Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eda birde gelinlik için lasposa ya bak çok güzel gelinlikler varr

ahh ahh ben kaçırdım sonradan buldum lasposa yı

biri bana yardım etsin lütfen resim eklicem herzamn oluyodu şimdi ufak çıkıyo boyutuyla oynayıncada hata veriyo:bbo:

evett sorduydum böcük
aklıma takıldı sona sana çeyiz aldık diye üstüne yatmsınlar diye sordum
sonuçta arada gelinler var söyleyeblirler opuyorumnanaktan
.

kucuk yengem ı bırıdır bazen yamuk edıyo ama neysem
onun zaten bana borcu var
anneler gununde alamamıstı benım nevresımden bırını götrdu
dedı yerıne alırm bende tabı alcaksın dedım
gecen gun ne alak dedı bende
uyku setı ve bornozumu dedım baya karlıyım demı
buyuk yengemle konusuyom ama ıste abı hatrı ıcın oda bısey dıyemez abım var arada
+ annem babam var yolar valla annem zaten dolu kadını kaydirigubbakcemile3
ne olursa olsun kımse anne gıbı olmuyo
kzıım merdıven sıler gene sana ceyıs ederım der hep:gitme: uzun zamandr göremıyom annemı
bak gene duygulandım sözumdede yoktu
telde hep ağladı bende ağladım benımk ıkımızıde tesellı edıyordu:asigim:
he nysem bısey dıyemezler merak etme cunkum
gelınlık davetıye parası gıbı bazı seylerde ben onlara yardım ettım

evet cnm 20 cm..aslına bakarsan ben bi 7 cm topuklu giysem tam süper oluyo..erkek dediğin uzun olcak kodummu oturtcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sekerım anlatmştım sabahleyın ama pek yorum yazan olmadı kaynanmn kuzenı bısı gorms daha once demsıkı sen aslında kısa deılmşsn okadar ama yannda kısa gostrıyon bende solıcektım senınkıne senı nıye aldı ne gerı kadın yaa öle işteee bende herıfın uzun olanını severımm

kızlar yaaa çeyiz için clipso almak istiyorum alayımmı sizcebenneyaptımki
tefal al süper
evet cnm 20 cm..aslına bakarsan ben bi 7 cm topuklu giysem tam süper oluyo..erkek dediğin uzun olcak kodummu oturtcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nan sen ne demek ıstıyon :mymeka:

seni tebrik ediyorum böcüğümŞeniz

arsıma gordum resımlerı esmer bomba olmşsun ılk baktggım anda amcamın kızına bensettım ayrıca basenı gelınlıkten anlayamadım...zemuszemus

cnm boşver ya konuşan konuşana yerimseniben

tefal al süper

nan sen ne demek ıstıyon :mymeka:

kız ne demişim alla alla..tercih meselesi hem wurma bana :sinifsinif:

canım nişanı kız tarafı yaptığından takıda kız tarafı takıyor genelde nişanlarda işte o takı noluyo çeyiz yardımı için benim nişandada gelen para vs. ile damat tarafının nişan bohçasını yaptık aldığın eşyaya göre fiyat gidiyor 1 milyar küsür tuttu bohça gözün görmüyo ama gidiyor bayağ.. benim görümcemde nişanda gelenlerle çamaşır makinesini almış..

kim gelmiş ben gelmişiiiiim selam bayanlarrr ay ben bugün çok mutluyummm Allahım nolur bozulmasın bu haliiiiiimmmmm aşığımmmm beeeeeeeeee:smiley-cool:delikafadulden
ah bide muradıma erseeee:teytey:

mutlu bi insan yaşasınnnnnnnnnnnn :lepi:

arsıma gordum resımlerı esmer bomba olmşsun ılk baktggım anda amcamın kızına bensettım ayrıca basenı gelınlıkten anlayamadım...zemuszemus

bahce albümünde kaynımın nikah resimlerinden bakabilirsin + ev resimlerinde bikare mecvutum gerçi bol pantolonlu pek belli olmaz ama var işte :)

kızlar yaaa çeyiz için clipso almak istiyorum alayımmı sizcebenneyaptımki

tefal al, çalışıyorsan çok gerekli birşeymiş ben anladım ama korktuğum için almadım.

ses etmezlerse iyi kız en büyük eksikleri aldır.
sonra çıkan mini şeylere paran kalsın onlar pek göze çarpmıyor ama çok para gidiyor.
annemi bende özledim dün gördüm halbuki.
izine gidicem 15 gün göremiycem.
1 haftadan fazla ayrı kalmadık.

söylenirmi hiç böyle şey terbisiz kadın nolcek.
kısa görmemiş o gelsin benimeltiyle kaynı görsün.

bende nişanla gelen parayla çamaşır mak. aldım..ama abartmışsınız yaa bi bohçaya 1 milyar asla harcamam....ne gerek war durumlar belli yazık günah..

bende nişanla gelen parayla çamaşır mak. aldım..ama abartmışsınız yaa bi bohçaya 1 milyar asla harcamam....ne gerek war durumlar belli yazık günah..

bızde nışanı kız eder ama sadece kız tarafı takmaz ama takılanların hepsı kıza verılır
bana pek bısey takılmıycak ama olsun bazı eksıklerım zaten alıncak saolsunlar
paradan ve altından daha fazla zarara sokcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…