kızlar ben küçük ev aletlerine bakıyorumda siz naptınız aldınızmı tefali araştırıyorum şimdi
çok sevdim bu işi bişeyler ayarlarız artık
yok be baberko nerde dıyom ya ceyreklerı satınca 8 mılyar ettı nakıt anca
ben phılıps almıştım
5 milyon koymasalar bari :)
yok artık sırnaşık şeysırnaşık şey
esmacim 8 de iyi bi hasilat :hooray: bakalim bizim ne olacak cok merak ediyorum hic de kestiremiyorum acikcasi bizim burda cok akrabamiz yok o yuzden bizden pek umitli degilim CADIARZU
5 milyon koymasalar bari :)
onların akrabalarından biri koyarsa bişi diyememde sevgilim koyarsa yakarım onuklava: kaydirigubbakcemile3 annesi babası da koymazlar heralde dimi kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman selenayın yüz ifadesini çok merak ederim lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman selenayın yüz ifadesini çok merak ederim lülülülülülü
onların akrabalarından biri koyarsa bişi diyememde sevgilim koyarsa yakarım onuklava: kaydirigubbakcemile3 annesi babası da koymazlar heralde dimi kaydirigubbakcemile
yazarım buraya :)
zaten toplam 6 kişi gelecekler, öyle çok olmıcaklar ki
jacksın beyni olmadan gömülcekmiş adam 10 gün olmuş öleli daha gömülmemiş şu ızdıraba bakın ya
benim daha var ama bende cok merak ediyorumnişanda 9 bileziğim 9 ceyrekim oldu bide 400 tl (onla bitane ata aldık) şimdi düğünü düşünyoruz sırnaşık şey cookmu kötüyüz yaa :sm_confused:
kaç kişi olucak peki güzel bi adet senin acından ama bide havluyla yazma masrafı var :)
Benimde 7 bilezik 12 ceyrekim vardi nisandan kalmayaşasin kötülükk oyleyse baberkocum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?