Balayına giden kızlarımız, arsima, mandilin yeni gelen başka kimler vardı. Yaaa ben hijyen takıntılıyım havlunuzu yanınızda götürdünüz mü, deyin bana hele fisfisfis
ıyı aksamlar kızlar dun babannemi kaybettim.. cok uzgunum agustosun bırındede dugunum var yasmı tutuyum dugunmu yapıyım sakınım cok uzuluyorum bu duruma.. sanırım kınamda olmucaksenağlama
çok yaşlı diildi ama saçları kırlaşmıştı çeken adamın.muhtemelen o çekmiştir.beni güldürmek için çok uğraşmıştı adamcağız ama ben dedim bende laz damarı war inat etmeyin benle zemuszemus
teşekkür ederim pıtırcığım opuyorumnanaktansinaycım çok güzel gelin olmuşsun
buket kınalar pek cici
arsima şimdi senin fotolara da bi bakim bakalım güzelmi çıkmışın çirkinmi:)))))
teşekkür ederim buketcim Allah sabır versin valla ben evden çıkarken makyaj falan kalmadı sakın sıkma kendini makyaj için falan, ağla rahatla bir daha gelmicek o gün herşeyi yerinde yaşa yerimsenibenSinayyy ne kadar tatlı bi gelin olmuşsun zaten duygusallığım üstümde şimdi ağlıcem heee
ilk fırsattakaydirigubbakcemile5
kısçem imzanı değiş :)
pufilotammmŞeniza.s.Sinay, arsima; kırk bin kere
hiç sıkma canını daha çok yeniydin zaten keyfini çıkar evliliğinin hatta bir süre korun derim :lepi:kızlar ş.
sağol pınarım darısı başınaŞenizgünaydın herkese
sinaycım maşallah çok gusel olmuşsun:nazar:
arsimam :lepi::lepi:
az daha gormesen kendımden alıntı etcektımkaydirigubbakcemile3
hatrlatım arada dedıydım
alcam ama alamıyomm
paspası kırlettın mı yuhh pasaklı gelın nolcakk:dilcikar:
yaa pekı de bakım böle nettekı gıbım parlak mı yoksam alçı gıbım mı
bı baktığım yerde alçı gıbıydı böle nettekıyle alakası yoktu
koçtaşa gtcemde bı gıdemedım ordakılerede bakcem cunku fark var mı merak edıom
saol canım biz akşamları bunların karşısında oturuozpıtırcık walla gozumus gonlumus acıldı cıcekler çok gusel masallah
annem uğraşıo işte:)NEe güzel sardunyalar pıtırcık
ayyyy Sinaycımmm çok şeker çok tatlı olmuşsunn Allah hep mutlu etsin canım neyseki yetştim fotolarına
buketcimmm kına şeylerin çok güzel olmuş bende haftaya felan çekerim ancak annem dasha başlamadı yapmaya kaydirigubbakcemile2
pıtırcım annecinin çiçekleri çok güzelll içim açıldı valla
kızlar o benim çok özelim o yüzden size daha önceden yazamadım burda başkalarıda vardı çünkü. alıntı yapmayın oldumu
kendımı pek ı hıssetmıyom cok halsızım yaa cok terlıyoo ve arada basım donuyo gıbı oluyoo anlamadım valla
sınay beklerım ben cnm
kendımı pek ı hıssetmıyom cok halsızım yaa cok terlıyoo ve arada basım donuyo gıbı oluyoo anlamadım valla
sınay beklerım ben cnm
bukettt kınaların çok güzel tatlım
Günaydııın herkeseeezemuszemuszemuszemus
bukeeetttttt
bizim hatuna bak nerelerde takılıyooo.
uyku setim..
bornoz takımım..
pazar günü bunları aldım kızlar nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?