Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi yapmışsın fmk
ben de eldne kaçırmim diye basiim diyorum bi ara ama benimkinin hiiç niyeti yok aceleye :)))

gelinliğin altını beğendim yazmış bak dio ki senin gelinliğinde yaptıracakmış ama o eteği de beğenmiş
ben ona dedim
bu etekleri beenmiyorum diye :)

aaa anlar mısın o işlerden selenay ya
biz de akrep yengeç çiftiyiz
ben akrep sevgilim yengeç

astroloji uzmanı kesilecem bacım yakında merak etme :)
siz de iyi anlaşırsınız :) ikinizde su grubusunuz ikinizinde hissiyatı kuvvetlidir yengeçler aile kurmayı bir aile olmayı ister akrepler ise doğurganlığı temsil eder :) (astrologlar gibi olacak ama) eğer başka zıt açılarınız yoksa yıldız haritanızda (aha tam astrolog oldum kaydirigubbakcemile3 ) normalde anlaşan çifttir :smiley-cool:

aklıl zehir gibi

cidden hayatım kim?kusura bakmasın sorduğum için tanımıyorum ben :kedi:

arkadsımzı gelnce tansırısınız
[ı]bence evlenenleride ekleyelim listeye lmaz:özlüyoruz belkim o günleri canımızı çektirmeyin hem kaydirigubbakcemile3[/ı]

esma gibi esra da çıktı kıskanmayın ayol kızları sositososito

bencede evlenenlerde olsun.ayrımız gayrımız mı var...kaydirigubbakcemile5

evet bende dedım tubıs sen ozlemıyonmu oyunlerı

kızlar şu anda büyük şok yaşıyoruz...
Eccuyla nerdeyse akraba çıkıcazzz:roflol:
Eccu kuzum aynı bana anlattığın gibi anlat allahını seversen :roflol:
aa one kızzz

okey teslim oluyorum ben tam okumamisim :)

sen benim gelinligi gördün mü peki sen benimkinin etegini de begenmesin simdi :tomato:

noluyomuş peki boğa -başak çiftinden ??

gerçi bizim yengeç ben aşkımın ikizlerr

ikisi de toprak grubu olduğu için birbirlerini daha iyi anlıyorlar :) ve daha iyi anlaşıyorlar (yine de insanın yetiştiriliş tarzı önemli)

yengeç ikizler uyumunu sorma bana hiç iyi şeyler anlatamam canım :) ben ikizlerim ve geçen sene nişanlanıp ayrıldığım zat yengeçti :)

inş nişanlının yükseleni yengeç ya da grubundandır ya da senin yükselenin ikizler ya da grubundandır

yine de bu konularda çok bilgi sahibi değilsen pek girme :) yarı bilmek insanı pek karmaşaya sürüklüyor

siz mutlu huzurlu olursunuz inş :Saruboceq:

balık balık ddım ya yukselenım ıkızler onun yukselenı aslan cozumle hadeee..

burclara hic inanmam.... ama siz cok duygusal bir ciftsiniz...

bizde balik - balik :lepi:

şekerım duygusal olan sefgılım genelde bende mantıklı ve gercekcıyım hayalperest deılsız sanıldgınn aksıne şakkıdı

baberko madem aynı tarıhlerde evlences desene hele hazırlıklar ne asamada...

cnm biz şimdi para biriktiriyoruz beyaz esya parası hazır. ekim kasım gibi onlar kiracılarına sölücekmiş (ellerinde olsa hiç demicekler). neyse o evin boya badana laminant banyo gibi eksiklikleri sonra mobilyaları alcaz.bakalım Allahın izniyle böyle düşünüyoruz kısmetse

offf nerelerdeydın sen

canım ya biraz sıkıntılı ve yogun bi zaman gecirdim. is yeri cok yogun birde annemin ayagı kırıldı yattı; hersey ortada kaldı ceyiz falan bisey yapamadık annemin morali cok bozuldu ayagı kırılınca. haliyle bende 7/24 calıstım hem iste hem evde senin anlayacagın. dugune 3 hafta var ama ortada ne gelinlik ne esya nede ceyiz yok bi beyaz esyalar eve gitti kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…