Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsı sen karsıda nerde oturuyon
bızde orda oturcaz ve ev fıyatlarından haberın var mı
ev alablır mıyız dıe merak ettımde

Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
- Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi sex te çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
-"Sandaletleri ters giydin lan!..."

şerifali
dudulluya bağlı
saana ortalama bi fiyat veremem
çünkü her semt bölgesine göre değişkenlik gösteriyor
ama şu varki her ev satan 300 e takılmış mutlaka 300 küsür :)
bizim oralar yeni yerleşiyor ve güzel evler var fiyatlarda başka yere göre iyi ama yükseğide var tabi

hemşerim taa ben burdayken anadolu yakasında evlerin daha pahalı olduğunu biliyorum ama
istanbulun içinde durumlar nasıl görünüyor bilmiyorum

300 bın mı:1shok:apartman deıl daıre sordum ben
anam bızm burda kral daıresıne bıle 150 ıstemezler abbow kalsın ınş benımkı otogara gelırde kurtuluruz kıralarda pahalıdr orda ozmn
bz kadıkoy yada uskudarda dusunmustuk :1shok:

arsiiiiiiiiiiii şerifalinin neresinde oturuyosun canım sen?kız bende ordayımmm ay sevindim kaydirigubbakcemile3

nebilim merak ettim.Ben 2 3 yıl hiç ama hiç istemiyorum.
acaba bir ben mi öyle düşünüyorum bende mi anormallik var diye cnm:)
Allah dilediğiniz zaman nasip etsin size.

hiç ama hiç deme
sonucta bu biz isteyince değil Allah isteyince oluyor dimi
şimdi biz istemeyiz biz isteyincede Allah vermez
onun için hayırlısı diyelim şeker
Allah hepimize dilediğimizde hayırlı zamanda nasip etsin

böcük kadiköyde oturmayı düşünme anacım sen boşver..üsküdar belki ama kadiköyü düşünme..

1.zarif
2.merve
3.eda

bir sey daha zoracagim taktim simdi kafayi senin bustiyere.. eyer memlekte bulamasam aynisini vay haline :mymeka:

beli örtüyormu bustiyer yani acik yer kaliyormu bel altinda niye soruyorum cüki benim gelinlik belde biraz capraz geliyor aciklik kaliyorsa camasirda kötü durur diye korkuyorum iz yapar bustier diye düsündüm

oo kadıköy 400 den kapı acar :)
ha uyguna bulursun ama nası uygun atıyorum bi ev beğenirsin sen sizin ordan 150 ye alırsın çok güzeldir bu evi burdan 150ye alırsın ama kümes gibidir
anlatabildim mi kıyaslamayı
kiralarda iyi bi ev binden başlar

arsiiiiiiiiiiii şerifalinin neresinde oturuyosun canım sen?kız bende ordayımmm ay sevindim kaydirigubbakcemile3

adliyenin aşası elalmış
peki sen ?

yuhhhhhhhhhh beeee

kadıkoyde bızde ıstemıyokk nan fblıler dolu kavga ederık dıe :roflol:
yaa ne bılem yaa halası oturuyo cok guzel 2 katlı evde onlarınmış karsıda komsuları var dıo 400 tl 500 tl bende hee normal dedım ama suan vazgectımm abboww hayatta vermem verdırmem okadr parayı
esenlerın gözunu sevem yenı mıs gıbım evler 100bın tl pesın al saray valla

Kuşum bende üsküdara bağlı olan çengelköyde oturcm.kiramı daha önce sölemiştm 600.ve buralarda nerdeyse bu fiyata otrmak biraz güç.ee bide satın aldığını düşün.en az 150 milyardan başlıo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…