gelinliğin alt üst birleşimi ve kumaşını eklicim şimcik
üstü bu
altı
üst için dantelli kumaşı
bunlara karar verdik ama bişeyde takıldım
etek kısmında altta resimdeki gibi tülmü görünsün yoksa dantelmi
gelinlikçi hanım dantel boğabilir dedi
peki sizce
ah canım ya..süper olmuş...nasıl olursa olsun umarım o günün unutlmaz geçer..peri kızı gibisin..allah mutluluğunu daim etsin canım :lepi:
bence üst harika bende o modeli netten buldum ve öyle yaptırmayı düşünüyorum senın etek çok hoş ama ben daha kabarık bi model düşünüyorum
çok saol cnm iyi dileklerin için:1hug:
iyi aksamlar kızlar istikbalden abime yorgan aldık çok memnun kaldık kaz tügü de aldım ama ondan hiç memnun değiliz hjiç kaymıyor çok hafif yumuşacık bende hemen çeyizime aldım modeli comfleks çift kişiliği 44,00 ytl tek kişiliği 33,00 ytl 4 tanede yastık aldım eko silikonize yastık oda 9,60 ytl kampanyadaymış kaçırmayın derim öpüldünüz kocaman :)
ahhhhhhhhh arkadaşlar ahhhhhh.iş derdi bende de var.2 sene önce mezun oldum kamuyönetiminden ama hala işsizim.napcammmmmm ya.erkek arkadaşım bankacı.bende bankalara başvuruyorum ama hiç tavsiye etmiyor.çok zor yorucu ve yıpratıcı diyo.aklıma başka bir iş gelmiyo ya.sekreterlik falanda yaparım ama bulamıyorum ki :a015:
sildim hemşom ya geç kaldın ama istersen özelden atayım
sağol arkadaşım Şeniz
teşekür ederim songa Şeniz
çok tuhaf geliyor bana bu koşturmaca hayal gibiydi hep ama şimdi gelinlik bakıyorum
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah ve herkes kavuşur sevdiğine mutlu huzurlu yuvasına
özellikle pasminam
:a015:valla canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama inan ümidim kalmadı iş mevzusunda.2 tane banka sınavına girdim.sınavı kazanıyorum mülakatta eliyorlar.anlamıyorum neye göre aldıklarını.fizik desen var,güzellik desen var,kafa desen var ki ünv mezunuyum.ama işe gelince yokkkk.mezun olduktan sonra 6 ay vekil öğretmenlik yaptım o iş bitince işsizim hala.2 sene oldu mezun olalı ya.elimden tutan bir insan yok yahuuuuu :a015:
Eudorabeta sepetin çok şeker canım güle güle kullan inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?