Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bu ne hız yaa. Geçmişe bakıyım derken şimdiyide kaçırıyorum.

Esmacım geçmiş olsun canım

bunebu böyle densiz çok hiç canını sıkma salla gitsin:umursamaz: bu arada evim için yapılan tüm yorumlarınız için çoook teşekkür ederim hepinize opuyorumnanaktan

ay çok sinirliyim yaa salak kardeşime akşam o kadar konuştum tercih yaparken böle böle yap die
yine gitmiş başka türlü yapmış hey allam yaa delircem

Eda iyiki dememişsin nişanlına boşver, onun canı daha çok sıkılırdı emin ol

kapıcınız da eltisi de tam birbirine uygunmuş dengesiz :S

esmacım geçmiş olsun eşine.Ben okumuşum kendını tanıtıp hoşgeldın dedıgın yazıyı cevap verdim sandım yanıtla kısmını açtım sonrada işim çıktı yazmayı unutmuşum.Kusur abakmayın kızlar bazen çok yogun oluyor cevap yazamayabılırım.Geçende kuzenının evını çok beğenmıştım yazacaktım gene yazamadım esmacım.Bu arada sınaycımevin çok güzel.Tekrar başın sağolsun diyorum.Ama eşinleçok yakıştınız Allah szi birbirinizden ayırmasın.Kınanda çok güzeldi.Maşalah sana diyorum.Mutluluklarınız daim olsun

Sağol canım inşallah toparlanıcam, mesela şimdi arkadaşın incili tacını gördüm çok çok hoşuma gitti yine hayal kurdum mandiline söylerim alır dedim, bu da bi gelişme :Saruboceq:
Şeniz

BÖcÜk her seyİ de sen almaa o ne alcakkı tum beyaz esyayı sen mı alcan sekerım...

yok cnm o ben yok o saydığım herseyı bırlıkte alcaz

YELIZ aldıkllarını gule gule kullan o klozet takımına oy vermıstımm:lepi:

Teşekkür ederim canım darısı bekarların başına:lepi:

Munemu; öyle dengesiz insanlar çok evet takma dicem ama olmuyor biliyorum.
Banada biri geçenlerde sordu nişanlın ne iş yapıyor diye söyledim böyle böyle diye ayhh keşke belli başlı işi olsaydı, senin işin garanti dedi. Len ilerizekalı dicektim senin oğulların ne ki orda burda ayyaş ayyaş serseri gibi geziyorlar elin nişanlısından sanane. Ama tabi içimden diyebildim sadece bön bön baktım geçtim ona cevap verip seviyesine inmedim ama sonra kendi kendimi yedim. Ha şimdi ona göre belirsiz başsız işde yok ama ona ne ki.Nişanlıma da söylemedim tabiki sende söyleme sakın incitici birşey bu önemsiz olsa bile.

tamam canım.Ben senin söz resimlerini felan gördümBelki ilerde kabul edersin.
belkı

cnm o albumlerden harıc özel album yaptımm sadece ark lıstemdekıler gorsun dıe
aksam gıtcem hepsını sılcem zaten sıkıldım :umursamaz:

dimples kuzumopuyorumnanaktan nerelerdesin profilime uğramadın sanırım :lepi:

hee işte geç oldu ama farkettim
artık gözüm gibi bakcam mecbur
bi suplası 70 liraymış
düşün supla alamıyorum takıma pofff

çüşş
ben 5 tl supla aldım 8 tane daha almam lazım adama dedımkı 3 tl ver alım tmm dedı ama daha param yok beklesın az

[QUOTE

sagol tatlım

Pufilotocum üzülme okudum yazdıklarını dün nişanlının işten ayrılması.Olsun her işte birhayır vardır Rabbım bır kapıyı kapatır düğer kapıyı açar.Beğendinse incili tacı sana gönderebilirim canım.

psoriasis ark ısteğını kabul etmek zorunda kalcam sanırım cunku etmedım dıom olmuyo sureklı msj orda duruyo sınırlendım hee

arşı sana kızıyom hee
nıe dersen burda gelıyonn ıkıde bır hoşşık dıon
eve gıdıyombende demeye baslıyom
yengeme abıme neyım:roflol: o ne be dıolar

:roflol::roflol::roflol:

hoşgeldinn

altında hand painted yazıo

o süslü sepette ne var
benim ekmek sepetimden o :)

kıslar bana yardımcı olur musunuz .bir arkadaşıma ev hediyesi almam lazm.
şu hani aynalar varya ıkeanın yamuk uzun duvar aynası .nu netten alabileceğim bir yer biliyor musunuz?[/B]

benim evde var :)
ama ikea hariç görmedim hiç

çok sade ve şık asil durmuş yüzünüde görseydik keşke

ama normalde bunları kullanıom

lavabon çok leke oluyormu
oluyorsa neyle çıkartıyon laelaelaelaelae

gene yağmur yağıooo burdaaaa

burda da

bende ıstemezdım zevkler uymaz belkı dıe ozellıkle kıyafet alınmasını hıc sevmem

ben beğenmesemde düşünmüş almış diye kırmam karşımdakini
gönlü olsun diyede ne ise aldığı yanında kullanırım 1 defa

off 4 ekimde düğünüm var 1000,00 tl borcum var ve daha eksiklerim var gökten para inmesi lazım:bbo:

inerse banada haber ver bende gelim o göğün altına :)

koçtaşın sitesinde yok. ama bana çok yakın koçtaş .bakırköyde oturuyorum hemen gidiveriridim emin olsam olduğuna...

koçtaşta yok

Kızlar bu da nişan resmimiz 14 kasım 2006.:)Ey gidi günler eyy..

bide yüzünü görsek

banyo aksesuarlarımı deniz kabuklu ya da balık falan figürlü istiyorum

benimkiler öyleeee :CüvCüv:

kızlar bende çeyizim için en son bunları aldım..

iyi günlerde kullan

p_nr, baberko+, bunebu, croiselle, dimples+, eccu+, esmy, gülay_gülay+, karalahana+, mandilin+, mervebu+, Meryem03, mulberry, osq_e, parpalm+, pembelipembe, psoriasis, Pufilota+, pıtırcık85, Selen_Ay, sinay21+, sirrus, sweet_drop, uğur böcüğü+, şeker-leblebi

maşallah bızlere

Son düzenleme:
Pufiloto sana gönderebilirim o tacı.:)

Ayhh teşekkür ederim canım ya çok sağol:kedi:
Seni tanımadığım için ve mandilini de görmesem bile çok sevdiğim için mandiline söylerim o alır dedim yani kendi kendime gelin güvey oldum ama sende alabilirsin tabiki vermek olmaz ki. Ama inan çok beğendim çok yakışmış sanada

Bu arada yazmayı unuttum ikidir; sinaycım evin çok güzel, huzurla mutlulukla otur kocişkonla

Ya kızlar iyiki varsınız; şimdi de bu yüzden ağlıyorum mafoldumben

eda nan kapıcının nesıse boşver bee
ıyıkı dememışsın hem öle hersey hemen denmez erkeke
ben hallederım benı cağır:roflol:

amma çenenız vr hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…