aa cnm ıns acık havadamı seninde
İnş. yağmaz :Saruboceq:
Tekirdağ'da canım
kızlar çeyize çatalkaşık bıçak takımlarını 2 set mi aldınız yani bi misafirlik bi günlük olaraktan
hadi yaaa, çok iyi biliorum t.dağı da kaydirigubbakcemile5 baktım profilindede yazıyoo o yüzden sordum sana ısrarla. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bahçeli yer neresi var kii, bahçe restaurantı mı dion acaba :lepi:
bahçe tuttuk bitanem açık alanda olucak
o kadar sıkıntılıyım ki
kına gecemin olduğu gün bile çalış diyo patronum
düşün artık 3 yıldır izin vermediler bunda da vermiyolar :çok üzgünüm:
hayrlı olsun cnm
patronunada çüşş dıomm kısaca :mymeka:
amin pıtırcığım darısı herkesin başına opuyorumnanaktan zemuszemus
böcüküm nbr kuşummm? siz nişan falan yaptınızmı nedir durumlar?
kızlar çeyize çatalkaşık bıçak takımlarını 2 set mi aldınız yani bi misafirlik bi günlük olaraktan
aynen canım misafirlere hisardan aldım kendime de narinden aldım zemuszemus
Ç.köyde Turkuaz var bitanem orda olcak
duymuşsundur kesin
evet tatlım açık hava bahçede olucak geriliyorum
Allahım yüzümüze baksın :Saruboceq:hayırlısıyla güzel güzel geçirelim
hiç çüş müş demeyin valla benim patronda öyle
izin denince adamın boğazına yapışıyolar sanki
dün yiğeni evlendi o da bizim burda çalışıyo
cuma günü gelememiş işleri varmış heralde, gelen misafire bile söyleniyo düşünün :bbo:
işte adamı yokmuşta, davetiye dağıtacakmış, benim çocuklara ben dağıtmadım, dağıtınca noluyo diyo (sanki davetiyeyi sırf baba dağıtıyo, benim bildiğim gelinle damat dağıtır ya da büyük rol kadınlar)
neyse akşama geldi biraz durdu burda
cumartesi adamın kınası var, gelemedi haliyle, ay yine söyleniyo, adamı yokmuşta, işleri varmışta, artık düğünden sonra 15-20 gün gelmezde balayına giderde :bbo: düğün benim değil kendi de yiğeni olur ama gırtlağını sıkasım geldi hiç anlayış yok :mymeka:
2 sene önce işçi evlendi kınasının olduğu günü öğleye kadar çalıştı, sonrasında da 3 gün izin verdi :mymeka:
ben bu ay sonunda izin alıcam, izmirde kuzenimin düğünü var 4 gün almak istiyorum (cuma-cumartesi-pazartesi-salı) nasıl izin alsam diye düşünüyom kara kara :1no2: göbeğim çatlıcak kesiiin
canım sende uçuyosun yuvadan hee Allah tamamına erdirsin şimdiden tebrikediyorum hiçbir sorunçıkmaz inşallah mutlulukla huzurla bir ömür...:1hug:
eeeee nede olsa topiğin ilk göz ağrısı benim ilk ben gittim kocaya:kedi: evlilik güzel şey yarın 14 temmuz ve biz 4. ayımıza giriyoruz nasıl geçti anlamadım bile rüya gibi sanki :asigim:
ay arsima öldüm gülmektensüper anlatmışsın
ya bizdede annem bana bağrıo bide ne korkuon die yaa odayı kaldırdık ama bi yandan da kavga ettik
aYY arsima ziraatçiyim böcek möcek yılan timsah hiçbir hayvandan korkmam
amaa gelgelelim fare mahvedioo beniii sinir edioo yaaa midem bulanıooo
ve de korkuyorum bu hayvandan
bide eve hamster alıp besleyen arkadaşlarım vardı imkanı yok gitmezdi onlaraa
arsı pelınn geldı gıttı
nan cok komıksınız hee:roflol: bızımde ap. cok gırer fındık faresı
evet tatlım açık hava bahçede olucak geriliyorum
Allahım yüzümüze baksın :Saruboceq:hayırlısıyla güzel güzel geçirelim
anladım canım bende misafirler için ayrı düşünerek daha ağır bişey aldım hergün kullanılmaz onlar kendimiz içinde günlük bakıcam çeyizimde çokfazla bişey kalmadı alınacak büyükeşyalar bvittide işte inciğı gıncığı bitmiyo biliyosunuz günlük çaybardakları tepsisi falan filan...
ç.köyü falan biliorum da canım detaylı bilmiom orasını t.dağ olsa bilirdim kesin,
ama rahat ol yağmur yağmıycak
böyle oynarsınız inş :teytey: :teytey: :teytey:
ne güzel gülay darısı başımaa
ıyyım cnm sen
resımlernı ne zmn görcez
nışan yapmadık benım aılem burda olmadığı ıcın yazında bağ bahce ıslerı olduğu ıcn sanırım kasım gıbı olcak
kısmetse düğünde nısan ayında olcak
yanı onun ve benım doğum gunlerımızde ıstıyoruz bakalım:kedi:
ben tane aldım ama ıkıncıye param kalmadı
ınş alcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?