Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selen ınş cnm bızde kalabalık olcaz

tubış cnm ben nışanı aıle arasında ıstıyorum o yuzden kımseden takı falan ıstemıyorum takanda kendı bılır

tmm anladım.
çeyizlik aldıktan sonra düğünde takcaklarmı?

pufilota, kriz zaten patronlara çok güzel sebep oldu. herşeyde onun arkasına saklanıyorlar ama kendi hayatlarından ve harcamalarından asla vazgeçmiyorlar.
İnşallah verdikleri sözün arkasında dururlar ve iş bulurlar.
Ayrıca iyi niyetli olması onlara eksimi kazandırmışta öyle konuşuyorlar insanlar para hırsından gün geçtikçe çok adileşmeye başladı.

canım üzme kendini bu kadar wardır bundada bi hayır... kendini yıpratma böyle Allah büyüktür illaki bulur bi iş bak hem piyasa biraz daha ii bu günlerde yerimseniben

Sorsan bısımkıde krıs dıe zamn yapmadı bu sene ama dukkanı daha buyuk yere tasıdık lukse kacıp mılyarlarca lıra borca gırdı...

tubiş doğru söylüonn canım ben geçen hafta iş görüşmesine gittim adam 3 sene önce aldığım maaşı teklif etti baana, neymişş kriz varmışş

yarın gel başla dedi 6-7 ay sonra vericem sana istediğin parayı dedii bidee

sinir olmuştum çok bendee

Zaten referansla almışlardı bu işe ve diğer işinden ayrılmasını sağlayarak...
Elemanlarına güvenmiş, destek olmuş, iyi niyetli davranmış çok fazla dürüstmüş işte öyle demişler. Günde 50.000 tl para geçtiği oluyordu eline ve çok dikkatlidir kuruşunu hesap eder üzerinde kalsın istemez. Bulsunlar şimdi allahım büyükmafoldumben

Hakkımızda hayırlısı olsun, kızlar dua edin lütfen
:Saruboceq: ınsanınn yanında senın gıbı sevdığı olsun daha ne ısterŞeniz
hayırlısı olsun pufi ne diim
üzülmeyin

kızlar şimdi konuyu değiştiriyim ben dijital fotoğraf makinası almak istiom
kullananlar tavsiye etsin bakalım
çok pahalı bişi istemiom 250 gibi

benım var ceyısımı aldıydımkaydirigubbakcemile3gecen yıl 230 tl falandı sanırım tam hatrlamıyom baya bısey aldım onunla cunku
8,2 mp cok guzel baya özellığı var

ahh ahh ben hergün sinir krizi geçiriyorum bu kriz muhabbetinden dolayı.

pastaya bakarmısınız kaydirigubbakcemile3

Çok şugar zemuszemus

Allah büyük dediğin gibi bulsunlar dürüst birini bu zamanda çok zor

pıtırrrrr, samsung nv8 var bende gerçi o yok artık bir üst modeli var memnunum.
ama olympus almanı tavsiye ederim o hepsinden iyi diye biliyorum.

pufi bu zamanları inş kazasız belasız atlatırsınız

pıtırcık harbi 12 mgpx ler muhteşem biraz pahalı ama değer
hani imkanım olsa ben hiç bekletmeden alıcam teknolojik eşya manyaklığım varda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…