Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet darisi başiniza inşallahhhhhh

kızlar bişey sorcam,
regl halindeyken imam nikahı kıyılır mı?

kıyılırmış öyle demişlerdi
benimde olma durumum vardıda

Kizlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa gecmisi okuyamadim
Bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/Eylül/2009 saat: 16:15

hayırlı olsun
Allah tamamına erdirsin

yani abdest almak gerekiosa benim arkadaşımın gelinalı günü kıyıldı,abdestli fln diildi yani o halde alamazdıda:)

pek alakası yok ama onlar z ıle a yapmaya calısmış dığelreırnı yukleyemedım be
öfff çok güzel

anammm ilginç bi olay

amanın o neee bilmiyom ben mafoldumben

mehir imam nikahı kıyılıken gelinin damattan istedikleridir..bayanı magdur durumda bırakmamak için 3 ay 10 gün geçindircek bi miktar olarak olurmus ama boşanma olmasa da eşinizden istediğinzde yapılması gerekir..

Allah korusun eşe bişe olduğunda yada ayrıldığında sana vermesi gereken bişe
genelde altın olarak isteniyor
kağıda yazıp sana veriyor imam

eltim 100 gr altın istemişti hoca pazarlık yaptı 2 burma yazım dedi kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba jartiyer almayı düşünüyorum ama her gelinlikte jartiyer olmazmış böyle bir durum var mı?bide hangi marka alsam kızlar...

eltim 100 gr altın istemişti hoca pazarlık yaptı 2 burma yazım dedi kaydirigubbakcemile3

hoca bana sordu bilmem dedim
ablama sordu size kaç yapmıştık diye ablam 250 dedi
çok dedi dedik damat öle dedi diye
az istemek makbulmuş 100 gr kabul edermisin dedi olur dedim
eşime sordu olur dedi
öyle yaptık

ya benim canım mercimek köftesi istedi çokkk

sen deyince benimde
ablamda balayından geldimizden beri edecek bize

evet canım tamamen bahsettiğin gibi.
biz hep mehir bşanınca ayrılınca eşin kadına vermesi gereken diye bilirdik,oysa evlilik müddetince o kadının nasıl denir bi güvencesi gibiymiş ve sürekli eşlere hatırlatılması gerekilirmiş.
birinden duymuştum bir hoca unutturmayın ve sürekli hatırlatın demişti eşlerinize.faks çekin mesaj atın brakmayın peşini...zemuszemus

kizlar herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaa gecmisi okuyamadim
bugün nikah tarihimizi aldik sonunda cok mutluyummmm :teytey: 27/eylül/2009 saat: 16:15

azra hayırlı olsn

ptırck karıstı bak ben dıyorumki reglyken ımam nikahı olur
abdest al dıyebılır hoca regl degılken
am aalmak gerekırmı bılmıyorum
parplm gondermıs bakalm ne diyor
ordada kıyılır demiş

ben bılıyordum bunu benmkını ben söleyemedım bı turlu cok komıktı hoca söle dıyor ay dıyemıyom gorumcem söledı ama unuttum neydı aa ıyı hatırlattınız o kağıt nerdeydi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…