Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dediklerimden biri şöyle bişey 40 lira

diğeri de şöyle 55 lira

özellikle ilk takımı gören etrafında kullanan var mı?

*bu arada resimler alıntıdır

ya kızlar yanlış anlamayın halasınında kötu nıyetle demedığını bılıyorum cunku cok sevdım dun camdan konusurken kaşlarını aldrdın mı hıc dedı sankı aldrmış gıbı duruyo demı dedım evt dedı yok aldrmadım falan dedım
oda cok tatlısın ama cok daha guzel olur bıdene bence dedı
sonra askımda yanındaydı denesen askım falan dedı farklı ve cok daha guzel olursun belkı dedı bende
yok aldrmam falan ddım
oda tmm cnm sen bılırsın dedı halasıda hıc karıscak tıpte bırı deılkı sadece fıkrını dedı bende derdım bırınde cok sevdğim bırınde bısey yapmasını ıstesem
askım zaten benı cok sevıyoo cok ustelemedı bende olmas dedım

melekss yemek takımın cok guzelmışş markası nee

emossssss ceyıs mı serdın sen bacım hepsını ı gunlerde kullan

büyük yaptım net oslun diye kızlar karacadan kare almayı düşünüoz anemle sizce güzelmi bu veya başka modeli

böcüğüm foto 5512. sayfada

arsicim eve alıştım gibi ama bu sıralar bişi arıyorum evde olduğunu biliyorum ama nereye koyduğumu hatırlayamıyorum, hangi çekmecedeydi nerdeydi diye dolanıp duruyorum. Bulunca hatırlıyorum :roflol:
yemek konusuna gelince henüz tam anlamıyla yemek yaptığım söylenemez. Kocişle bişiler yapıyoruz. ışten sonra yemekle uğraşmaya erinmiyoruz ama mutfaktan çıkınca oturmaya zaman kalmıyor ona üzülüyoruz. Saat hemen 12 oluveriyor.
Bu sıralar düğünümüze gelemeyenlere davet vermemiz gerekiyor, onları düşünüyorum napıcam nedicem diye dertliyim -tatlicadiarzu-
sende durumlar nasıl bakkim tubilik?

Mandilincim cok güzel olmuşssun herseyinle saçın gelinligin saadetiniz bir ömür boyu daim olsun canım benim

büyük yaptım net oslun diye kızlar karacadan kare almayı düşünüoz anemle sizce güzelmi bu veya başka modeli

ben sevemedim bu takımı ya
babanne işi gibi geliyi bana :tomato:

benim balayından sonraki hafta güzeldi
evdeydim hep ev işi yemek fln alıştım epey
evim zati çok cici oldu bana göre ve çok seviyorum
o zamanlar binada bi biz oturuyorduk + gaz yoktu
haliyle ocak ve sıcak suda yoktu
yemek için anneler hep çağırıyordu ama biz evimizde kalmayı istiyorduk
duş için bazan onlara bazen dökme sula yıkanıyorduk
ama işe başlayınca çok zorlandım

arsşma ana bende uzuaktan bırı sandım
ya kımındı kendı dugununden sonra esranındı dımı kaynının vardı
nekadar az arayla yaaa hıc guzel degıl

arsşma ana bende uzuaktan bırı sandım
ya kımındı kendı dugununden sonra esranındı dımı kaynının vardı
nekadar az arayla yaaa hıc guzel degıl

yok canım uzak değil
ama gidilcek yer uzak :)
hı hı esranında kaynı evlenecekti
bencede güzel değil bide bizim evler altlı üstlü onların hazırlık aşaması suan eşimin elinde iş yok die o koşturuyo hep beni bırakıo ihmal edebiliyor
mesela şimdi oraya gidilecek damat yalnız gitmezmiş bende izin almak istemedim 20 günden sonra beni bırakıp gidicek

başka modellleride vaar göstermelik koydum ya ama kare siyahlı var bitane çok tatluuuÇ:)

koy bakem
kare olsun ama bu olmasın sevmedim yani :)

Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (22 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
parpalm, Arsima+, azra3434+, baberko, bktbb+, brcncvk86, bunebu, densem, eccu+, emossss, esmy+, Gasoline, ikraaa, mandilin+, meleks, menemenli, psoriasis, Selen_Ay, soledad, sonbahar14, tubiS+, şeker-leblebi
misafirlerimizde var kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…