evett sorduydum böcük
aklıma takıldı sona sana çeyiz aldık diye üstüne yatmsınlar diye sordum
sonuçta arada gelinler var söyleyeblirler opuyorumnanaktan
.
evet cnm 20 cm..aslına bakarsan ben bi 7 cm topuklu giysem tam süper oluyo..erkek dediğin uzun olcak kodummu oturtcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tefal al süperkızlar yaaa çeyiz için clipso almak istiyorum alayımmı sizcebenneyaptımki
evet cnm 20 cm..aslına bakarsan ben bi 7 cm topuklu giysem tam süper oluyo..erkek dediğin uzun olcak kodummu oturtcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elısaa baberko haklı bence
telını kapatman hata sımdık yanlış anlamazsan
aılen bı elbse demıs mesela sımdık nısanlın bı elbıse ıcın bu yapılır mı der sorun büyür
bence kapatma telını ve onunla konuş ama kalp kırmadn
artı adetlerınız hıc yapılmıycak sey deıl kımse yapmazsa bıle onun ıcın mutlu olcaksanız bırlıkte alın bısıler kımseyede demen olsun bıtsın
ya kızlar taç linensde gördüm şu serin tutan nevresim takımları vardı alan deneyen varmı???
seni tebrik ediyorum böcüğümŞeniz
sekerım anlatmştım sabahleyın ama pek yorum yazan olmadı kaynanmn kuzenı bısı gorms daha once demsıkı sen aslında kısa deılmşsn okadar ama yannda kısa gostrıyon bende solıcektım senınkıne senı nıye aldıne gerı kadın yaa öle işteee bende herıfın uzun olanını severımm
tefal al süper
nan sen ne demek ıstıyon :mymeka:
bende 48 kılo ıdım suan bılmım
mawro foto mak olsaydı cekrdım ıstersen ayakkabımı sana bıle verırdım bı kez bıle gıymedım ama rengı sıyah
kim gelmiş ben gelmişiiiiim selam bayanlarrr ay ben bugün çok mutluyummm Allahım nolur bozulmasın bu haliiiiiimmmmm aşığımmmm beeeeeeeeee:smiley-cool:delikafadulden
ah bide muradıma erseeee:teytey:
arsıma gordum resımlerı esmer bomba olmşsun ılk baktggım anda amcamın kızına bensettım ayrıca basenı gelınlıkten anlayamadım...zemuszemus
kız böcük ne etmeye seni heeeekaydirigubbakcemile3 fiyatından haberim yok ama kullanışlımı acep
kızlar yaaa çeyiz için clipso almak istiyorum alayımmı sizcebenneyaptımki
kucuk yengem ı bırıdır bazen yamuk edıyo ama neysem
onun zaten bana borcu var
anneler gununde alamamıstı benım nevresımden bırını götrdu
dedı yerıne alırm bende tabı alcaksın dedım
gecen gun ne alak dedı bende
uyku setı ve bornozumu dedım baya karlıyım demı
buyuk yengemle konusuyom ama ıste abı hatrı ıcın oda bısey dıyemez abım var arada
+ annem babam var yolar valla annem zaten dolu kadını kaydirigubbakcemile3
ne olursa olsun kımse anne gıbı olmuyo
kzıım merdıven sıler gene sana ceyıs ederım der hep:gitme: uzun zamandr göremıyom annemı
bak gene duygulandım sözumdede yoktu
telde hep ağladı bende ağladım benımk ıkımızıde tesellı edıyordu:asigim:
he nysem bısey dıyemezler merak etme cunkum
gelınlık davetıye parası gıbı bazı seylerde ben onlara yardım ettım
sekerım anlatmştım sabahleyın ama pek yorum yazan olmadı kaynanmn kuzenı bısı gorms daha once demsıkı sen aslında kısa deılmşsn okadar ama yannda kısa gostrıyon bende solıcektım senınkıne senı nıye aldıne gerı kadın yaa öle işteee bende herıfın uzun olanını severımm
saol sekerım dusunmen yeter...a.s.
arsimaaa burçdaşım opuyorumnanaktan
canım nişanı kız tarafı yaptığından takıda kız tarafı takıyor genelde nişanlarda işte o takı noluyo çeyiz yardımı için benim nişandada gelen para vs. ile damat tarafının nişan bohçasını yaptık aldığın eşyaya göre fiyat gidiyor 1 milyar küsür tuttu bohça gözün görmüyo ama gidiyor bayağ.. benim görümcemde nişanda gelenlerle çamaşır makinesini almış..
bende nişanla gelen parayla çamaşır mak. aldım..ama abartmışsınız yaa bi bohçaya 1 milyar asla harcamam....ne gerek war durumlar belli yazık günah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?