- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ya jartiyer takım şart mı kızlar yaaa
yeliz bu arada çok güzeller güle güle kullan
çok uyguna almışsın yeliz birde sulfat senin tutarda aldı sanırım ben 80 e zor aldım valla
evet cnm destekli valla heryeri gezdim 85ten aşagıya inmediler...daha sonra bir mağazaya girdim çocuk 65 dedi ve aldım bu kadar uygun alcağım hiç aklımdan geçmezdi...
öff valla yaaa bağırıp çağırsam sanki sakinlicem biraz,ben çok kötü oluom bu dönemlerde valla öff öff
ay ben deliricem yaa heyecandan içim içime sığmıyor
28 günüm kaldı yaaa kafamçokkarıştı
biide buket ve beta gibi 5 günüm kalsa demekki kafayı yiycem allahım sen yardım et
kızlar yaa bide bişi diycem benim gelinliğim 1800 TL tutuyo çok üzülüyorum yaa ama napıyım çok beğendiğim bir model olacak
ama nişanlıma üzülüyorum yazık adama yaa :1no2:
neyseki hiç sesini çıkarmadı kuzucumm
ay biri bana bişi önersin ben niye bu kadar heyecan yapıyorum yaaaaadelikafadulden
teşekkürler çeyizci güzel :lepi:güle güle kullan...
yelız :jeyyar: gule gule gıy
ayakkabınn altına yaz adımı hemen
1 zarif
zarif inan olsun bak hala var çikolata bilio musun
bereketli gelmiş
ama sana yok :umursamaz:
(kızım çikolata açıldı yendi manyak mısın misafirlere falan da dağıtıldı o akşamın fotoları ufak ufak elime geçio da ondan dedim ay yüzük takılırken d ekoim bi tane)
fmk esasında baktıın zaman ben 50% gibi bi fiyata aldım çiçeği
yani 2* 200+50 lira da cam parası dediler
ben hepsini komple 200e aldım
biliyor musun bilmem de çiçeğimi de çikolatamı da kendim yaptırdım maalesef benimki anlamıyor o işlerden :)))
nişandı bi de benimki canım
yani tanışma isteme söz nişan hepsi birarada oldu bitti ayın 26sında oh mis
yelizcim teşekkür ederim :))
sen de güzel günlerde kullan cicilerini inşallah
kızım artık evlencen seneda öpcem demek kolayy nan bıseyımız yokkk nasıl evlencez bee
valla cnm pekte küçük sayılmaz bide ben sütyende 80 takıyorum bunuda 80 aldım iyimi yapmışım...
bende karar verdım dırek nıkahla evlencemmm
özenmeye basldım sızın evlerınız falan yaa
kıs nasıl oldu tanışma isteme söz nişan hepsi birarada..bnmde olcak 12 gün sonra ama çok heyecanlıyım..tanışma isteme söz yapcaz :bbo: naptın nasıl geçti huff ne hazırladın onnar ne getirdi :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?