Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayirlisi olsun 15 günde git gel onada para zor dayanir
az önce fotograf cektim ekliyorum

perisanligimi ve lahanalarimi görün

bugün carsidaydim.. eski bir tandik gördüm.. naber filan felan laflarken dügünüm olacagini söyledim kizin ilk söyledigi ayyyy niye türkiyeden evleniyorsun oldu türkiyeden cünki sevdigim adam türkiyede yasiyor dedim bende ne insanlar var allahim ya

ütü yapmak isteyen buyursun

[/URL][/IMG]

bir gelin adayinin valiz hazirliklari... alti üstü iki hafta kalacagim bilmeyen iki ay sanir
[/URL][/IMG]

güya aptal nolacak.. sanki almanyada yetismis bir erkekle evlenirsem evliligimin garntisi olacakmis gibi.. söylesim zaten hayatta hic bir seyin gartanitisi yok hic birimiz ne olacagimizi bilmiyoruz.. böyle konusuanlara cok gicigim.. bu yüzdende cevremle ilgimi kestim. Tesadüven görünce konusuyorum mecburen

uyy fmk Allah yardımcın olsun ne kadar çok şey var ordaaa

hadi o zaman işbaşı bende yatıcam artıkın başkada kimse kalmadı :)

ya insan birini sevmişse neden çevresi onun hakkında yprum yapar anlamam.. bendede var hafif hafif aynı sorun ki henüz kimse bilmiyo ilişkimi vs. ama bilenlerde öyle konuştumu ister istemez soğuyosun onlardan..

PapiBJK lim allah rahatlik verin üc fotom daha var onlari da eklim
sabah gelenler bakar

çıkıcam diyorum çıkamıyorum bende neyse bu son mesaj uyumam lazım artıkın bugün çok yoruldum :)

kolay gelsin sanadaa, iyi geceler..

bu arada ayakkabıların çok şık

saol
lahanalarim daha da sIk
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
benim yuva da biraz biraz renklenmeye basladi.. buzdolabinin üstünde görünenler tablo mutfak duvarina caklimasi gerek .. kocisimi bekliyor ben beceremiyorum..
sol tarftaki duvari boyuyan cocuk benim, türkiyedeki evimizin catisi henüz insaat halinde gizli yine cikmis o görünen kutu boyayi tüketmisim duvari boyamisim hayal meyal hatirliyorum.. diyer fotoda nisanimizdan görünende annem ve babam.

[/URL][/IMG]

hee benim annemde elleriyle bi düzeltir katlarken çamaşırları ütüye gerek kalmaz

aman delimidir nedir

böcük içimden bir his ayrılcamızı söylüyor durmadan ( bilmiyorum yaa oda bende ikimizde inat ediyoruz mafoldumben
canım yaa sakin olun kafanızı toparlayın sora birbirinize sımsıkı sarılın olurmuuu

çok güzelll
güle güle giy

işte kat kat açarak yaptığım pofuduk poğaçalar eşim bayılıo sabah bunlardan yemeğe

şimdik gelelim gamzenin güzel poğçalarına
yarın sabah ilk işin bunun tarifini koymak
sora yarın akşam bende yapıcam
bide o tabaklar güral porselen dimi
ben günlük alıcaktım sora vazgeçtim
görünce dedim aaa o tabaklardan
bide bu poğçalardan çok canım çekti yaa yarın akşama kadar bi tarafım şişmez inşallah

şimdi ben biraz anlatim
kardeşimle kapıştık gelince
annemlede
kızdım ikisinede
anneme daha çok kızdım ama bilmiom ben dio bilmiosan nie gidion be kadın
ben kaç gündür çırpınıom nasıl etçez die araştırıom ediom
sen git kadın mahvet herşeyi
kızlar nolursunuz dua edin kardeşim anadolu lisesine yerleşsin

bide bu foto makinası konusunda dayımın oğluyla konuştum bu akşam
o pek anlar böle şeylerden
sony samsung alma dedi yaa
hp fuji olabilir dedi
delircem en sonunda vazgeçicem almaktan
ne karışık şeylermiş yaaa

eklerim canim
adresin ver özelden yaz.. benim msn de zaten pek kimse yok

günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
burcuuuu bugun senin günün izmirde hava çok güzel umarım kocaelindede öyle olur dualarımız seninle
bir ömür mutluluklar herşey gönlünce ve hayal ettiğin gibi olsun

günaydın kızlar...

sabah rütin işlerimi bitirdim oturdum masama...

bugün burcunun düğünü ,onun günü bugün,inşallah hava güzel olur ve her şey çok güzel olur...

gunaydınnn
bugun burcumunnn düğünü zemuszemus var
hadı halay başına :teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…