Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet güzel dizi canım bende ilgiyle izliyorum zaten izlicek başkada bişey yoook..
kızlar eve pc alıcakmısınız veya eşiniz evde bulundurmayı düşünüyomu ben eve sokmayacam bilgisayarı zaten üst katta kaynanamda var gitsin işi olunca ordan girsin tv yetiyo zaten bilgisayar olmas ..
öle değil mi bana kalsa tv.de olmasın ama insan bazen aşkının yanına uzanıp film islemek ister:asigim:

BEN ÇIKIOM MILLET DEMINDEN BERI FIYAT CIKARIYOM YOK STOP VALF YOK REDUKSIYONNNkafamçokkarıştı

ay canım benim
bilmeden sevindirmişim seni yaa ne mutlu bana
bende çok heyecanlanıyodum nişanlım diye bahsederken ilk başlarda ama şimdi eskidik yaww

bende seni öperim Şeniz

oyy oyyy maşallah 21 gün kaldı haa Allah tamamına erdirsin güzelim nice mutlu günler geçirn inşallah eşinle beraber bu günleri bende sayıyorum hatta ayları :gitme: Allah tamamına erdirsin güzelim..

oyy güzel dileklerine kurban olurum canım yaa
daha iyisi daha güzel günler sizin de olsun canım
o kadar çabuk geçiyor ki inanamazsın
ben 7 aydan beri sayıyorum

( 7 aylık nişanlıyım da ) :lepi:

bende ekimden bu yana sayıyorum 10 ay etti 7 ay daha kaydirigubbakcemile3 hayırla mutlulukla inşallah herşey oluyo işte zamanla çok güzel zamanlar bunlar aslında Allah senide çok çok mutlu etsin güzelim Allah nazardan saklasın şimdiden einimki gelinlik ayrı bi güzellik katacak hangi gelin güzel olmazki zaten .. nasıl heyecan durumları :)
çeyizin falan serildimi evine canım resimlerinden mahrum bırakma bizi heee-tatlicadiarzu-

tatlım benim ben Almanya ya gelin gidiyorum o yüzden bir bavulumu alıp gidicem o yüzden resim çekemiyorum yoksa mahrum bırakırmıydım sizi

ama haftaya gelinliğim tamamlanınca inşallah gelinliğimi göstereceğim size

heyecan durumunu hiç sorma
burdaki kızlar tarih yaklaşınca hiç de heyecanlanmıyoruz diyordu sanki başkasının düğünüymüş gibi
ama ben deli gibiyim düşündükçe mideme kramplar giriyor
heyecandan öleceğim sanki

Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

başta pıtırcıma sonra densem e sonra karalahana ya sonracıma başka kim vardı yaa pınarcıma
CADIARZU

amin canım amiiiin Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
yaa tahmin edebiliyorum senii insanın hayatındaki en önemli şey düşünsene evleniyosuuuuuuuuunn ay ben bile heyecanlanıyorumopuyorumnanaktan
çok telaşlı bi yapım var zatennkaydirigubbakcemile3 almanyada yaşayacaksın demek eşyalarını falan hep ordan hallettin o zaman ayy gurbet gelini:)Hayırlı olsun şimdiden

teşekkür ederim balımmm evet eşyalarımızı nişanlım hallediyor
bişi kalmadı zaten

sana da hayırlısı canım Şeniz

kızlar gelinlimi seçtim biras erken ama seçtim petekdinçözün gelinliğiymiş ama orası beni ilgilendirmiyo model hoşuma gitti sadece zaten bu siteden buldum bunu ama benimkinin modeli tesettürlü olacak ve rahibe duvak alt kısmıda birascık daha kabarık o zaten tarlatanına bağlıda üst kısmı kapalı olcak inşallah.. sizce nasıl?? bi arkadasımın kuzeni diktirmiş aynısını çok süper duruyor bu modelide tutturdum o özel günümü doyasıya yasamak istiyorum.. Çeyiz bitti gelinlik başladı hehehe:jeyyar::jeyyar::jeyyar: nasıl??

Kızlar çeyizinizde kaç yorganınız var?Kaçtane olmalı?

kaç tane olması gerekiyor bilmiyorum :sm_confused:ama benim çeyizimde 4 tane işlenmiş yorgan var....iki tane de döşek var....kayınvalidem de bir kaç tane benim için yapıyormuş...:kedi:ben o kadar yorganı nereye tepeceksem? kaydirigubbakcemile3

benimde şuan annemin aldığı 3 tane var bide kaynanam yapacak etti 4 çok fazla istemiyorum bende yaa nereye kaldırcam onu zaten ,yatılı misafirim olmaz benim.. kaçtane oldunu bi sorayım dedim

Pashmina
erva canım değişik hoş bir model

Teşekkür ederim güseliiiimma.s

hay cenenize kuvvet bu ne böyle nekadar cok sayfa birikmis... ben bunu okumakla bas edemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…