Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy çok gzelmiş yaaaa çok beğendimm evet cnm markası ne ?

Markası Gelin Home canım, sitesine bak istersen

ay yemekteyizde şuan yemek yapan kadının evini gördünüzmü,masası çok güzel oldu
kız çok pahalıymış şimdi almiim ben

kaydirigubbakcemile3 Alma şimdi, paran olunca alırsın. Ben de taksitli aldım zaten yerimseniben

kızlar klozet takımı olarak hangisi alıyım sizce bide rengi gri olacak benimkinin desen olarak hangisi ii

bu çokk güzel.opuyorumnanaktan

harika bişeymiş.güle güle kullan canım.

kızlar bişi sorcam.isteme nasıl oluyor.bu cuma veya cumartesi gelecekler.çay kurabiye birşeyler veriliyor değilmi.:çok üzgünüm:birde sevgilimin askeri okuldan bu haftasonu çıkamama durumu var.o gelmese oluyomu?

Teşekkür ederim Şeniz

Bize tanışmaya gelip birkaçgün sonra istemeye geldiler. Tanışma zamanı baya bişeyler hazırlamıştık çayın yanında ikram edilcek şeyler. İstemede ise çok aşırı kalabalıktık hem biz hem onlar, bizde çikolata dışında baklava getirirler. Misafirlere baklava- kola vs ikram edildi

ayy sulfatım inciyi sormuştun
cevapladım mı hatırlamıyorum bidaha yazım
460 milyona aldık galiba
nev inci

bulamazsan alır yollarım :)

Ayyy kelebeğim benim :1hug: Ben bi araştırayım bakalım, incili bi takım istiyorum. Nişanlım almak istiyor bişeyler düğün anısına, onu aldırayım bari

Hoşgeldin buket Şeniz Ne durumdasın ayy 4 yazdığını görünce ben bayılacam :bbo:

kız buket sana ne dicem bizim yan tarafta milyoncu var orda bi perdeler asmışlar kapı için oluo ya süslü tam senin mutfağına göre disko disko tarzında utanmasam resmini çekicem geçerken kocaman pullardan böle hoş aslında:)

sulfat bayıldım pike takımını ve yatak örtüsü niyetine rahatlıkla kullanırsın cnm çok akıllıca bir alışveriş olmuş.güle güle kullannn

sulfat bayıldım pike takımını ve yatak örtüsü niyetine rahatlıkla kullanırsın cnm çok akıllıca bir alışveriş olmuş.güle güle kullannn

Teşekkür ederim bitanem Şeniz Bence de böylesi daha iyi oldu kaydirigubbakcemile5

puket hoşgeldinnnnnnn

Hoşgeldin buket Şeniz Ne durumdasın ayy 4 yazdığını görünce ben bayılacam :bbo:

hoşbulduk canlarım walla koşturuyorum bugun kuafördeydim nerdeyse 6 saat.cırt cırt ve röfle yaptırdım.özlüom walla sizi hemen buraya koşuom
pıtırcık bende bulamda alam zaten gece 12den sonra 18 yaş altını sokmucam mutfağaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…