Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben varım sızın ııcn eksık arıyommm:jeyyar:

gorumcem aradı amelıyat olcakmış ayın 20sınde yemeğe cağırıyoo -tatlicadiarzu-

meraba kızlar hatırlarsanız cuma günü orduya nişanlımın memleketine gidiyorum demiştim dün döndüm ve tek kelimeyle harikaydı resimleri pzt. eklicem
mandilincim dönmüşsün resim eklemişsin ama ben göremedim umarım çok güzel olmuşsundur allah bir ömür boyu mesut etsin canım
sinaycım düğün öncesi üzüntüler yaşadınız ama sanırım şuan çok mutlusun bi ömür sürer inş. mutluuluğunuz
esmy canım kuzenının evini gördüm resimler harikaydı çok zevkli biri sanırım
başka unuttuğum şeyler olabilir kusura bakmayın kızlar hepinizi çok özledim:kedi:

:nazar:sağol kuzum inş. Allahım herkesi bir ömür mutlu kılsın kocamı çok seviyorum:asigim: ailem her ne kadar yanlarından ayrılmış olsamda sağlıklılar ve hep benimleler:1hug: bunlar yeter bana mutlu olmamam için hiç bir sebep yok Allahıma binlerce kez şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hamdolsun .ölüm tabiki hepimiz için zor.içinde olmadan insan ne dese anlayamıyor,aynı şeyleri yaşayamıyor.
ama çok şükür yaradana.
ince çizgisinde herşeyin bir yolu var

böcük ya benimkide tahmini bi tarih zaten bekle bekle dur başka yapcak bişeyimiz yokk

meraba kızlar hatırlarsanız cuma günü orduya nişanlımın memleketine gidiyorum demiştim dün döndüm ve tek kelimeyle harikaydı resimleri pzt. eklicem

ay hoşgeldin Ordu gelini
bende Ordu gelini olucam inş yakın zamanda :asigim:
yalnız çok dikkatimi çekiyor hem karadenizli çok burda hemde bizim topicte amma çok karadeniz gelini var yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…