Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:) çeyizleride lafıda tükettik
kızlaaar akşem oldu sonunda ben sizleri öper, ewime kaçarım..

Bende kaçıyorum canlarım öpüyorum hepinizi kocaman.Bu akşam sevgili nişanlımla abime davetliyiz. Sanırsam sevgililer günü için abimle plan program yapacaklar her sene olduğu gibi. Ama biz yengemle planları alt üst edeceğiz tabiki herzamanki gibi :jeyyar::jeyyar:

ah canım ya..süper olmuş...nasıl olursa olsun umarım o günün unutlmaz geçer..peri kızı gibisin..allah mutluluğunu daim etsin canım :lepi:

bence üst harika bende o modeli netten buldum ve öyle yaptırmayı düşünüyorum senın etek çok hoş ama ben daha kabarık bi model düşünüyorum

ah canım ya..süper olmuş...nasıl olursa olsun umarım o günün unutlmaz geçer..peri kızı gibisin..allah mutluluğunu daim etsin canım :lepi:

sağolasın canım ya
çok tatlısın Şeniz

bence üst harika bende o modeli netten buldum ve öyle yaptırmayı düşünüyorum senın etek çok hoş ama ben daha kabarık bi model düşünüyorum

alta ben hala kararsızım senağlama

iyi aksamlar kızlar istikbalden abime yorgan aldık çok memnun kaldık kaz tügü de aldım ama ondan hiç memnun değiliz hjiç kaymıyor çok hafif yumuşacık bende hemen çeyizime aldım modeli comfleks çift kişiliği 44,00 ytl tek kişiliği 33,00 ytl 4 tanede yastık aldım eko silikonize yastık oda 9,60 ytl kampanyadaymış kaçırmayın derim öpüldünüz kocaman :)

çok saol cnm iyi dileklerin için:1hug:

[
B]Bukeetçim [/B]üzülme sende yaa işsizlikte dert işte dert valla napcaz nasıl yapcaz bilmiorum içim daraldı hepten bugün kızlar.:1no2:
Bıktım ayol hayattan bu genç yaşımda senağlama

Üzülme üzülme geççek bu dertler buket allah sağlık versin diyelim:teselli:​

güle güle kullan arkadaşım.istikbalin sitesinden baktım.çok güzel.bu arada ben geçen gün yataşa baktım.reklamlarda 30 tl ye çift kişilik yorgan diyor ya...... sahtekarlar meğerse nevresim takımı alana yorgan 30 tlymiş.bende reklamlarda öyle demiyosunuz ama kandırıyorsunuz insanları dedim.fena bozuldular kaydirigubbakcemile2

canım allah gönlüne versin seninde hepimizinde yaa şans sevgiden yana olsun diyorum.Vardır kısmetin biyerlerde mutlaka ama şartlar oluşmuyodur. CADIARZU

Sabır kızlar allah sabır versin bize​
:1hug:

:a015:valla canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama inan ümidim kalmadı iş mevzusunda.2 tane banka sınavına girdim.sınavı kazanıyorum mülakatta eliyorlar.anlamıyorum neye göre aldıklarını.fizik desen var,güzellik desen var,kafa desen var ki ünv mezunuyum.ama işe gelince yokkkk.mezun olduktan sonra 6 ay vekil öğretmenlik yaptım o iş bitince işsizim hala.2 sene oldu mezun olalı ya.elimden tutan bir insan yok yahuuuuu :a015:

Yavrum benim ya bitanesin bitane vallakaydirigubbakcemile5, inş. canım bende bugünleri görürümde eklerim böyle gelinlikli fotoğrafımı valla:teselli:

Bu arada gelinliğini acayip merak ettim iyi değildim ya bugün erkenden mesaiyi bitirip çıktım işten hadi bana at özelden resmini bakıyım kuşum bende tabi zorlama yok büyüsü falan kaçmasın dersen beklerim bitanem:dance:

Valla böyle mutluluğunuzu paylaşınca keyfim yerine geliyor kızlar benim sizinle mutlu oluyorum bende hayal kuruyorum sayenizde:teytey::enbuyukkk:

:1no2:
kuzum sen gene iyikötü biryerlerde çalışmışsın benim bir dostum okuldan mezun olalı 4 sene oldu banka manka iyi kötü demedi heryere cv gönderdi. Bir işyeride sen kimsin gel bi boyunu posunu görelim demedi ya çağırmıyolar bile kızı ee yaşta geçiiyoo onunda canı sıkkın valla değişen bir durum yok diye her seferinde telefonda:1no2:

Dediğim gibi olmayınca olmuyo herşeyin hayırlısı kuşum senin için elbette kısmetin vardır biyerlerde:1rolleyes:​

kızlar kristal takımı aldiniz mi? bir kaç gündür bakıyorum..bi kaç model arasında kaldım...resimlerini ekliyorum......

gulsahh canım bende istikbalde çalıştığımdan biliyorum gerçekten çok güzeldir yorgan ve yastıkları.ben yataş ve istikbal arasında kararsızım ama bakalım hangisi olacak..
iyi günlerde kullansınlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…