Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız pıtırcık dur daha kaç yaşındasın delinin zoruna bak burda yaşlancakmış mış klava:

kısmet işi cnm o bir zamanlar böcükte öle düşünüyodu ama bak aşk kapıyı çaldı hayırlısını iste
öff dua ediom bende bakalım

kız pıtırcık dur daha kaç yaşındasın delinin zoruna bak burda yaşlancakmış mış klava:

kız ufak diilim ben 25in içindeyim:)
daha bulcamda tanıcamda nişanlancamda evlencemde çocuk doğurcamda anaaaa 30u geçerim
kız bulursam ben direk kaçim bari telaşe olmasın

evdeki yabancı populasyonlar napıo pııtrcık

ay ben anlatmadım dimi
dün eve gittim elektrikli süpürge salonun ortasında
ana dedim kesin yine çıktı yakaladılar
meğersem annem salondaki tülde ufacık görmüş ama yakalamışmı yakalayamamışmı anlayamamış:)
açalım dedim süpürgenin poşetini olmad dedi yeni taktım onu dedi
artık ilgilenmiom onlarla bea ufacık hayvan düzenimi bozcak utanmadan

kısmet işi cnm o bir zamanlar böcükte öle düşünüyodu ama bak aşk kapıyı çaldı hayırlısını iste

yanı :asigim:
harbıden nerden cıktığı bellı deıl
yıldırım halt yemıs yanında ıyıkı az parası var cok olsa smdık evlenmıstıkkaydirigubbakcemile3

böcük ne diyo bu pıtırcık yaa senden hiçbişi öğrenenemiş anlaşılan :lepi:

yok yok o benı hıc görmuyo ben kendımı zorla gözune sokcam :mymeka:

çıkmışlardır onlar bence artık yaa takma sende

fare olsa farklı derdim tabi sana

grrrrrrrrrrrrrrrrr klava:klava:

bütün alintilarim gitti explorere kendini asti diye... benimkine olan sinirim üstüne bir de bu...

kizlar sinirlendim cünkü sabah sorumsuzluk yapti
ya öyle büyütülcek bisey degildi aslinda ama bazen oluyor iste insan birbirini özleyince her sey göze batiyor...

bu arada konsolosluktan randevu alindi 29 Temmuza vermisler...

alintilar gitti kime ne yazicagimida unuttum iyi mi?

Bekarim diye üzülenler vardi, üzülmeyin ben sizden daha uzun bekar kalicagim... teeee 2011e kadar...

Kızlar şimdi geldim yanından.
O kadar kötü olmuş ki sapsarıydı rengi ağlamamak için zor tuttum kendimi gözyaşımı görmesin diye ben yanındayım dedim sürekli, ve işin en acısı benim sevgilim tam bir günah keçisi olmuş, işler iyi gitmiyor kriz var ayağına onu seçmişler baş patronlar, ama referans ve iş bulma sözü vererek, onların tabiri ile neşter vurmuşlar güya. Bir sürü insanı iş sahibi etti ve elemanlarına hep güvendi ve hep kolladı ama sonuç bu işte, birde çok iyi niyetlisin sen demişler çok dürüstsün demişler çok kötü meziyetler ya bunar.....
Düğünü erteyelim sen üzülme yeterki dedim hayır dedi düşünme oyle sakın dedi. 2. kez ertelemek olmaz dedi.
Çok üzülürüm belki ama o ne derse yaparım çok seviyorum ben onumafoldumben neler atlattık dedim inşallah bunuda atlatırız dedim ama ne desen fayda etmiyor ki kendi ailesini düşünmeden sizinkilerin karşısına nasıl çıkacağım dedi durdu telkin etmeye çalıştım ama nafile...
Hakkımızda hayırlısı olsun, kızlar dua edin lütfen

hayırlısı olsun pufi ne diim
üzülmeyin

kızlar şimdi konuyu değiştiriyim ben dijital fotoğraf makinası almak istiom
kullananlar tavsiye etsin bakalım
çok pahalı bişi istemiom 250 gibi

hayırlısı olsun pufi ne diim
üzülmeyin

kızlar şimdi konuyu değiştiriyim ben dijital fotoğraf makinası almak istiom
kullananlar tavsiye etsin bakalım
çok pahalı bişi istemiom 250 gibi

benim ki nikkon 5 sene önce almıştım 3 mgpx ama şimdinin 12 mgpx bin basarr söyliim şiddetle tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…