hee işte geç oldu ama farkettimkırılacak eşyaya çok fazla para verilmez.
hemsürekli yeni çıkıyor hemde eksilme ihtimali var.
ŞenizSağol canım inşallah toparlanıcam, mesela şimdi arkadaşın incili tacını gördüm çok çok hoşuma gitti yine hayal kurdum mandiline söylerim alır dedim, bu da bi gelişme :Saruboceq:
BÖcÜk her seyİ de sen almaa o ne alcakkı tum beyaz esyayı sen mı alcan sekerım...
esmacım geçmiş olsun eşine.Ben okumuşum kendını tanıtıp hoşgeldın dedıgın yazıyı cevap verdim sandım yanıtla kısmını açtım sonrada işim çıktı yazmayı unutmuşum.Kusur abakmayın kızlar bazen çok yogun oluyor cevap yazamayabılırım.Geçende kuzenının evını çok beğenmıştım yazacaktım gene yazamadım esmacım.Bu arada sınaycım evin çok güzel.Tekrar başın sağolsun diyorum.Ama eşinleçok yakıştınız Allah szi birbirinizden ayırmasın.Kınanda çok güzeldi.Maşalah sana diyorum.Mutluluklarınız daim olsun
belkıtamam canım.Ben senin söz resimlerini felan gördümBelki ilerde kabul edersin.
Bu arada bocuk bısı dıcem sen psorİasİs e senı ekleyemem dedın yaa baktım profılıne arkadas olarak eklemedgım halde resımlerını gordum..nasıl oluyo...yane kısım kısım mı ayırdın..genelı bu resımlerle ılgılenebılr gıbı...
hee işte geç oldu ama farkettim
artık gözüm gibi bakcam mecbur
bi suplası 70 liraymış
düşün supla alamıyorum takıma pofff
esmacım geçmiş olsun eşine.Ben okumuşum kendını tanıtıp hoşgeldın dedıgın yazıyı cevap verdim sandım yanıtla kısmını açtım sonrada işim çıktı yazmayı unutmuşum.Kusur abakmayın kızlar bazen çok yogun oluyor cevap yazamayabılırım.Geçende kuzenının evını çok beğenmıştım yazacaktım gene yazamadım esmacım.Bu arada sınaycımevin çok güzel.Tekrar başın sağolsun diyorum.Ama eşinleçok yakıştınız Allah szi birbirinizden ayırmasın.Kınanda çok güzeldi.Maşalah sana diyorum.Mutluluklarınız daim olsun
Munemu; öyle dengesiz insanlar çok evet takma dicem ama olmuyor biliyorum.
Banada biri geçenlerde sordu nişanlın ne iş yapıyor diye söyledim böyle böyle diye ayhh keşke belli başlı işi olsaydı, senin işin garanti dedi. Len ilerizekalı dicektim senin oğulların ne ki orda burda ayyaş ayyaş serseri gibi geziyorlar elin nişanlısından sanane. Ama tabi içimden diyebildim sadece bön bön baktım geçtim ona cevap verip seviyesine inmedim ama sonra kendi kendimi yedim. Ha şimdi ona göre belirsiz başsız işde yok ama ona ne ki.Nişanlıma da söylemedim tabiki sende söyleme sakın incitici birşey bu önemsiz olsa bile.
arşı sana kızıyom hee
nıe dersen burda gelıyonn ıkıde bır hoşşık dıon
eve gıdıyombende demeye baslıyom
yengeme abıme neyım:roflol: o ne be dıolar
Kızlar merhaba.Ben tüm geçmişi okudum sayılır hepinizi tanıyorum.Ama topiği hep okuyordum ama katılımda çok nadirbulnuyordumGizli hayranınızım yani.Artık benımde aranızakatılma vaktim geldi eğer kabul ederseniz:)Öncelikle 2 yıllık evliyim ve düğün resimlerimi eklıyım sizlere.
altında hand painted yazıo
kıslar bana yardımcı olur musunuz .bir arkadaşıma ev hediyesi almam lazm.
şu hani aynalar varya ıkeanın yamuk uzun duvar aynası .nu netten alabileceğim bir yer biliyor musunuz?[/B]
Çok sadeydi gelinliğim ve saçım makyajım ama ben çok beğenmiştim:)Ikı yıl önce genelde sade modeller vardı.Ankarada sema moda evine 1.750 ye diktirmiştim gelinliğimi.Şimdi o parayı verir misin deseler asla derdim.O zmanlar sizleri de bilmiyordum.Bilseydim çok konuda fikir alırdım
ama normalde bunları kullanıom
gene yağmur yağıooo burdaaaa
bende ıstemezdım zevkler uymaz belkı dıe ozellıkle kıyafet alınmasını hıc sevmem
off 4 ekimde düğünüm var 1000,00 tl borcum var ve daha eksiklerim var gökten para inmesi lazım:bbo:
koçtaşın sitesinde yok. ama bana çok yakın koçtaş .bakırköyde oturuyorum hemen gidiveriridim emin olsam olduğuna...
Kızlar bu da nişan resmimiz 14 kasım 2006.:)Ey gidi günler eyy..
banyo aksesuarlarımı deniz kabuklu ya da balık falan figürlü istiyorum
kızlar bende çeyizim için en son bunları aldım..
Pufiloto sana gönderebilirim o tacı.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?