bak hemen hesap yapmış bile bacım Şeniz yalnız o yazmaları kenarıyla beraber en düşük 15e örüyorlar kaydirigubbakcemile3 20den aşşağısı kurtarmaz kaydirigubbakcemile3
neyse onu bunu geçtim gelsinler hayırlısıyla yüzüklerimizi takalımda geçer gider herşey
bişi sorcam kısçeler düğünde takılanların hepsi sizin oldu dimi?
havlu ve yazmalar nasil toplam 10 lira tutuyo arsimacim nerde yasiyosun sen sırnaşık şeysırnaşık şey
bak hemen hesap yapmış bile bacım Şeniz yalnız o yazmaları kenarıyla beraber en düşük 15e örüyorlar kaydirigubbakcemile3 20den aşşağısı kurtarmaz kaydirigubbakcemile3
neyse onu bunu geçtim gelsinler hayırlısıyla yüzüklerimizi takalımda geçer gider herşey
ama eminki senin düğündekilerde bizi öldürür kaydirigubbakcemile3
wallahi sizin hasılatlaar iyiymiş yafs, arsi gel canım gidelim buralardan :ecrin_bebek:
ya öyle parası altını mı olur bu işin yamandalın bızde paralar erkeğe verılır salon parası odenmemışse oder odenmışle gelınve damata kalır
altınların hepsı kıza kalır
hehe size az önce aldığım uyku bandımı gösterim,bi bu kusur kalmştı ama ben sabah hava aydınlanınca çok bölük pörçük uyuyom,karanlıkta uyuyabiliom ondan aldım bakalım.
ya bişi sorcam ben bu masal biteli yazısını nasıl değiştirebilirim ama sadece onu takvim aynı kalsın istiom
pıtırcık sanırım aynı takvimi yeniden oluşturman lazım cnm
vallahi çok beğendim yacnm ben herzaman olduğu gibi bu işide hemencecik hallediverdim saray halıdan aldım cnm
hepsi çok cici ama çiçek çok çok cici
sen benim eltimsin :roflol:
hehe size az önce aldığım uyku bandımı gösterim,bi bu kusur kalmştı ama ben sabah hava aydınlanınca çok bölük pörçük uyuyom,karanlıkta uyuyabiliom ondan aldım bakalım.
]
ya bişi sorcam ben bu masal biteli yazısını nasıl değiştirebilirim ama sadece onu takvim aynı kalsın istiom
ahh cnm benim hiç yoktan iyidir olsun onada şükür ilerde cocuklarına nasip etsin bide bana nasip etsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
esmacim 8 de iyi bi hasilat :hooray: bakalim bizim ne olacak cok merak ediyorum hic de kestiremiyorum acikcasi bizim burda cok akrabamiz yok o yuzden bizden pek umitli degilim CADIARZU
bişi sorcam kısçeler düğünde takılanların hepsi sizin oldu dimi?
takılanların hepsi çifte aittir kızın gönlü elverirse eşinin borcu yada işi için verir ama yinede ikisi içindir bu
gerçekten beğendin mi Arsiicim yaa çiçeğimiii :lepi:
ya siz kızın damadın diyorsunuz parayı da kaynanası cazgır olup elinden alan yok mu :S
siz istediğiniz kadar masraf yapın ben taktım o altınları -tabi- benim diyor :S
Allah akıl fikir ihsan eylesin millete
mandılınım canım benım
hoşgeldınnnn
ıyı mıydı herseyy .koçişin nasılllllllllll
hanı fotolar ben hiç göremedım bişicikler
çokçok öptüm canımmmmmmmm benımmm
tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?