yolun acıkolsun:gitme:kızlar gitmeden sizlere allahısmarladık diyim dedim. birazdan yola çıkacağız. hepinize çok teşekkür ederim. buarada kızlar takvim meselesi konuşulmuş takvim içinde bulunduğumuz günü sayıyor.yani yarından başlamıyor saymaya bugünden sayıyor... öptüm sizleri kızlar hoşçakalın
güzellerim, bugün son işten ayrılıyorum evde netim yok bi daha yazamıycam size :)
yarın aksam kına gecem var ve pazar günü büyük gün :teytey:
ayakkabımın altına kimlerin adını yazıyorum ?
güzellerim, bugün son işten ayrılıyorum evde netim yok bi daha yazamıycam size :)
yolun acıkolsun:gitme:
delikafaduldendelikafadulden
1 zarif yaz bak sılıncek yere yazın hee arsıma gıbım etmen :dilcikar:
canımm çok sağol ŞenizRABBIM kımseye evlat acısı yasatmasın:Saruboceq: sabırlı olsunlar ınş duzelır cnm benımm melek daha o Allahın emanetıkı cok ı bakılcaktır
acıl şifalar dılıyorum aklımda olcak unutmam dua ederım ıbadet yaparken cnm benım
amin canım çok sağolŞeniz
Amin.
senin alıntıda okudum mesajı
Allah yardımcıları olsun
tez zamanda şifa bulsun inşallah
:roflol: :roflol: :roflol:ben evlenmekten vazgectımmmmmmmmm:roflol: gıdıyom köpruden atlıycam
1) zarifgüzellerim, bugün son işten ayrılıyorum evde netim yok bi daha yazamıycam size :)
canım benim herşey kusursuz ve rüya gibi geçer inşallah:Saruboceq:
kendini özletme hemen gel emi?opuyorumnanaktan
benim adımı yazarmısın:kedi:
canımmm napıyosun? biraz bakınıyordum geçmişe arada işimde oluyor tam takip edemiyorum.
iyiyim valla tubişim yaz keyfi yapıoz ailecek bu hafta, anladım işin olduğunu zaten. sen ne zaman çıkıosun izne canım??
hesapladım tam 3 yazdır tatil yapmamışım bizim işde bu dönemlre çok yoğun çalışılırdı da izin alamazdım hiç
iyiyim canım, 17 Temmuzda izine ayrılıyorum bir aksilik olmazsa.
Sende yapamadığın yaz tatillerinin acısını çıkart. kaydirigubbakcemile2
BÖCÜK Boşver herkesi biz bitek birbirimize yaptık ohh iyide yaptık sositososito
Aynen bizde öyle yaptık.
ben evlenmekten vazgectımmmmmmmmm:roflol: gıdıyom köpruden atlıycam
Düne kadar evlenemicem deyip duruyordun şimdi evlenmicem diyorsunklava:
4 düğün ettık hespınde masallah dıyıp sulalesıne ettık bohça bılıyomkı boşa masraff
sımdık ananesı o yoldan geldı kadıncağız ona yapmasam olmas yaparsam babane var 2 dede var falan fıstık
halası amcası cok yardımcı oldular sureklı aradılar sordular geldıler
ayy durun ben harbıden kafayı yıyom hee
aksamda nışan yapmayalım dedı
ama benım hevesım ıcmde kalcak nışanlık gıymek ıstıyom ben
Bütün sülaleyemi yapcan kız bırak o şunu yaptı bu bunu yaptıyı batarsınız kendinize yapın yeter.
MUTLULUKLAR canım ALLAH bir ömür boyu ikinizide seçimlerinizden dolayı UTANDIRMASIN.
Hep mutşu ve huzurlu olun.
kurşun kalemle yazcam kız :)
silinsin diye kolbastı bile oynarım ayıpsın :sm_cool:
Gülçiinn, kurşun kalemle hafif hafif yaz, çok bastırma, ayağını accık sürüyerek yürü, bir de kolbastı yap, artık bu kadar şeye rağmen silinmezse de yapacak bişey yok, bir taraflarımızı kırar otururuz aşağı, vakti zamanı gelince de açılmamış hediye paketi gibi gideriz öbür tarafa :))))
acayip güldüm yaaa:roflol:
ya ben bişey dicem
o sözün aslı, dışından baktım yeşil türbe, içine girdim töbestağfur töbedir :kedi:
nişan derken, canım öyle salon tutacaz değil, evde aile arası olacak ama
şöyle ki sözde onlar -tek- yüzük takacaklar
nişanda ise saatimdi küpemdi bileziklerdi, işte kıyafetler filan alınacak
bunlar yapılmadan da kusura bakmasınlar düğünü yaptırmam :gitme:
hevesimde mi kalsın
hele bütün adetlere girilse ohooobaşına dert çıkarma bence böcük adettlerin hepsini yapmaya kalkarsak yürek dayanmaz
he mesela o olurBÖCÜK Boşver herkesi biz bitek birbirimize yaptık ohh iyide yaptık sositososito
hmmm fena fikir dielmişben evlenmekten vazgectımmmmmmmmm:roflol: gıdıyom köpruden atlıycam
ben ben ben bengüzellerim, bugün son işten ayrılıyorum evde netim yok bi daha yazamıycam size :)
kızım gider hepsine çam sakızı çoban armağanı hediyeler alırsın4 düğün ettık hespınde masallah dıyıp sulalesıne ettık bohça bılıyomkı boşa masraff
sımdık ananesı o yoldan geldı kadıncağız ona yapmasam olmas yaparsam babane var 2 dede var falan fıstık
halası amcası cok yardımcı oldular sureklı aradılar sordular geldıler
ayy durun ben harbıden kafayı yıyom hee
aksamda nışan yapmayalım dedı
ama benım hevesım ıcmde kalcak nışanlık gıymek ıstıyom ben
hayır canım seni kuytu köşeye tükenmez hatta asetat kalemiyle yazsın da biyerciklere gitmeyolun acıkolsun:gitme:
delikafaduldendelikafadulden
1 zarif yaz bak sılıncek yere yazın hee arsıma gıbım etmen :dilcikar:
tubis ve böcükk saolun kızlar :)
biri liste yapsın o zaman :) gerçek isimlerinizden oluşan, kim ister bu görevi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?