kırmız nokta bipppohh ohh kaçırmışız kırmızı muhabbetti kaydirigubbakcemile3
pitircik hic takma böyle seyleri, gercekten.
Gec olsun, ama güzel olsun. Hic kasma kendini, sonra asil o zaman mutsuz olursun.
Hayatinin tadini cikart simdilik baska birsey düsünme. Kismet seni bulur ;=) Sen arama ;=)
HERSEY GÜZEL OLACAK
kızlar yaaa sılanın beyaz showda sölediği bi şarkı wardı dinledinizmi bilmiyorum AH GÖNLÜM KIRIK AYNA BAŞIM ALIP NEREYE GİDEYİM..SEN BANA YAR OLMADIKTAN SONRA BEN ELLERİ NEYLEYİM... dinlemeyen warsa kesinlikle dinlesin
Aynen cnm. Ben kismetin seni bulacagina eminim :kedi:evet öle diorum bazen benim istediğim beni istemeyen biri olunca çok daha huzursuz olcam hep ben çabalıcam,o yüzden en güzeli çıkana kadar beklicem:)
esmaaaaa şu zincirline bayırlıyorum heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
esmaaaaaaaa bunlar seninmi cidden bacım delikafadulden
Esmy, ben siyah olana bayildim ;=)
Ay bende siyah takintisimi var, ne :kedi:
hadi bakalım bekliozz bizde,ne ufağı bea 25teyim
yawru kuşum onca yazıyı nasıl kaçırdım bende bilmom inan kiii :1shok:bukey sabahtan berı sana yazdıklarımı alıntı yaptım
artık cevap ver
Buket coooookkkkk güzeeeeelll. bende bunu gördüm. Is camasir magazalarinda satiliyo. Harika. Bende mi alsam bundan :kedi:
siyah ı begendı herkez verıyım esra ıstersen
oduncc
kırmızı var bide eldivenli
o sıyahla kırımzıı eldıvenlı var burda yok onları
80-90 namı ne almsıtım yaa
benle yaşıtmışsın
ama hiç üzülme inan
ben geçen sene nikah masasına 2 hafta kala nişandan ayrıldım, karşı taraf attı nişanı ve demediğini bırakma, 1 hafta kendime gelemedim -hemde görücü usulü nişanlanmıştım- ne oldu kendimi yedim, ama ben yalnızım bekar kaldım hiç takıntım olmadı ben tek daha da iyiyim aslında :) biraz fazla özgürüm de :)
nişan atıldığı hafta yeniden isteyenler oldu kabul etmedim ben, hemen biri bitmeden biri :sinifsinif:
ama ne oldu ilişki istemezken benim yaramaz hayatıma bi anda dahil oldu, nasıl oldu bitti anlayamadım bile, ilişkimizin haftasında evlenme teklif etti, şimdi buralardayız işte nasipse 2 haftaya sözümüz olacak :asigim:
olacakla öleceğin önüne geçilmez canım, sen hakkında hayırlısını iste her zaman, o kısmet seni döner dolaşır bulur a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?