benim 9 Ağustosta düğünüm olacaktı.Gün alındı salon tutuldu.Yatak odasını aldık.Yavaş yavaş diğer eşyalarımızıda alacaktık.Nisan ayında nişanlımın abisi iflas etti bütün aile perişan oldu.Tüm mal varlıklarına kaybettiler.büyük kayıp anlıcan :çok üzgünüm:
nişanlımın evi diğer aile fertlerinin evi hepsi ipoteklendi.Birde nişanlıma 25 milyar kredi kartı borcu geldi.Abisi kullanmış.Haliyle ailem çok üzüldü onlar çok kötü oldu.Oturduk konuştuk düğünü erteleme kararı aldık.O kadar kredi kartı borcuyla evlenmemiz zaten mümkün değildi.2 ay sonrada ben işten çıkarıldım senağlama Çalıştığım zaman zarfında babam ve ben ve nişanlımın arkdaşlarının yardımları ile kredi kartı borçlarını kapattık.Allahtan düğün olacak diye tüm beyaz eşyalarımı almıştım.borçum kalmamıştı.şimdi işte eşyalarımız almaya çalışıyoruz.Az ve öz alıcaz.Aldığım tazminatla ben nişanlıma yardım edicem.Onun ailesinin bir ton borcu var hiç yardım edemicekler.ama Allahtan evlerinin ipotekleri kapandı.Nişanlım tek başına yapıcak herşeyi.Babamda ben yine üstüme düşeni yaparım dedi.Bakalım Allah hepimizin yardımcı olsun.:Saruboceq: Aile desteği çok önemli Allah ailelerimizede başımdan eksik etmesin :Saruboceq:
böyle işte..
merhaba canim,
sanirim hepimizin istedigi tek seyde bu zaten
iyi günlerde mutlu mesut sorunsuz problemsiz kullanmak
benim 9 Ağustosta düğünüm olacaktı.Gün alındı salon tutuldu.Yatak odasını aldık.Yavaş yavaş diğer eşyalarımızıda alacaktık.
benımkısı bu komsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?