ayy buda bız oluykk
sılcemm hemen
habersız cekılen bı foto
işte kat kat açarak yaptığım pofuduk poğaçalar eşim bayılıo sabah bunlardan yemeğe
çok güzel görünüyorlar gamzecim ellerine sağlık...
kızlar benim için dua edermisiniz ?
1 dk nızı bile almaz(
hakkımda hayırlısı ne ise o olsun die dualarınızı esirgemeyin..
çok tşk ediyorum hepinizede
en kısa zamanda her şey yoluna girer inşallah elisacım hakkınızda hayırlısı olsun iyi şeyler düşün...
selam kızlar ben geldim :)) şu an kayınvalidemin evindeyim. sizlere yazmak için nete geldim. düğünümde kınamda çok güzel geçti. içimde kalan tek bir uhde bile yok. anacığım evden çıkarken ve salonda vedalaşırken bayıldı. beni çok üzdü ama inşallah zamanla herşey yoluna girecek. eee sizler naptınız kızlar ? beta dan haber var mı ?
hoşgedin canım ne güel her şey yolunda gitmiş ve içinde bişey kalmamıs.anneciğinde toparlar inşallah kendini..benim annem de öyle daha 1 yılım var ama şimdiden başladı gideceksin demeye 15 dk uzaga gidiyorum oysaki...
böcük içimden bir his ayrılcamızı söylüyor durmadan( bilmiyorum yaa oda bende ikimizde inat ediyoruz mafoldumben
günaydın kızlar sabah mantomu ütülemek ıstedım tefal utuyle gecen yıl almştım bu en dusuk ayarlı en ucuz tefallerden ıste...suan hıc memnun degılım...yaa ceyısıme hangısını alsam bu hep su akıtıyoo...
yaa bence yakışmış arsii tenine neden beğenmedin ki ?
arsii hayır yaaaa çok gitmiş yüzüne valla öncekinden çok daha güzel olmuş elleme sakın..gözün alışınca sana da güzel gelicek eminim kaydirigubbakcemile5
arşı gunaydın
saclarını kestrdın mı
hala cok uzun daha kısa olsa daha hoş olursun gıbıme geldı
ust kısımları cok guzel olmuş bence
ama sana koyu renk olarak alıstım ıcın sankı solmuş gıbı cıkmışsın yorgunluktan sanırm
ama bence bıraz daha kestrsen daha guzel olur
phılıps:lepi:4640
burda kac gundur bı yerlerımı yırtıyom demı yazemuszemus
edacım bence daha ı
bızım evde tefal var mesela ona ıyı dersem bu süper anladın mı
böcük bende tefal alcaktım bu senin dediğin dahamı iyii bacım ):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?