Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selencim aynen katiliyorum igne oyasi istersen 25-30 arasi hatta 45-50 yede var
oyasiz havlu 5 ten basliyo tanesi

bişi sorcam kısçeler düğünde takılanların hepsi sizin oldu dimi?

yok yarısını karşı komşya verdik :roflol:
herhalde kız bizim oldu başka kimin olacak

havlu ve yazmalar nasil toplam 10 lira tutuyo arsimacim nerde yasiyosun sen sırnaşık şeysırnaşık şey

en ucuzlarından alırsan 6 havlu 1tl yazma erkeğe verilmez 6 kişinin 3ünü bayan say bide ip al kendin ör 10 tl işte :)

kızım kendin örcen ördürmicenn
şaka bir yana hayırlısı olur inşallah canım

ama eminki senin düğündekilerde bizi öldürür kaydirigubbakcemile3

tabi nişanınızdakileri öldürür ama sizin düğün benim düğündekileri öldürebilir :)

wallahi sizin hasılatlaar iyiymiş yafs, arsi gel canım gidelim buralardan :ecrin_bebek:

gidelim gaffur

mandalın bızde paralar erkeğe verılır salon parası odenmemışse oder odenmışle gelınve damata kalır
altınların hepsı kıza kalır
ya öyle parası altını mı olur bu işin ya
allah allah
o zaman erkek tarafı olsam ben
hep para takarım
kız tarafı olursam da altın takarım

benizm bildiğim gelen ne var ne yok hepsi kızındır

zaten kız kısmı da biraz aklı beş karış havadadır
onları kocasına verir
iş kursun ev alsın bişi olsun borç kapasın diye

bence altında parada gelinle damata bırakılması lazım zaten genelde kendi başlarına yapıolar bide paraya konmasınlar bi zahmet

hehe size az önce aldığım uyku bandımı gösterim,bi bu kusur kalmştı ama ben sabah hava aydınlanınca çok bölük pörçük uyuyom,karanlıkta uyuyabiliom ondan aldım bakalım.

iyi gecelerde kullan :)

ya bişi sorcam ben bu masal biteli yazısını nasıl değiştirebilirim ama sadece onu takvim aynı kalsın istiom

takvimi yaptığın siteye girip aynı objeleri bulup yazıyı değiştirip yeni bi takvim yapabilirsin ancak

cnm ben herzaman olduğu gibi bu işide hemencecik hallediverdim saray halıdan aldım cnm
vallahi çok beğendim ya
ben de öyleyim ya
tek sefer tek atış

hiiç gelemiyorum mırmırlanmaya

iyi günlerde kullan ayağınızda paralansın inşallah buketcim

pıtırcık baştan yapacaksın yazıyı yazmıcaksın cnm

komşuuuu halıların cok guzel ya laa :lepi:

eda nan hepsı benım hepsı benımm dıycemmm düğündede nışandada

takılanların hepsi çifte aittir kızın gönlü elverirse eşinin borcu yada işi için verir ama yinede ikisi içindir bu

bazılarınında ailesi el koyuyor oğlan tarafının zaten ondan sonra kıyamet kopuyor allah göstermesin

hepsi çok cici ama çiçek çok çok cici

sen benim eltimsin :roflol:

gerçekten beğendin mi Arsiicim yaa çiçeğimiii :lepi:

Buketcimm bayıldımm oturma odasının halısına canım ya güle güle kullan çok modern bence

hehe size az önce aldığım uyku bandımı gösterim,bi bu kusur kalmştı ama ben sabah hava aydınlanınca çok bölük pörçük uyuyom,karanlıkta uyuyabiliom ondan aldım bakalım.
]

heh bu eksikti evet
güle güle kullan bacım sırnaşık şey

ya bişi sorcam ben bu masal biteli yazısını nasıl değiştirebilirim ama sadece onu takvim aynı kalsın istiom

anca yeniden yapcan canım sırnaşık şey

ya siz kızın damadın diyorsunuz parayı da kaynanası cazgır olup elinden alan yok mu :S
siz istediğiniz kadar masraf yapın ben taktım o altınları -tabi- benim diyor :S
Allah akıl fikir ihsan eylesin millete

benim anam bile diyo şimdiden
benim düğünde eğer ki altın ona verilirse onda kalacakmış ki herşeyimizi biz alıyoruz :S kız anası böyle derse oğlan anası ne dese hak valla

ahh cnm benim hiç yoktan iyidir olsun onada şükür ilerde cocuklarına nasip etsin bide bana nasip etsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

esmacim 8 de iyi bi hasilat :hooray: bakalim bizim ne olacak cok merak ediyorum hic de kestiremiyorum acikcasi bizim burda cok akrabamiz yok o yuzden bizden pek umitli degilim CADIARZU

bişi sorcam kısçeler düğünde takılanların hepsi sizin oldu dimi?

takılanların hepsi çifte aittir kızın gönlü elverirse eşinin borcu yada işi için verir ama yinede ikisi içindir bu

ev kızlar bizdede dugun olsa salona verırdık
bız nakıtleı ceyreklerı sattık kocosın ısı ıcın verdık kardeslerıyle ortak oldugu işi için
çek vardı çeke verdik ödemelri gereken bilezıklerıde sattık
24 bılzeıgmız vardı ıyı dımı

gerçekten beğendin mi Arsiicim yaa çiçeğimiii :lepi:

evettttt

ya siz kızın damadın diyorsunuz parayı da kaynanası cazgır olup elinden alan yok mu :S
siz istediğiniz kadar masraf yapın ben taktım o altınları -tabi- benim diyor :S
Allah akıl fikir ihsan eylesin millete

madem geri alacaklar hiç takmasınlar
elalem görsün diye takılmaz destek için takılır

mandılınım canım benım
hoşgeldınnnn
ıyı mıydı herseyy .koçişin nasılllllllllll
hanı fotolar ben hiç göremedım bişicikler
çokçok öptüm canımmmmmmmm benımmm
tebrıkler

canım benim teşekkür ederim. bende sana mutluluklar dilerim. inşallh düğünde harika geçer.
şimdi evlisin ama hala bekar gibisin :):):):)
en kısa zamanda kına ve nikah fotolarını istiyorum. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…