Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kizlar
evde yapilacak o kadar is var..

canim hic istemiyor.. of daha valiz hazirlicam.. normalde kipir kipir olmasi gerek isim.. ama ben halsizim
ben evlencektim varyaaaaa şimdi yerimde duramazdım heralde canım niye halsizsin adet döneminmi geliyo yoksa aman düğüne rastlandırmadaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

fmkcım tabi gerilirsin
sonuçta bambaşka bir hayata gleiyorsun
herşey çok gğzel olacak eminim

burcu heyecanlıdır tabi ay olmaz mı yaaaa
iğne oyası gibi işledi herşeyi herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündü
hayırlısıyla geçsin inşallah

nerdesın senn:mymeka: hemen öle sulanma
nan bı gelıon 2 hafta yoksun
aksamları zaten yoksun msn bekle bekle gelmın:gitme:
neysem nassın
enıste nasıl

nazım sana geciyor kuzum napim cok seviyorum seni opuyorumnanaktan
aksamları yorgun oluyorum ondan girmiyorum canım ya zaten tüm gün kostur, pc basında falan derken aksam gözlerimi zor acıyorum,
öglenleride calısıyorum giremiyorum, bugün öglen bosum hemen kostum buraya :lepi:
ben cok iyiyim enistende cok iyi Allaha sükür :Saruboceq:
isler yavas yavas acılıyor Allahın izniyle bekliyoruz yani ama saglık olsun sonunda askıma kavuscam ya bu bile yeter :asigim:
sen nasılsın böcügüm eniste nasıl ?

burcu özge gelmemiş bugün hiççç, heyecanlıdır şimdi o yaa

aa dogru ya yarın burcunun dügünü var, off böyle uzak kalınca foruma cogu seyi kacırıyorum :gitme:

bugün niye böyle bilmiyorum adetliyim.. dügüne denk gelmir :jeyyar:

gitmeden önce evi piril piril yapayim diyorum ama camlar bile silinmek istiyor canim is yapmak istemiyor.. toplanin da bana yardima geldin gir gir samata hal ederiz kaydirigubbakcemile3

inş. güzel geçer yağmur yAğmasında kızın şansına gerçi hava az kapalı burda yağmu ryok, inş. orda da yoktur.

nazım sana geciyor kuzum napim cok seviyorum seni opuyorumnanaktan

aa dogru ya yarın burcunun dügünü var, off böyle uzak kalınca foruma cogu seyi kacırıyorum :gitme:

yarın yarınn gelin oluyo :lepi:

nereden bilecenki senağlama

:teselli:

ama hayatım emanetin duruyo bende :1hug: buarada benide ayakkabının altında unutmadığın için saol Şeniz seviyom seni

kız senin isim nedi :1ninca: emanet sende de düğünde vermedin bari balayında versedin. kaldım öle cücük gibi. bi de bizim orda topless çok fazlaydı. benimki şaşırdı garibim bu ne ya çıplaklar kampına mı geldik diye. bi de hepsi manda gibiydi komplekse girdim

heee aklına geliyo sanki sürtmek ayağını

hayatım tebrik ederim.
ama sen de tükenmezle yazmışsın be kuşum

arsi de öyle yazmıştı
hafif hafif göz kalemiyle falan yazsaydınız hemencecik giderdi :)

sağol canım, ben seni en son bıraktığımda burada insanlarla cebelleşiodun bak benim gitmem yaramış naniknanik

valla pilot kalemle yazmışım armut gbi sırnaşık şey

hayatım benim adımı yazmadığı için silinmemiş isimler :dilcikar:

senin adını yazdığıma şükret :mymeka: kaydirigubbakcemile

kızlar sinay noldu ya en son kayınpederi vefat etmişti, düğünü noldu :çok üzgünüm:

kızlar ben kaçar hepinize ii akşamlar zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar gören görmeyen var mı
nişan fotolarımın bi ikisini yine koydum da
nişan topicine
görmeyen varsa link verim dicektim
ya d amerak edern

gelelim canım adres ver hemensengözlerimebaksanab
iyi iyi adet olmuşsun bu ayı çıkardın aradan hadi bakalım ondandır halsizliğin

hayatım sınay nıkah yaptı dugun olmadı
evde kına yaptı
resımlerı proflınde var cok cıcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…