ayy çok gzelmiş yaaaa çok beğendimm evet cnm markası ne ?
ay yemekteyizde şuan yemek yapan kadının evini gördünüzmü,masası çok güzel oldu
kız çok pahalıymış şimdi almiim ben
sulfat bende çok beğendim cnm güle güle kullan...
kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii
Kızlar bugün yatak örtüsü almak için çıktım ama gönlüme göre bişey bulamadım. Hep fırfırlı modeller var ben onları sevmiyorum, sade olanlar varı onlar da çok basitti. En sonunda şık bir pike takımı aldım yatak örtüsü yerine. İçinde nevresimi de var, yani hem nevresim takımı, hem pike takımı, bir de havluları var. Çok içime sindi o nedenle yatak örtüsünden vazgeçtim
Yastığı
Pike ve nevresimin görünümü
Havlusu
Bu da yakından görünüş
harika bişeymiş.güle güle kullan canım.
kızlar bişi sorcam.isteme nasıl oluyor.bu cuma veya cumartesi gelecekler.çay kurabiye birşeyler veriliyor değilmi.:çok üzgünüm:birde sevgilimin askeri okuldan bu haftasonu çıkamama durumu var.o gelmese oluyomu?
ayy sulfatım inciyi sormuştun
cevapladım mı hatırlamıyorum bidaha yazım
460 milyona aldık galiba
nev inci
bulamazsan alır yollarım :)
kız mı alıo bunu erkek alsa olmuomu:)Markası Gelin Home canım, sitesine bak istersen
kaydirigubbakcemile3 Alma şimdi, paran olunca alırsın. Ben de taksitli aldım zaten yerimseniben
kız mı alıo bunu erkek alsa olmuomu:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Erkek alıyosa ben hemen yarın istiyim parasını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sulfat bayıldım pike takımını ve yatak örtüsü niyetine rahatlıkla kullanırsın cnm çok akıllıca bir alışveriş olmuş.güle güle kullannn
puket hoşgeldinnnnnnn
Hoşgeldin buket Şeniz Ne durumdasın ayy 4 yazdığını görünce ben bayılacam :bbo:
kız buket sana ne dicem bizim yan tarafta milyoncu var orda bi perdeler asmışlar kapı için oluo ya süslü tam senin mutfağına göre disko disko tarzında utanmasam resmini çekicem geçerken kocaman pullardan böle hoş aslında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?