata sosu ıle kalplı A Z yaptık koyduk
öfff çok güzel
pek alakası yok ama onlar z ıle a yapmaya calısmış dığelreırnı yukleyemedım be
anammm ilginç bi olaykızlar yaa az önce markete gttım suan şoktayım
markete gırdım bı cocuk aa kaıdn bayıldı dedı
ben aynı zmnda sağlık personellığı yaptım suanda ılkyardımcıyım mudahele edım dedım
kaıdnlar bana soğan uzatıyorlar koklat sara gecırıyo dıe:mymeka:
ya sacmalamayın ddım şok pozısyonu falan verdım kadın morardı ellerı ayakkları ters dondu dılını kacrmayım dıe tuttum ambulansı arayın dıom
kaç nosu dıolar:mymeka:
kendım aradım neyse kaıdnın kardesı geldı eşine haber verdı adam baygın kadını surukledı resmen
kadın kendınde deıl lutfen dıom yaa ben sana cıkma demdım mı dedı kadına ve suruklemeye devam ettı
bend sınırlendım bı bağırdım cığlık attım ddım delı msınz be kafasını carptı nolur dr goturun ben gotururum paranız yoksa dıom adam kaıdnı goturdu ambulansı aradım gelmesın dıe ama o an geldı ve gondermedı kadını eve cıkardı
ınsan olarak ınsanlık herkese yapılmıyo demekkı
amanın o neee bilmiyom ben mafoldumben
Allah korusun eşe bişe olduğunda yada ayrıldığında sana vermesi gereken bişe
genelde altın olarak isteniyor
kağıda yazıp sana veriyor imam
eltim 100 gr altın istemişti hoca pazarlık yaptı 2 burma yazım dedi kaydirigubbakcemile3
ya benim canım mercimek köftesi istedi çokkk
mehir imam nikahı kıyılıken gelinin damattan istedikleridir..bayanı magdur durumda bırakmamak için 3 ay 10 gün geçindircek bi miktar olarak olurmus ama boşanma olmasa da eşinizden istediğinzde yapılması gerekir..
kizlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa gecmisi okuyamadim
bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/eylül/2009 saat: 16:15
ben bılıyordum bunu benmkını ben söleyemedım bı turlu cok komıktı hoca söle dıyor ay dıyemıyom gorumcem söledı ama unuttum neydı aa ıyı hatırlattınız o kağıt nerdeydi yaaaaevet canım tamamen bahsettiğin gibi.
Biz hep mehir bşanınca ayrılınca eşin kadına vermesi gereken diye bilirdik,oysa evlilik müddetince o kadının nasıl denir bi güvencesi gibiymiş ve sürekli eşlere hatırlatılması gerekilirmiş.
Birinden duymuştum bir hoca unutturmayın ve sürekli hatırlatın demişti eşlerinize.faks çekin mesaj atın brakmayın peşini...zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?