BEN ÇIKIOM MILLET DEMINDEN BERI FIYAT CIKARIYOM YOK STOP VALF YOK REDUKSIYONNNkafamçokkarıştı
e canım bunda bişey yok ki bu normalde bizde de var yani :S
gelin kız sonuçta iyi kötü yapılır bişeyler, bi zahmet olacak kayınvalidene, annen haklı
@croiselle canım her seferinde nişanlın demişsin ya pek hoşuma gitti, inş nişanlım da olur opuyorumnanaktan
oyy oyyy maşallah 21 gün kaldı haa Allah tamamına erdirsin güzelim nice mutlu günler geçirn inşallah eşinle beraber bu günleri bende sayıyorum hatta ayları :gitme: Allah tamamına erdirsin güzelim..
bende ekimden bu yana sayıyorum 10 ay etti 7 ay daha kaydirigubbakcemile3 hayırla mutlulukla inşallah herşey oluyo işte zamanla çok güzel zamanlar bunlar aslında Allah senide çok çok mutlu etsin güzelim Allah nazardan saklasın şimdiden einimki gelinlik ayrı bi güzellik katacak hangi gelin güzel olmazki zaten .. nasıl heyecan durumları :)
çeyizin falan serildimi evine canım resimlerinden mahrum bırakma bizi heee-tatlicadiarzu-
amin canım amiiiin Allah tüm isteyenlere nasip etsin..
yaa tahmin edebiliyorum senii insanın hayatındaki en önemli şey düşünsene evleniyosuuuuuuuuunn ay ben bile heyecanlanıyorumopuyorumnanaktan
çok telaşlı bi yapım var zatennkaydirigubbakcemile3 almanyada yaşayacaksın demek eşyalarını falan hep ordan hallettin o zaman ayy gurbet gelini:)Hayırlı olsun şimdiden
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
başta pıtırcıma sonra densem e sonra karalahana ya sonracıma başka kim vardı yaa pınarcıma CADIARZU
Kızlar çeyizinizde kaç yorganınız var?Kaçtane olmalı?
kaç tane olması gerekiyor bilmiyorum :sm_confused:ama benim çeyizimde 4 tane işlenmiş yorgan var....iki tane de döşek var....kayınvalidem de bir kaç tane benim için yapıyormuş...:kedi:ben o kadar yorganı nereye tepeceksem? kaydirigubbakcemile3
erva canım değişik hoş bir model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?