Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba kızlar...
böcük kadıköy mü dedin sen ucuz ev istiyorsan kadıköyü sil bence üsküdarında sahil kesimini sil.
oralar çok pahalı.
Şöyle söyliyim bizim üst katımız kriz nedeniyle 750 ye kiralandı.
Büyük ev istiyorsan 700-800 ü hatta 1000 i gözden çıkatman gerekiyor malesef.:1no2:
2+1 ler en az 500-600 burada hayat çook pahalı yani.
:bbo:

1000 mı:1shok:
ne yer ne ıcersınız bacım 1bın kıra ıse ayy valla rabbım yardım etsın hepımıze ben 500 tl fazla bı evde oturmam karsıya gtmem gerekırse burdan baska bı iş bulsun kendıne napakk

yok cok buyuk ıstemıyomkı bıan once ev alak aılelerımız yardım etcekkaydirigubbakcemile5
2+1 bana yeter dıom
daha buyuk ıstemem

yok cok buyuk ıstemıyomkı bıan once ev alak aılelerımız yardım etcekkaydirigubbakcemile5
2+1 bana yeter dıom
daha buyuk ıstemem

iyi düşünce ama kaıköyden biraz uzaklaşın deim ben gene de misal ben burda oturmam çok kazık çünkükaydirigubbakcemile3
ben de senin gibi düşünüyrum az kira verip bir süre sonra ev alıp yerleşmek istiyorum ozaman 1000 lira ayda versem off demem ohh derimhihoyyyt

1000 mı:1shok:
ne yer ne ıcersınız bacım 1bın kıra ıse ayy valla rabbım yardım etsın hepımıze ben 500 tl fazla bı evde oturmam karsıya gtmem gerekırse burdan baska bı iş bulsun kendıne napakk

Valla biz bakırköy bahçelievler civarında 800 aşağıında güzel ev bulamadık.Benim banyoma küçük diyenler oldu ama ne evler gördüm ev gezerken 1000 tl ye o yüzden bu ev bana saray gibi geldi.Malesef merkezi yerlerde öyle fiyatlar.İnş işe çabuk girerim hangi semtte başlarsam çalışmaya oradan satın alırız inş.
Sizede allah yardım etsin cnm ama bence 500 e güzel ev bulmak zor.
Okadar çeyiz aldın
insan eşyalarını gösterecek temiz bir insan olsun istiyor.

off yaa 1bınn tl dıle kolay ınsafsızlar valla o nee bee allahtan korkumuyorlar mı hıc
bızımde kırada evımız vardı 250 tl alıyordukk bee 3 yıl hıc zam yapmadık bızde kıradan geldık ne demek bılırız sonra abımm tasındı cıktılar ıste

benım dayımın 30dan fazla evı var bızm mah ıns bıze bı tanesını kıraya verır aslında verrı dıoda kıracı cıksa bızım zamanı ne ı olur
3+1 400 tl :lepi:hemde kocaman odalar ınanırmısn ablam oturdu 2 yıl sonra kendı evleırnı aldılar 45bın tl 3 yıl oluyo bızm burda pahalı deıl yaa 70 80 bın tl cok guzel ev alabılırsın
bızm ıcn once benımkının bu tarafta ıs bulması sart
valla dedığnız para ıse zaten burda kalırız ınş yok yok evlenmekten vazgecem bırazdan kafamçokkarıştı

seninkinini anadolu yakasında çalışması sorun olmuş
siz esenlerdemi oturuyodun cnm
ne güzel işte dayının evleri varsa iyi size verir.
valla temiz ev bulsanız kaçırmayın helede 70 80 diyosun süper valla
biz 120 ye satın alacak bulamadık bakırköyde.
ev almak çok zor kiracı olmakta
ama evi olup evine gelin gidenler çok şanslı maşallh

evet bencede kendi evine gelin olanlar kiymetini bilsinler... masallah

bizim ev almamisa daha coooooooook var hele bu krizde önce is bulacakta nisanlim sonra o is güvenli olacakta okadar borca girecegiz.. nebilim bizim is cok zor allah yardimcimiz olsun

b köy pahalıdır cnm bzm burdan bılıyommm cok lukuss bı semt cunkuu esenlerde ıdare edılcek bı yer ama aıle ortamı guzel komsuluk guzel yanı ınş dayımın kıracısı cıkarda oturuuz ozmn ev almamız sorun olmaz ınşş ınşş

cok sanslılar hemde cokkk

hee benımkı aslında benım semtte calısıyordu ama host ıken sımdık host deıl yazıhanede bılet kesıyy o yuzden karsıda eksık eleman varmış oraya gttı ınş buraya gelır ınşş

kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii

arkadaşlar aklıma bişey geldi.sanki bu büstiyerlerle rahat edilmez gibi geliyor bana.diyorum ki : nbb de çıtçıtlı badilerin sütyenlileri var.onlardan giysek,içinede göğüs destekleri varya ondan koysak daha rahat olmazmı acep ? CADIARZU

canım tek ton gri ise ilk olanı eger grinin içinde bir ton açık veya koyusu varsa 2. olanı resim çünkü resimde 2. olan desende 2 renk kullanılmış tek renkte o desen göstermeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…