Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Balayına giden kızlarımız, arsima, mandilin yeni gelen başka kimler vardı. Yaaa ben hijyen takıntılıyım havlunuzu yanınızda götürdünüz mü, deyin bana hele fisfisfis

götürdüm

ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum agustosun bırındede dugunum var yasmı tutuyum dugunmu yapıyım sakınım cok uzuluyorum bu duruma.. sanırım kınamda olmucaksenağlama

başınız sağolsun

hımm.
bizimki orta yaşlı ne kısa ne uzun boylu
saç ve sakal rengini hatırlamıyorum ama sakkallı bi adamdı
lazmısın

siyah hafif uzun saçlıda bizi yelledi

ayyyy Sinaycımmm çok şeker çok tatlı olmuşsunn Allah hep mutlu etsin canım neyseki yetştim fotolarına

buketcimmm kına şeylerin çok güzel olmuş bende haftaya felan çekerim ancak annem dasha başlamadı yapmaya kaydirigubbakcemile2

pıtırcım annecinin çiçekleri çok güzelll içim açıldı valla

sinaycım çok güzel gelin olmuşsun
buket kınalar pek cici
arsima şimdi senin fotolara da bi bakim bakalım güzelmi çıkmışın çirkinmi:)))))
teşekkür ederim pıtırcığım opuyorumnanaktan
Sinayyy ne kadar tatlı bi gelin olmuşsun zaten duygusallığım üstümde şimdi ağlıcem heee
teşekkür ederim buketcim Allah sabır versin valla ben evden çıkarken makyaj falan kalmadı sakın sıkma kendini makyaj için falan, ağla rahatla bir daha gelmicek o gün herşeyi yerinde yaşa yerimseniben

kısçem imzanı değiş :)
ilk fırsattakaydirigubbakcemile5
Sinay, arsima; kırk bin kere
pufilotammmŞeniza.s.
hiç sıkma canını daha çok yeniydin zaten keyfini çıkar evliliğinin hatta bir süre korun derim :lepi:
günaydın herkese

sinaycım maşallah çok gusel olmuşsun :nazar:

arsimam :lepi::lepi:
sağol pınarım darısı başınaŞeniz

pasaklı gelin değilim valla:çok üzgünüm: en çok banyoyu kullandık malum:jeyyar: evimin fotolarını görünce pasaklımıyım değilmiyim görürsün hıhh:dilcikar: banyo takımımı da eklicem alçı gibi değil haberin olsunm gayet canlı renkler yerimseniben

kendımı pek ı hıssetmıyom cok halsızım yaa cok terlıyoo ve arada basım donuyo gıbı oluyoo anlamadım valla

sınay beklerım ben cnm

pıtırcık walla gozumus gonlumus acıldı cıcekler çok gusel masallah
saol canım biz akşamları bunların karşısında oturuoz

NEe güzel sardunyalar pıtırcık
annem uğraşıo işte:)

ne güzel içiniz açıldıysa canımcım

arsima ekeldıgın poz gercekten cok guzelmiş
bitane daha begendm ben
ne zor dımı orda poz vermek ya
benımde en sevıdıgım poz bu

Son düzenleyen: Moderatör:
gamze ıkıncısı cok guzel dogal
ben dogal olamamdım cok kastım ne zor iş poz vermek
sinay okumadın orumumu galıba yıne yazayım
cok cici seker melek gibisisinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…