Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

amin pıtırcığım darısı herkesin başına opuyorumnanaktan zemuszemus

böcüküm nbr kuşummm? Siz nişan falan yaptınızmı nedir durumlar?
gülay senden resım gorcekmiyiz cnmm

kızlar çeyize çatalkaşık bıçak takımlarını 2 set mi aldınız yani bi misafirlik bi günlük olaraktan

yes ama bnm gunluk olanlar 6 kısılk

evet tatlım açık hava bahçede olucak geriliyorum
allahım yüzümüze baksın :saruboceq:hayırlısıyla güzel güzel geçirelim

ıns cnm yağsa bile aldırma beee
ben dun mıhrıbad korsuna gıttım sanırım aksama dugun vardı cok guzelsuslemıslerdı superdı yaa

selencim çok sinirim bozuluyo bildiğin gibi değil
yüzümde hiç sivilce çıkmazken sivilceler pırtladı
diyorumki işlerim var x bey halletmem gerekn 6dan sonra yap kızım diyo

seni anlayabiliyorum canım emin ol senin patrondan bi tanede benim burda var, ikizmidir nedir,
ha ben izin alıyorum, az cazgır geliyorum -tatlicadiarzu- ama içerdeki ustalar kök söktürüyo valla :umursamaz:
hiç halden filan anlamıyorlar, Allaha havale ediyorum böylelerini :umursamaz:

selencim çok sinirim bozuluyo bildiğin gibi değil
yüzümde hiç sivilce çıkmazken sivilceler pırtladı
diyorumki işlerim var x bey halletmem gerekn 6dan sonra yap kızım diyo

canım üzmekndini yaa adam sabrının sınırlarını zorluyo var ama böyleleri napıcaksın katlannmak zorundasın laf söz dinlemiyosa..
Allahyardımcın olsun yaaa

benimde bitti büyük şeyler peçetelik masaörtüsü çay bardağı almam lazım arrtık ama koymaya yerimiz kalmadı fazlada dağıtmak istemiorum çeyizlerimii

benimde canım benimde öyle zaten dolapların üstü doludu bide çeyiz binince iyice kalabalıklaştı heryer kardeşim heryer onun eşyalarıyla dolu deyip sızlanıyor arada ararsın beni diyorum :umursamaz::umursamaz:

ıns cnm yağsa bile aldırma beee
ben dun mıhrıbad korsuna gıttım sanırım aksama dugun vardı cok guzelsuslemıslerdı superdı yaa

öle deme canım
insan çok gergin oluyo böyle durumlarda
Allahım hepimize yardım etsin :Saruboceq:

ahh bitanem ahh
kuaförden randevu aldım saçımı boyatıcam tekrardan bi maske falanda yaptırırım diyodum
böle olursa kendi kınama zor yetişicem:mymeka:[/B]

yes tam bir trakyalım ve trakya aşığıyım ve de t.dağa evlenicem kısmetse opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ooo süper
hayırlısı olsun bitanemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım üzmekndini yaa adam sabrının sınırlarını zorluyo var ama böyleleri napıcaksın katlannmak zorundasın laf söz dinlemiyosa..
Allahyardımcın olsun yaaa

Amin canım çok sağol :Saruboceq:

gulay söz oldu cnm 30 hazıranda

arşi nasıl tanımazsın saatlerce burda durup sureklı okuyan meshur pelınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…