Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anaa ycycycycycy yeliiiiiiz almışsın o oyladığımız banyo şeysini

teflonda hangi marka en iyisi ya
burda biri ağır olan iyidir gibi bişi yazdı
essede bi teflonlar var aha ayağıma düşse parmaklarım kırılır

ama marka falan bilmiyorum iyiler midir ki ajebaa

dimples teşekkür ederim cnm..
bunebu alıcam tabi cnm sizin zevkinize güveniyorum nasıl güzel dimi?

anlaşılan kısmse burda devlet memuru olmak ıstemıyor..kımse gırmedı herlde kpss ye...tercıh yaptım snsım az sanırım...

2009 KPSS sonuçları açıklandımı. ben istiyorum ya özelde olacak gibi değil. 2010 da giricem

annem yanımda yok o yuzden rahatım ama keske yanımda olsaydı benden gzlı allmaz hıc
benım beğenmıycemı bılır
bı kere ayakkabı aldı cok şık olablır ama ayağımı ıncıttı hep sırf o aldı dıe gıydım
okadr kötu oldukı yolda cıkardım ayakabımı aldım elıme ohh yurudum
sonra oda dedı zaten sen olmadan bısey almıycam dıe
ama kırma nan annenı al bana yolla barıkaydirigubbakcemile3
gıder ayak annene bısey dıme emı bak benımkı yanımda yok:gitme:

ben oranın altını üstüne getirmiştim. Hiçbirinde yoktu. En son bi gelinlikçi yaptırcam dedi 50 lira istedi tamam dedim. Gittim almaya, aman Allahım kadın bir sıra inci yapmış bide 50 lira istiyor. Ben bunu almam deyip kaçtım hemen. Sonrada aramadım bidaha.
Neyse tacını görünce hatırladım ne çile çekmişim diye anlatıverdim zemuszemus

canım benım adım sedef ve hatice:)HAngisini kullanmak isterseniz ama genelde sedef kullanılıyor:)Bi album yapıcam arkadaşlarıma özel:)

adını ben sormustum ılk basta neyse ben sedef derım
arkadaslara özel album yapcan ama burda senın ark lıstende kımseler var mı

bak gelin yatağıma verdim 2.500
yemek takımıma verdim 3.500
çamaşır makineme verdim 2.300
süpürgeme verdim 550
günlük yemek takımı+kahvaştı seti+günlük çatal bıçak verdim 1.200
jumbo tencere setime verdim 750
bornoz takımıma verdim 250
misafir tek kişilik nevresim onun terliği el havlusu boy havlusu verdim 100
kendime bi yatak örtüsü aldım 250
atıştırmalık set aldım 250

aha işte 2 aydır da kaldı kıçım açıkta
çöp alamadım
sevgilim bizim eve taşındı onun için lamba alacaktık eve
baktık para yok sarkıt ampuller var ya onlardan aldık düşünün yani :roflol:

Olmayanları da hemen ekleriz.Esmacım bazen gözümden kaçıyor çalışıyorum biryandan bazen atlayabılıyorum ama elimden geldiğince okuyorum geçmişi felan.

sirrus, canım çook mu yoruyorlar seni bakayım?

ycyc, güle güle kullan. tavalarında güzel yemekler kızartmalar pişsin.

tefal:lepi: ağır olanın kıcı daha gec pişer ee ozmn gaz faturası cok gelmez mıkaydirigubbakcemile3

ycyc aldıklarını güle güle kullan

@eda anacım sen hayallerinde oluşturmuşun bile evi ne güzel, bende hiç öyle fikir olmadı olmaz da :) sürekli değişken şeyleri beğendiğim için

benim anne de almaz öyle şeyleri, bana sormadan hayatta kadın önceden alıştı napsın yazık, ben beğenmediğimi kullanmam bir sürü de söylenirim bilir :)

teyzem geçen sene bana çeyiz alacak, ne alayım diye sormuş annemde hemen bana sordu kızmayım diye :) iyi dedim polar battaniye alsın ama dedim koyu renk istemiyorum karışık istemiyorum, teyzemde sağolsun 2 çeşit getimiş hangini beğenirse alsın beğenmedi ise ben başka modeller getireyim diye :) öyle işte

bende baya pinpirikliyim :)

ve eda teflonda en iyi marka tefaldir, bunu tereddütsüz söyleyebilirim yani

Bende epeyi uğraşmıştım ama tam istediğim gibi oldu:)Hala yatak odamda saklar bakarım:)Evlenmemiş olsaydın verirdim sana gözüm kapalı:)Ne de olsa kk kardeşliği paylaşımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…