selen ınş cnm bızde kalabalık olcaz
tubış cnm ben nışanı aıle arasında ıstıyorum o yuzden kımseden takı falan ıstemıyorum takanda kendı bılır
Kızlar şimdi geldim yanından.
O kadar kötü olmuş ki sapsarıydı rengi ağlamamak için zor tuttum kendimi gözyaşımı görmesin diye ben yanındayım dedim sürekli, ve işin en acısı benim sevgilim tam bir günah keçisi olmuş, ...
tmm anladım.
çeyizlik aldıktan sonra düğünde takcaklarmı?
pufilota, kriz zaten patronlara çok güzel sebep oldu. herşeyde onun arkasına saklanıyorlar ama kendi hayatlarından ve harcamalarından asla vazgeçmiyorlar.
İnşallah verdikleri sözün arkasında dururlar ve iş bulurlar.
Ayrıca iyi niyetli olması onlara eksimi kazandırmışta öyle konuşuyorlar insanlar para hırsından gün geçtikçe çok adileşmeye başladı.
Kızlarrrr çok heyecanlıyım yarın akşam kısmetse nişanlığımı alıcammm
tmm anladım.
çeyizlik aldıktan sonra düğünde takcaklarmı?
pufilota, kriz zaten patronlara çok güzel sebep oldu. herşeyde onun arkasına saklanıyorlar ama kendi hayatlarından ve harcamalarından asla vazgeçmiyorlar.
İnşallah verdikleri sözün arkasında dururlar ve iş bulurlar.
Ayrıca iyi niyetli olması onlara eksimi kazandırmışta öyle konuşuyorlar insanlar para hırsından gün geçtikçe çok adileşmeye başladı.
pastaya bakarmısınız kaydirigubbakcemile3
benim ki nikkon 5 sene önce almıştım 3 mgpx ama şimdinin 12 mgpx bin basarr söyliim şiddetle tavsiyemdir
:Saruboceq: ınsanınn yanında senın gıbı sevdığı olsun daha ne ısterŞenizHakkımızda hayırlısı olsun, kızlar dua edin lütfen
hayırlısı olsun pufi ne diim
üzülmeyin
kızlar şimdi konuyu değiştiriyim ben dijital fotoğraf makinası almak istiom
kullananlar tavsiye etsin bakalım
çok pahalı bişi istemiom 250 gibi
Kızlarrrr çok heyecanlıyım yarın akşam kısmetse nişanlığımı alıcammm
tubiş doğru söylüonn canım ben geçen hafta iş görüşmesine gittim adam 3 sene önce aldığım maaşı teklif etti baana, neymişş kriz varmışş
yarın gel başla dedi 6-7 ay sonra vericem sana istediğin parayı dedii bidee
sinir olmuştum çok bendee
pastaya bakarmısınız kaydirigubbakcemile3
Zaten referansla almışlardı bu işe ve diğer işinden ayrılmasını sağlayarak...
Elemanlarına güvenmiş, destek olmuş, iyi niyetli davranmış çok fazla dürüstmüş işte öyle demişler. Günde 50.000 tl para geçtiği oluyordu eline ve çok dikkatlidir kuruşunu hesap eder üzerinde kalsın istemez. Bulsunlar şimdi allahım büyükmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?