Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ama arsii bu saç rengi her zaman biraz insanın yüzünü solgun gösterir. bu nedenlede hafifte olsa makyajını yapmayı ihmal etme. o zaman çook daha güzel görüneceğine inanıyorum a.s.

Arsicim; esmer olarak gözümüz çok alıştı ya sana bana da bu renk seni yorgun göstermiş gibi geldi ama sarı saç genelde böyle oluyor ve makyaj istiyor ki kendini göstersin...
Ama bence saçların güzel olmuş rengi ışıltısı başarılı olmuş yani; gözünün ve gözümüzün alışması lazım opuyorumnanaktan
Kısacası sarı saç =Hafifte olsa makyaj

ayy buda bız oluykk
sılcemm hemen
habersız cekılen bı foto

sen resimleri ekliyosun böcük söz resimleri hariç hiçbirini göremedim kaçırdım hep ya :)

Elisaa; inat ettim diyorsan yapacak bişey yok. Zamana bırak o zaman elbet biriniz pes edecek, Sevmiş nişanlanmış bu kerteye gelmiş bir ilişki bu sebepten bitmez kuzum, düğün üstü gerginlikleri bunlar merak etme yerimseniben

FMK ütülenceklerını gördumm allah yardımcın olsun gercı suan bıtmıstr ama olsun
gelın ayakkabın cok şık ama ben asla ondan yuruyemezdım

aybuer cnm aksam eklerım gene

günaydın kızlar sabah mantomu ütülemek ıstedım tefal utuyle gecen yıl almştım bu en dusuk ayarlı en ucuz tefallerden ıste...suan hıc memnun degılım...yaa ceyısıme hangısını alsam bu hep su akıtıyoo...

böcük içimden bir his ayrılcamızı söylüyor durmadan ( bilmiyorum yaa oda bende ikimizde inat ediyoruz mafoldumben

ınş pişman olmazsınız
uzaklık araya soğukluk getrmesın ınş
:Saruboceq:

pıtır dualarım senınle cnm ınş ıstedığınız okul olur :lepi:

arsi güzel durmuş hemen boyatma derim bence kullan bu rengi hem yaz ayındayız değişiklik iyi olmuş tabi yinede kendin bilirsin

phılıps:lepi:4640
burda kac gundur bı yerlerımı yırtıyom demı yazemuszemus

aybuer şansına bı topıcten sılmemışım
halı saha macımızdan goruntu tabı bızm haberımız yok
arkdaslarımız cekmış sonra facede yayınlamıslar baktım ana bız
sonrada bana yolladılar daha böle cok var
ama bu cok hoşuma gıdıyo
ustumuzdede bızım özel olarak yaptrdığımız bjk tşörtlerımız
:asigim:[/B]

Son düzenleme:
arsima saçların hoş olmus bence son resmi çok beğendim.siyahtan bu renge geçtiğin için yadırgamıssındır sen...

pıtırcık canım ya kuzenim de sbs tercihi yapacak benim pek bilgim yok dün bana gelmiş abla yapalım diye ama beceremedim .orda güvenlik kodu diyor.sonuç belgesinde yazıyormus sonuç belgesini okuldan mı alıyoruz?

aybuer şansına bı topıcten sılmemışım
halı saha macımızdan goruntu tabı bızm haberımız yok
arkdaslarımız cekmış sonra facede yayınlamıslar baktım ana bız
sonrada bana yolladılar daha böle cok var
ama bu cok hoşuma gıdıyo
ustumuzdede bızım özel olarak yaptrdığımız bjk tşörtlerımız
:asigim:[/B][/QUOTE]

böcük canım yaaaa çokkk güzelll ne güzel bakmıssınız öyle opuyorumnanaktan

gunaydın kızlr gecmıse bakayım ama onmce burcu yazmısmı gece cok merak ettım yaa

pufi güle güle kullan hediyeciklerini

eccu sende paspasını iyi günlerde kullan canım benmde almam lazım :umursamaz:

elisa sen bi arasan yavrim

yaa bence yakışmış arsii tenine neden beğenmedin ki ?

çok acık geldi bana yaaa

arsii hayır yaaaa çok gitmiş yüzüne valla öncekinden çok daha güzel olmuş elleme sakın..gözün alışınca sana da güzel gelicek eminim kaydirigubbakcemile5

alışamadım işte
aynaya bile bakasım gelmiyor

daha kesmedik sadece boyadık kesim için bugün gidicem

edacım bence daha ı
bızım evde tefal var mesela ona ıyı dersem bu süper anladın mı

yorumlar için sağolun kızlar
genel olarak herkes beğendi annem babam eşim hariç :)
gerçi eşim canlı halini görmedi sizin gördüğünüz resimleri gördü ee orada da ışıktan ötürü yanılmalar var biraz

şşimdi böcek yahudi malı dıye almak ıstemıyorum aldıgımız her seye dıkkat etmelıyıs dımı amaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…