Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmacim 8 de iyi bi hasilat :hooray: bakalim bizim ne olacak cok merak ediyorum hic de kestiremiyorum acikcasi bizim burda cok akrabamiz yok o yuzden bizden pek umitli degilim CADIARZU

benim el blenderim phılıps ütüm tefal tost mak. tefal olcak (dün almadım çok üşendim kıyafet aldım) başkada küçük alete gerek yok bana hee el süpergesi phlıps alcaktım babam bosch iyi dedi karışık yani

esmacim 8 de iyi bi hasilat :hooray: bakalim bizim ne olacak cok merak ediyorum hic de kestiremiyorum acikcasi bizim burda cok akrabamiz yok o yuzden bizden pek umitli degilim CADIARZU

önceden en düşük çeyrek takarlardı şimd altın pahalılandı ya genelde 50 takıliyi

benim daha var ama bende cok merak ediyorum nişanda 9 bileziğim 9 ceyrekim oldu bide 400 tl (onla bitane ata aldık) şimdi düğünü düşünyoruz sırnaşık şey cookmu kötüyüz yaa :sm_confused:

Benimde 7 bilezik 12 ceyrekim vardi nisandan kalma yaşasin kötülükk oyleyse baberkocum kaydirigubbakcemile5

kaç kişi olucak peki güzel bi adet senin acından ama bide havluyla yazma masrafı var :)

6 kişi
ama biz zaten önceden yapmıştık yazma havlu lif filan

ya da bu tip bişeyi gören var mı önceden o şerbetin üzerine başka ne koyabilirim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…