Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

1)zarif
2)ayşegül
3)eda
4)pıtırcık/yeliz?
5)densem
6)pınar
7)tuba
8)?

ben kaçtım siz devam edin :))

benimde kendi adımı yazın barii kızlar adım deniz ama nolur kurşun halemle yaz arkadaşım kaydirigubbakcemile3

1)zarif
2)ayşegül
3)eda
4)pıtırcık/yeliz?
5)densem
6)pınar
7)tuba
8)Reyhan
9)Buket
10)Sirrus (reyhan)
11)Deniz

Son düzenleme:
takvimi yapalı 40 küsür gün olmuş.sanki daha önceden yalnız değilmişim gibi...
böle ayakkabı altlarına falan atlıyorum ama hiç umudum yok benim.
iki dudağımın arsından çıkması bekleniyor evet kelimesinin ama benim kalbim öle bir kırılmış ki tamir edemiyorum...
Allah hepimize hayırlı insanlar nasip etsin,hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin...

ya canım şimdi öyle birşey var ki, ben anneme desem nişanlığımı ben alıcam, annem dicek onu nerden çıkardın öyle iş mi olur eski köye yeni adet getirme dicek kesin eminim
ha istersem alırım, erkek arkadaşımda takımını kendi alsın gelsin ama yine onlar altın alacak, diğer şeyler alınacak :) ne anladım ki ben aynı hesabı buldu

böcüük tuvaleti kınanda giy bacım çok hevesli isen kaydirigubbakcemile5

bi de hani adettir isim yaz silinsin
yakında düğünü olacak arkadaşımın imam nikahı olmuş ordan bana büyükçe kestiği kurdelayı getirmiş bunu yut diye kafamçokkarıştı anam dedim bu ne az ufak keseydin, sus çene etme de yut dedi :ecrin_bebek: valla nasıl yuttum bilmiyom gitti bakalım yakın zamanda olacakmı düğünümüz kaydirigubbakcemile3

eda sana eksı rep verım bak ozmn anlarsın ne olduğunu

nan yanda kutucuklar varya yesıl hanı puan o oluyo
terazıye tıklıyon vercen kışıının sonra katılıyorum dersen + puan katılmıyom ısaretlersen - puan alıyo o anladın mı kım vermış gormek ıcnde yukarı cık kontrol panelıne tıkla gorursun eksı rep mavı yanar +rep yesıl

güzellerim, bugün son işten ayrılıyorum evde netim yok bi daha yazamıycam size :)
yarın aksam kına gecem var ve pazar günü büyük gün :teytey:
ayakkabımın altına kimlerin adını yazıyorum ?

ayyy özlicez ama seni
resimleride göremicez mi

delikafaduldendelikafadulden
1 zarif yaz bak sılıncek yere yazın hee arsıma gıbım etmen :dilcikar:

:dilcikar:

kurşun kalemle yazcam kız :)
silinsin diye kolbastı bile oynarım ayıpsın :sm_cool:

ben oynadım ama spor ayakakbılarla :)

1) zarif
2) fulya
3) sinem
4) pınar
5) seray
6) damla
7) lahana
8) duygu
9) duygu
10) nihal
11) buket
12) reyhan
13) özlem
14) yeliz
15) densem

tşk ederim canım benim,ilk fırsatta geleceğimden şüpheniz olmasın,
çok güzel şeyler paylaştık,
daha da paylaşmak için bi dolu şey biriktirip gelicem :)
ismin neydi güzellik?
:1hug:

adım Damla canım

kızlar benide ekleyiverin listeye:kedi:

ama bacak ney bee damarlarını goruyom kadının senınde öle mı komşu deıl demı kötu durmuş beğenmedım kadında

buketttt çorap süper balım :jeyyar:

arsima beni listenin sonlarına atmışın hayat wurdu bide sen wur anacım :sinifsinif:

densem yazmayın yaw kendi adımı yazında düğünüm erkencik olsun sıkıldım yaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…