beğendiysen tereddütte kalma canım hiç
ben böyleyim
annem bana bişey alırken pek müdahale etmez, bilir eğer o zorla aldırırsa ben dünya para versem de kullanmam kalır köşede
ben günlük yemek takımımı hani şu küçük paket içinde satılan setler var ya onlardan alıcam büyük setin parçalarını nereye sığdırıcam ki :sm_confused:
emossss cnm hepsı bırbırınden gusel ıı gunlerde kullan
bırde askermı beklıyooosunnn
hoşgeldin kuzum :1hug: bak 5504 cü sayfadaydı sanırım foto ekledim şekercim
@emoss aldıklarının hepsi birbirinden güzel
bende günlük yemek takımımı seninki gibi istiyorum ama şöyle daha cıvıl cıvıl burda bi yerde baktım bulamadım, bikaç yere daha bakıcam ve öyle alıcam inş
emosss herşeyin çok güzel bacım iyi günlerde kullan.
ya ben mandilinin resimlerini görmedim ama
bende günlüğe öyle çok parça almayacam zaten 6 kişil alırım
yeter dimi kız çatladım valla onu al bunu al bitmiyoryasakkelime
evet cnmm asker bekliorummm çeyizleride alıorum geldigi zamn inşlah evlenmeyi düşünüoruzda şu 2 3 sene içinde yolcuyummm
ŞenizMAndilinnnn süperr olmuşsun maşallahhewt cok belli olmuyo ama yinede az cok belli sacına bayıldım gelinliğinde cok hoş maşalalh :asigim:
Şenizmandişşşşşşşşşşşşşşşş süperrrrrrrr
Şenizmandilinnnn:asigim:
saçlarda salıkmışyerimseniben çok güsel olmuşsun cnm zaten bütün gelinlerimiz çok güzel oliiiiiii:lepi:
Şeniz aslında yarım topuz benimki ama pek belli değil canım.mandıln süper süperrr olmussun kız ama ben senı resımlerden böyle hatırlamıyorum yaa
bu sene kımnd dugunu olduysa genelde acık saççç
Şenizkırmızılım çok cücel olmuşsun valla maşallahın varmış :asigim:
Şenizmandiliiin , saça bayıldım, ben böyle açık çok seviyorum ya, renkte koyu maşallah açık yakışmış
Şenizmandlinnnnnnndelikafadulden
kesinlikle saç mükemmellllllllllllllllllllll
gelinlikle çok uyumluuuu
çok naturellll
bayıldımmmmmmmmmmmm :sm_cool:
ŞenizMandaliiiiiinnnn coooooooooooooooookkkk güze olmussun. Bende sacimi böyle yaptirmak istiyordum.
Prensesler gibi olmussun. Ay bayildimmmm
Şeniz
mandilin hayırlı olsun canım tekrardan hoşgeldin.rabbim daim etsin mutluluğunu inş.resimlerinide gördüm çok tatlı olmuşsun...
Şenizkırmızılım süper olmuşsun saclara bayıldımm
Şenizmandilin çok güzel olmussun saçların çok doğal çok hoş.gelinliğin dee çok güzel.mutluluklar...
Şenizmandilin maşaşlahh yaa çok hoşsun koyu saç her daim gelinlikte çok gzel duruyor.. çok güzel canım Allah nazardan saklasın...gelinliğinde çok güzel tam net fotolar değil ama... belli oluyor saç ve saç aksesuarına bayıldım... bir gelin dediğin böyle doğal göz alıcı ve hoş olmalı abartılı hiç hoş durmuyor... Allah bir yastıkta huzurlu ömürler versin canım
Şenizmandilinm kuzum süpper olmuşsun süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?