Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eteği bana göre değil ve pek beğenmedimama üstü çok güzelmiş.

HAYATIMı soran kısçeler o siz gelmeden önce buradaydı Arsima ile aynı gün evlendi.

Bence hayatım geçmişe daldı inat etti sayfaları okuyor ve bizim yazdıklarımızı görmüyor.

PITIRCIK85

EVET EN SONA KENDİMİ EKLİORUM,TARİHTE GELMEZ AYIN KIRMIZI PERŞEMBESİ:))))

allahım sana cok şükür
yağmur daha baslaamadı aama ınanılmaz gokgurultusu sımsek var
ohh yağsada rahatlasakk

EVET BİZİM SALAK KONUŞURKEN BABASIYLA BENDE ÖRENMİŞ OLDUM

pıtırcık zorla söktüm elimden kısaltıp takayım foto eklicemmm
aaa zorlamı ben ondan korkuom işte

mantıklı zemuszemus :))))

TÜM GÜN BURDAYDIM ALLAH ALLAH NE ARA GELDİ DE GOREMEDIK... naniknanik

sonunda bende eklendım sırnaşık şey

Ay neden kise 8.8.09 da evlenmiyo benim gibi?
Cok güzel bir tarih bence ;=)
Bir sürü insan bu günü ister diye düsündüm :kedi:

kızlaaaaar
herkese slm
neler yapıyorsunuz
30 Mayıs - Gulçehre
14 Haziran - Hayatım(saat 17:00)
14 Haziran - Arsima(saat 17:20)
19 Haziran - Minietek
20 Haziran - Mandilin
20 Haziran - Morçilek
21 Haziran - Başıyazmalıkız
21 Haziran - nastasia
21 Haziran - blks
23 Haziran - Hamide57
26 Haziran - Sinay
28 Haziran - gülay_gülay
04 Temmuz - brcncvk86
04 Temmuz - oktar
05 Temmuz - Glcnnn
evlenen kızlar hepinize mutluluklar hersey gonlunuzce olsun, yuzunuzden gulumseme dudaklarınızdan aşk sozcukleri hic ama hiç eksik olmasın; eşiniz her zaman gozunuzun içine bakıp uzerinize titresin insallah. Allah agız tadı ve mutluluk versin hepinize omrunuzun sonuna kadar

evlilige az kalan kızlar allah yardım etsin, hersey herkesin gonlunce olsun; unutamayacagınız guzel mutlu dugunler nıkahlar nasip etsin allah hepinize insallah, ruya gıbı bir gun olsun o gunku mutluluk buyu bir omur boyu sursun

Hay masallah evlilik listemiz ne kadar uzun.

Evlilik takivimini burda ögrendim.. siradan bir takivim degildi benim icin,bu takvim sayesinde aradaki uzakligi özlemi hasreti biraz daha neseli hale getire bildim sayenizde. Burda sohbet ede ede 13 ay küsür le baslayan takvimim indi 24 günde.. herseyimi burda paylasim dertlestik allah hepinizden razi olsun..
Arkadaslik dostluk nasil olur burda ögrendim.. cünki burda herseyimi paylastim ilk baslarda icimdekileri anlatmak zor geliyordu belki ne demek istedigim anlasilmaz diye hani derdi cekmeyen bilmez gibilerdinden.. yavas yavas acildim morel buldum neselendim fikir edidindim bir sürü sey ögrendim.. sonsuz sükürler olsun. Burasi benim icin siradan bir internet sitesi degil. Iyiki burayi bulumusum iyiki üye olmusum iyiki allah burda cesitli insanlarla konusma sohbet etme firsati verdi. Renk katti burasi hayatima.
Cok cok saolun. Sadece dert sIkIntI bende var saniyordum her ne yasiyorsam sadece ben yasiyorum saniyordum güzel ve olmsuz herseyimi burda anlatiyorum. Piskolog görevi görüyorsunuz aslinda :)).
neyse devam edersem hüzünlenecem...:enbuyukkk:

ben 8. ayda evlenebilsem hiç durmam ki ahahahah

ya da bak mesela 07/08/09 da güzel olarmış

eda kimdi bende hatırlamıom ama voyage belekve sorgun süper yerler
he arkadaşım oraya yeme içme müdürümü ne bişeysi olmuş da dedim balayına geliyor insnlar
dedi ki o kadar çok balayı çifti var ki
ve şu anda maks balayı çifti bizdedir herhalde falan dedi
ondan dicektim

iyi bi tercih yapmışlar valla helal diim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…