Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben hisardan bi çatal bıçak seti aldım günlükte de onu kullanıorum misafirde de... hoşuma giderek aldım... misafir gelsinde kullanayım die bekleyemem... eğer eskirde ozmn yenisini alırım heheheh

hayrlı olsun cnm
patronunada çüşş dıomm kısaca :mymeka:

hiç çüş müş demeyin valla benim patronda öyle
izin denince adamın boğazına yapışıyolar sanki
dün yiğeni evlendi o da bizim burda çalışıyo
cuma günü gelememiş işleri varmış heralde, gelen misafire bile söyleniyo düşünün :bbo:
işte adamı yokmuşta, davetiye dağıtacakmış, benim çocuklara ben dağıtmadım, dağıtınca noluyo diyo (sanki davetiyeyi sırf baba dağıtıyo, benim bildiğim gelinle damat dağıtır ya da büyük rol kadınlar)
neyse akşama geldi biraz durdu burda
cumartesi adamın kınası var, gelemedi haliyle, ay yine söyleniyo, adamı yokmuşta, işleri varmışta, artık düğünden sonra 15-20 gün gelmezde balayına giderde :bbo: düğün benim değil kendi de yiğeni olur ama gırtlağını sıkasım geldi hiç anlayış yok :mymeka:

2 sene önce işçi evlendi kınasının olduğu günü öğleye kadar çalıştı, sonrasında da 3 gün izin verdi :mymeka:

ben bu ay sonunda izin alıcam, izmirde kuzenimin düğünü var 4 gün almak istiyorum (cuma-cumartesi-pazartesi-salı) nasıl izin alsam diye düşünüyom kara kara :1no2: göbeğim çatlıcak kesiiin

amin pıtırcığım darısı herkesin başına opuyorumnanaktan zemuszemus

böcüküm nbr kuşummm? siz nişan falan yaptınızmı nedir durumlar?

ıyyım cnm sen
resımlernı ne zmn görcez
nışan yapmadık benım aılem burda olmadığı ıcın yazında bağ bahce ıslerı olduğu ıcn sanırım kasım gıbı olcak
kısmetse düğünde nısan ayında olcak
yanı onun ve benım doğum gunlerımızde ıstıyoruz bakalım:kedi:

kızlar çeyize çatalkaşık bıçak takımlarını 2 set mi aldınız yani bi misafirlik bi günlük olaraktan

ben tane aldım ama ıkıncıye param kalmadı
ınş alcam ama

aynen canım misafirlere hisardan aldım kendime de narinden aldım zemuszemus

anladım canım bende misafirler için ayrı düşünerek daha ağır bişey aldım hergün kullanılmaz onlar kendimiz içinde günlük bakıcam çeyizimde çokfazla bişey kalmadı alınacak büyükeşyalar bvittide işte inciğı gıncığı bitmiyo biliyosunuz günlük çaybardakları tepsisi falan filan...

selencim çok sinirim bozuluyo bildiğin gibi değil
yüzümde hiç sivilce çıkmazken sivilceler pırtladı
diyorumki işlerim var x bey halletmem gerekn 6dan sonra yap kızım diyo

eeeee nede olsa topiğin ilk göz ağrısı benim ilk ben gittim kocaya:kedi: evlilik güzel şey yarın 14 temmuz ve biz 4. ayımıza giriyoruz nasıl geçti anlamadım bile rüya gibi sanki :asigim:

bizimde yarın 1 ay doluyor
vay be daha dün gibi

ay arsima öldüm gülmekten süper anlatmışsın
ya bizdede annem bana bağrıo bide ne korkuon die yaa odayı kaldırdık ama bi yandan da kavga ettik

:roflol:

ben hepsinden korkar ve tiksinirim

arsı pelınn geldı gıttı

nan cok komıksınız hee:roflol: bızımde ap. cok gırer fındık faresı

o kim kızzz

kızlar çeyize çatalkaşık bıçak takımlarını 2 set mi aldınız yani bi misafirlik bi günlük olaraktan

ben öyle aldım

evet tatlım açık hava bahçede olucak geriliyorum
Allahım yüzümüze baksın :Saruboceq:hayırlısıyla güzel güzel geçirelim

benimkinde de yağmur görünüyordu bizim oraya yağdı ama düğün yerine damla düşmemiş üzülme dert etme

benimde bitti büyük şeyler peçetelik masaörtüsü çay bardağı almam lazım arrtık ama koymaya yerimiz kalmadı fazlada dağıtmak istemiorum çeyizlerimii

hemşo bende zam nasıl ıstycem dedım gıttım zam ver dedım tmm deıler :roflol:
o konuda anlayıslılar cnm 1 ay gellmesem bısey demezler

ne güzel gülay darısı başımaa

anladım canım söz olcak diodun ya odamı olmadı?

canım resimleri yarın getiricem ekliim albüme :) bizim makinayla yine hiç çekilmemiş tek tük var toplayabildiim kadarıyla kaydirigubbakcemile5

DarkAngel kullanıcısından alıntı
haftasonu aldım kızlar sarev 100 tl

Rengi çok güzelmiş iyi günlerde kullan.

Hayatım, hoşgeldin tatlım. Beklediğimize deydi. Tüm ayrıntılarıyla anlatmışsın çok güzel geçmiş herşey. Kına gecesinde olabileceği yaşamışsın, evden çıkarken ağlasaydın çirkin gelin olurdun.
Şimdi düğünü ve resimleri bekliyoruz.

Adaşım, Allah kavuştursun.
hayatım bu yazı benden alıntı biri alıntı yapmış tanımadım demişsin ben yazmadım yane

nastasiaçok güzel olmuşsun canım mutluluklar

kızlar profil albümüme özel fotolar ekledim kına gündüzümden bilginize...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…