Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

duvakla çok hoş olmuş ama zemuszemus
rahat rahat kıvırmışsın kurtlarını dökmüşsün ooohhh

bende rüyamda gördüm beni istemeye gelmişler ama ben bi türlü hazırlanamadım:)isteyemeden gittiler herhal

:roflol: :roflol: :roflol: kokşluğun yüzünden kısmeti kaçırdın

canım kardeşim çok güzel bir rüya görmüşsün Allah hayırlara versin inşallah

geçen gün kü sorunla ilgili yorum yapacaktım ama arıza verdi yazdıklarımı gönderemedim diye hatırlıyorum ( yoksa göndermişmiydim :uhm:)
her neyse acele etme demiştim özetle
ve kafana takıp da derslerini ihmal etme

canım taç diil taçta hiç güzel model yoktu..days in colors bu.49 tl taksitli fiyatı...

ayy gamze süper hee :) bende hep düşünüyorum nikahta gelinlik aksam eğlencede kısa gelinlik :) ama tabi maliyeti ne olur bilmiyorum zemuszemus

gamze ıkıncısı cok guzel dogal
ben dogal olamamdım cok kastım ne zor iş poz vermek
sinay okumadın orumumu galıba yıne yazayım
cok cici seker melek gibisisinnnnn
Esmacım görmemiştim tekrar yazman iyi oldu canım senin kadar olmasa da güzel çıktık işte kaydirigubbakcemile5

mandilinim kuzum fotolarımı eklicem canım yakın zamandayerimsenibena.s.

Günaydın herkese

Sinaaaaaayyyyyy sabahın kör vakti eklemişsin foto, ben de istiyorum klava:

bukettt bende seni çok özledim canım. akşam uğrıycam sana
çok yalnızım çok:bbo:herkesler çıktı tatilee

Günaydın herkese

Sinaaaaaayyyyyy sabahın kör vakti eklemişsin foto, ben de istiyorum klava:

tamam vurma apla eklicem:çok üzgünüm: ama küçük fotolar biraz beklede haftaya büyüklerini ekliyim daha net görürsünyerimseniben

valla kız cross ama çok salak bi rüyaydı yaa,o uyuz varya onlar gelmişler sözde bende bi etek giyiom olmuo fln böle on saatte hazırlanamadım, hazırlanamadan da uyandım:)
rüyalar tersine çıkarmış ya aman allah korusun zaten :)

sabah sabah resim koymuşsunuz sinaycım göremedim gamze negüzel etmişsin öyle rahat rahat

baberko bu tatil sorularından çok bıktın biliyorum ama birde bana yardımcı olsan çok sewindirik olurum canımcım. Biz marmaris-bodrum yada başka bi yerde 3 gece 4 gün ucuz bi tatil aroypruz acep önerebileceğin bi yer var mı? Martı Le parla gibi sewimli bi yer. Teşekkkürler canım a.s.

Gamze çoook şeker görünüyorsunuz canım opuyorumnanaktan Pufilotanın alıntısında yazdıkların duruyor tatlım. Üzülme hiç herşeyin hayırlısı Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…