- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük ya benimkide tahmini bi tarih zaten bekle bekle dur başka yapcak bişeyimiz yokk
ay hoşgeldin Ordu gelini
bende Ordu gelini olucam inş yakın zamanda :asigim:
yalnız çok dikkatimi çekiyor hem karadenizli çok burda hemde bizim topicte amma çok karadeniz gelini var yaa :)
ben salon tutulana kadr heveslenmıycem ama kışın olabılır dıyoruz bılmem aıleler ne der
selen :lepi:
ay hoşgeldin Ordu gelini
bende Ordu gelini olucam inş yakın zamanda :asigim:
yalnız çok dikkatimi çekiyor hem karadenizli çok burda hemde bizim topicte amma çok karadeniz gelini var yaa :)
kız böcük ben sana horon oynamayı öğretcem kaydirigubbakcemile2
kadiköyde her pazar beşiktaş iskelesinin yanında artvinlilerin gençleri toplanıyo süper eğlence yapıyolar senin uşağı al götür bigün oraya
hemşom kaydirigubbakcemile5 ikimizde karadeniz gelini kaydirigubbakcemile3
evt ya nerden nereye
buyuk ablam sınoplu
kucuk ablam ordulu(fatsa)
buyuk abım samsunlu
kucuk abım duzcelı(kökü rızeymış)
bende rızelı dusun hepımız kardes olarak karadenızlı:lepi:
böcük korkma kız heleki rizelilerin horonu çok basit kolbastıdan kolay yani kaydirigubbakcemile3
hatırlarsınız kaynmın dugunu için krem rengi,dore bi elbise almıştım.bu onun latına aldığım ayakkabım ama krem dugunde giyme diyenler olmuştu ve ben o elbiseden vazgeçtim...yeni bi elbise alcam bunlar kaldı artık ama yinede koyayımm istedim..yeni elbisemi alayım onuda koyarım...bu arada yeni elbise rengimi fuşya düşünüyorum nasıl sizce
hatırlarsınız kaynmın dugunu için krem rengi,dore bi elbise almıştım.bu onun latına aldığım ayakkabım ama krem dugunde giyme diyenler olmuştu ve ben o elbiseden vazgeçtim...yeni bi elbise alcam bunlar kaldı artık ama yinede koyayımm istedim..yeni elbisemi alayım onuda koyarım...bu arada yeni elbise rengimi fuşya düşünüyorum nasıl sizce
sensin basit hıh
aslalmaz:
döverim senilmaz:
yeni al onu kınanda giy
aslalmaz:
döverim senilmaz:
yeni al onu kınanda giy
hayır sensin :dilcikar:
yok yok dövme beni giymiycem zaten..kınayada ben gidemiyorum artık kaldı o başka biyerde değerlendirilcek...gitttiii paracıkalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?