Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmacım sen bu zinciriliyi her eklediğinde buraya bi haller oluyor gördüm görmedim diye.
en iyisi sen onu avatar yap lülülülülülü

ay cnaım ya takvimine çok güldüm tahmini yazmışsın ya çok hoş valla kaydirigubbakcemile3

:1hugpuyorumnanaktan ewt ama o takvime baktıkça içim kararıyo biracık seneye mayıs gibi diyince uzungeliyo ama takvimde 10 ay yazıya hatta yarın 9 a düşücek. 9 ay dediğin ne ki Büyük konuşmıyım da ertelenmesse iyidir 2010 kışa.:sinifsinif:kaydirigubbakcemile

amannn acıo deseniz nolcak acımıo deseniz nolcak,bişi farketmicek:)))
yani dimi her durumda acıyacak nasıl olsa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
korkutma kızlarııı

glcn netti acep korkuyordu :)
korkutmuyom alıştırıyom arsi:jeyyar::jeyyar:
acıyormuki yaa söyleyin valla korkmaycam ona göre davrancam bende eltim gibi
vajinusmus olcam vallamafoldumben
yok be abartmayın o kadar da değil
kızım acısa bu kadar insan nie evli durcak:)

evet pıtırcık güzel bir konuya değinmiş doğru yani nie evli dursun hatta çoğu çift cinsellik yüzünden boşanıyor bile -tatlicadiarzu-

sükret hyatım 9 ay biter gider..benim takvime bak moralin yerine gelsin hihoyyyt

ya esma göremedim o zincirlileri yaaa

esmy ben zincirli şeyini görmedim

esmacım sen bu zinciriliyi her eklediğinde buraya bi haller oluyor gördüm görmedim diye.
en iyisi sen onu avatar yap lülülülülülü
hehe oldu olduuuuuu

uyyyy anaaaasınıı:1shok::1shok: şaka şaka :jeyyar:

ya eklıyıym tekrar ama once su kuaforde cekıldlm resım geldı yenı onu ekıyım hatıralyınca duygulandım ya ne guzel gundu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…