Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

abbow patron cok sınırlı tamda zam ıstycektım:roflol:
hehe çatlak yaa:)

sakin ol kuzucum

ewt sabah aynı şey aklımdan gecti yeminle :)
hehe:)bende bi baktım sıradan herkes muhasebeci:)

bizim patrondada bişiler var dünden beri ama dur bakalım

kızlar bişi sorucam evlenen arkadaşlar ve fotoğrafçısını ayarlayanlar nekadara yaptırıyotsunuz albumlerinizi

valla ben düşünüyorumda stüdyo çekimi yaptırmıycam çokı pahalı oluyor nişanlımın arkadaşı fotoğrafçı onunla dışarıda biryerlerde bir kaç kare yetelrli

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam evlenen arkadaşlar ve fotoğrafçısını ayarlayanlar nekadara yaptırıyotsunuz albumlerinizi

12 poz + deri albüm + cd (ama onun yerine rötussuz tüm pozları verdi sağolsun flaş belleğime) + büyük cerceve resim toplam 210 tl

kovulmak ıstıyomm
hem ne krızı yaa o yalan valla yıllık ızn bıle kalktı ısler tıkkırınde bı olmayan para oda bıze :gitme: evlencez para azım sus sus nereye kadr

ben bu ay zamlı aldım ama konuştuk daha alcak 450 lira prim param var içerde

sağolun kızlar moral verdiğiniz için ama ben düğünden önce bi kaç kadeh içeyim diyorum :roflol:

istanbulda dahamı uygun ne? bu album işi benim deri kitap gibi album boyutu biraz büyük sayfayı tam kaplıyor 2 tane büyük çerçeveli resim, cd, cep album ,birde normal buyotta vericek 2 takım 3 er tane ailelere vermek için sanırım 20 yaprak 550 dedi 425 zor indirttim

Son düzenleme:
baberko ahh ahh benımde 350 tl ssk param var ama veermıyoo :mymeka:

yakamoz bırınden derkenn odunc mu alcan gelınlığı

aaa crosss olmas öle gelinliğe o kadar verme fotoğrafa ver bence:))kızım anı kalcak onlar

çok geç artık kuzucum gelinlik dikiliyor bile :çok üzgünüm:
ay moralimi bozma yaa zaten her gece düşünmekten uyuyamıyom bende biliyorum çok olduğunu ama napıyım

hem bitmişini gör bide sen :lepi:

çok geç artık kuzucum gelinlik dikiliyor bile :çok üzgünüm:
ay moralimi bozma yaa zaten her gece düşünmekten uyuyamıyom bende biliyorum çok olduğunu ama napıyım

hem bitmişini gör bide sen :lepi:

canım içinde kalcağına dışında kalsın gelinlikte kimseye ödün verme bir kere giyceksin içine sinmesi önemli.bugünleri geri döndüremssin.başka şeylerinden kıssınlar ama gelinliğinden kıstırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…