Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bugn 6.30 da cıkmam gerekirken patronum yüzünden 9.30 da cıkmak zorunda kaldım cok sinir oldum sinirim den ağlıcaktım gıcık olmaya başladım.cok acayip rahat bi tip allah kimseye öyle koca vermesin :Saruboceq:

deli ne vuruosun kendine ben kutlamak istemiorum bile bir sene daha kartladım ya mafoldumben mafoldumben

genede teşşkür ederim arkadaşım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yaslandigini kutlamiyoruz ki iyiki dogdugunu kutluyoruz, yoksa aramizda olamazdin degil mi :içelim:

bugn 6.30 da cıkmam gerekirken patronum yüzünden 9.30 da cıkmak zorunda kaldım cok sinir oldum sinirim den ağlıcaktım gıcık olmaya başladım.cok acayip rahat bi tip allah kimseye öyle koca vermesin :Saruboceq:

amin canim...
sinirlenmekte haklisin valla.....

cümleten hayırlı akşamlar hatunlaropuyorumnanaktan
2 gündür acayip yoğunum ve şuanda çok yorgunum ama yine de merak ettim bi bakem dedim kızlar napıyor diye. neredeyse 100 sayfa olmuş hatta geçmiş ben okumayalı.. azcık bi bakim, mühim bişey olmuş mu :))

iyi aksamlar Gasoline....

michael jacksonun ani törenini izliyordum

kizi konustu, tutamadim kendimi....

allah kimseye anne baba acisi, evlat acisi yasatmasin... sevdiklerimizden ayirmasin bizi....

iyi geceler kizlar ben cikiyorum....

Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. ıçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim

Yastığı

Pike ve nevresimin görünümü

Havlusu

Bu da yakından görünüş

Son düzenleme:
çok beğend,m ne kadar aldın canıom? bir de onlar boncuk mu ?işlemeleri sonradan bişey olmasın?

ay canım çok hoşmuş bende o fırfırlıları hiç sevmiorum, güle güle kullan

Teşekkür ederim canım Şeniz Daha güzelleri senin olsun

çok beğend,m ne kadar aldın canıom? bir de onlar boncuk mu ?işlemeleri sonradan bişey olmasın?

Valla canım yatak örtüsünden daha pahalıydı bile tam set olunca. 830 liraydı ama % 50 indirim vardı 415 liraya aldım. Boncuk değil canım, simli bişey çıkacak bişey değil. Zaten yıkama garantisi bile verdiler faturayla gittiğimde. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…