Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım benim adımı yazmadığı için silinmemiş isimler :dilcikar:

bencede yaaa demiştinya gfelinlik resmimi eklicem diyee kaçgün oldu hani nerdeeeklava:klava:klava:

ya kızlar söz tepsisinin resmini koysam nasıl süsleme yapabilirim fikir verir misiniz??

eda benden ıstemıyonda densemden nıe ıstıyonn neyse o alsın ben evlencem para lazım hatta senın yemeklığı beğenırsem alırım vermezsende kırarım haa:roflol:

lady neyse ben gördum ya sorun yok.:roflol:
satın mı alcaksınız

emıne m oldumm

yok kız alıştırmaktan diil alışkanlık o bende oda kızıyo bana kaydirigubbakcemile3 ayrıca çikolata feda olsun sana beeee opuyorumnanaktan

sen evlencende ben evlenmicemmi nan klava: :mymeka:

olur mezarlıktan toplarım :lepi:
puuuu
hiç zahmet etme be mezarlığa kadar puuuuu

bi çiçek al git :)
beyaz olsun eve uysun kaydirigubbakcemile5
görüyo musun eşşeği
sen formul buluyosun o maytap geçiyo eşşek

esma ne bulusması bacım
eda ıle mı
yok ya lady elbisesini alırkendne bahsedio
evlenmeden buluşmam senle
hediye getircen çünkü vazgeçtim istiyorum:lepi:

eda benden ıstemıyonda densemden nıe ıstıyonn neyse o alsın ben evlencem para lazım hatta senın yemeklığı beğenırsem alırım vermezsende kırarım haa:roflol:
sen de bi karar ver yevrim
alcan mı hediye almican mı
liste veriim içinden en ucuzunu al o zaman eşşek

yok kız alıştırmaktan diil alışkanlık o bende oda kızıyo bana kaydirigubbakcemile3 ayrıca çikolata feda olsun sana beeee opuyorumnanaktan
bak bak böcük gör densemi de utan puuuuuu
mezarlıktan çiçek toplicakmış puuuuuuuuu

tatlı densem cici densem
öperum nanaktan

2009 KPSS sonuçları açıklandımı. ben istiyorum ya özelde olacak gibi değil. 2010 da giricem

Ben de 2 tane iş görüşmesine gittim özel sektör için olmıycak paralara çalıştırıolar canım

karar verdim kasım ayında dersane yazılıcam tam gaz çalışıp kpss ye gircem 2010 da devlet olur kafam rahat olurr

:kedi: kaydirigubbakcemile3

Evet canım benim satın alıcaz nasipse.
Geçen gün provaya gittim görümcemle, tam çıkıyoruz bi kızla çocuk geldi benim nişanlığı da kaldırmıştı reyhan abla kız diyo ki burda pembe bi abiye vardı ben onun için geldim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…