hee benim annemde elleriyle bi düzeltir katlarken çamaşırları ütüye gerek kalmazmaşallah çok hamaratsın yaa :fmk:
nevresim bencede 3 çift alırsak kendimize yeterli olur.. hatta bende evde tek bi tane var bjkli nevresimim sabah yıkıyorum akşama kadar kuruyo tekrar onu kullanıyorum :))) ama büyük olunca kurumaz heralde.. bide ben ütülemiyorum yaa alla alla buruşukta olmuyo aslında artık annem napıyosa :)))
demekki neymiiş kendimize pamuk saten nevresim alcakmışız :) misafire o kadar önemli değil heralde az kullanılcak ütü istesede bişi olmaz sanırım..
bu arada geçmiş olsun, streste var şu anda sende ondanda ağrır başın :) kısmetse 18 gün sonra hiçbişeyin kalmıcak zaten :))darısı başımıza :Saruboceq:
aman delimidir nedirbugün carsidaydim.. eski bir tandik gördüm.. naber filan felan laflarken dügünüm olacagini söyledim kizin ilk söyledigi ayyyy niye türkiyeden evleniyorsun oldu türkiyeden cünki sevdigim adam türkiyede yasiyor dedim bende ne insanlar var allahim ya
canım yaa sakin olun kafanızı toparlayın sora birbirinize sımsıkı sarılın olurmuuuböcük içimden bir his ayrılcamızı söylüyor durmadan( bilmiyorum yaa oda bende ikimizde inat ediyoruz mafoldumben
çok güzelllheyoo elbise aldım nihayet :)
düz bi elbise olduğu için kınada mı giysem acaba diye aldım ama sonra tüllü pullu elbiseleri kendime yakıştıramadım, fiyatlarıda çok geldi diye başka almadım :) bakalım daha çok var düğünede bulamazsam başka bişey kuzenimin düğününde bunu giycem..
işte kat kat açarak yaptığım pofuduk poğaçalar eşim bayılıo sabah bunlardan yemeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?