300 bın mı:1shok:apartman deıl daıre sordum ben
anam bızm burda kral daıresıne bıle 150 ıstemezler abbow kalsın ınş benımkı otogara gelırde kurtuluruz kıralarda pahalıdr orda ozmn
bz kadıkoy yada uskudarda dusunmustuk :1shok:
merhaba kızlar...
böcük kadıköy mü dedin sen ucuz ev istiyorsan kadıköyü sil bence üsküdarında sahil kesimini sil.
oralar çok pahalı.
Şöyle söyliyim bizim üst katımız kriz nedeniyle 750 ye kiralandı.
Büyük ev istiyorsan 700-800 ü hatta 1000 i gözden çıkatman gerekiyor malesef.:1no2:
2+1 ler en az 500-600 burada hayat çook pahalı yani.
:bbo:
yok cok buyuk ıstemıyomkı bıan once ev alak aılelerımız yardım etcekkaydirigubbakcemile5
2+1 bana yeter dıom
daha buyuk ıstemem
1000 mı:1shok:
ne yer ne ıcersınız bacım 1bın kıra ıse ayy valla rabbım yardım etsın hepımıze ben 500 tl fazla bı evde oturmam karsıya gtmem gerekırse burdan baska bı iş bulsun kendıne napakk
Valla biz bakırköy bahçelievler civarında 800 aşağıında güzel ev bulamadık.Benim banyoma küçük diyenler oldu ama ne evler gördüm ev gezerken 1000 tl ye o yüzden bu ev bana saray gibi geldi.Malesef merkezi yerlerde öyle fiyatlar.İnş işe çabuk girerim hangi semtte başlarsam çalışmaya oradan satın alırız inş.
Sizede allah yardım etsin cnm ama bence 500 e güzel ev bulmak zor.
Okadar çeyiz aldın
insan eşyalarını gösterecek temiz bir insan olsun istiyor.
Kızlar, Acı çehre yüzünden site kitlenmemişmiydi.
Yine reklamı çıkmaya başlamış.
bir sey daha zoracagim taktim simdi kafayi senin bustiyere.. eyer memlekte bulamasam aynisini vay haline :mymeka:
beli örtüyormu bustiyer yani acik yer kaliyormu bel altinda niye soruyorum cüki benim gelinlik belde biraz capraz geliyor aciklik kaliyorsa camasirda kötü durur diye korkuyorum iz yapar bustier diye düsündüm
kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii
kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?