üstleri daha açık renk olmuş gibi sanki arsi
arsii, bende sarı sarı dedikçe sapsarı bi tubilik beklemiştim yafs.kaydirigubbakcemile3 Bu renk o kadar açık değil canım beyaz tenli olduğun için yaklışmış bence. Ama allık kullanarak güzelleştirisin arsim başka bişeye gerek yok allıkla yanaklarını belirginleştirdin mi tamamdır. Makyajsız biraz soluk görünmüş 2. fotoda. Ama belki fotodan öyle görünüyordur. Ben beğendim özellikle ilk ve son fotodaki renk harika görünüyor. zemuszemus Wallahi yakışmış kız, kalk git aynaya bakta gel şimdi hak verceksin bana :):)
ohhh süper akşama yapıcam hemenmalzemeler: 1 yumurta,1 çay bard ayçiçek yağı,1 su bard ılık su, yarım paket yaş maya,1 tatlı kaş tuz,1 tatlı kaş şeker,4 su bard un, 60 gr tereyağ
iç harcı için: beyaz peynir.
önce tereyağ oda sıcaklığına gelecek. yarım paket yaş mayayı 1 çay bard ılık suda eriticez. geniş bir kaba ayçiçek yağı,mayalı su , süt,tuz,şeker,ve yumurtanın akını vede unu ekleyelim yağurmaya başlayalım. baktınız un az geldi hamur cıvık göz kararı ekleyin ele yapışmayan bir hamur olacak.zemuszemus sonra bu hamurdan parçalar kopararak 8 bezeye ayırın. unlanmış tezgahta her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açın. sonra her bir açtığınız hamurun arasına tereyağ sürün kat kat üstüste koyun en üsttekine tereyağ sürmeyin. hafif un serpiştirin ve bu sefer hepsini 60 cm çapında açın yani büyütün yaklaşık yuvarlak büyük tepsi gibi olcak tek katmış gibi görüncekopuyorumnanaktan. sonra enine ve boyuna kesin 4 parçaya ayrıldı. ayrılan parçalarıda 3-4 parçaya ayırın bıçakla kesin. (hani sigaraböreği yaparken yufkayı nası kesioruz aynen öle üçgen parçalar olacakopuyorumnanaktan) geniş kenarına peynir koyun ve sigara böreği sarar gibi sarın kızlar eğer baktınız çok büyük görünüolar ortadan kesebilirsiniz benim bir tabaktakiler kesmdiklerim öbürleride kestiklerimopuyorumnanaktan. üzerlerini bir bezle örtün 30 dk mayalansınlar. sonrada 180 derece fırında pişirin üstlerinde yumurta sarısı sürmeyide unutmayınopuyorumnanaktan afiyet olsunnnn
canım valla okuldan alınıo onlar,yani bizimkiler öle yapmış,şu bi hafta çabucak geçsin yaaa,yoksa bana rahat yok, annemede o kadar kızdım ki hala kızgınım eve gidesim yokarsima saçların hoş olmus bence son resmi çok beğendim.siyahtan bu renge geçtiğin için yadırgamıssındır sen...
pıtırcık canım ya kuzenim de sbs tercihi yapacak benim pek bilgim yok dün bana gelmiş abla yapalım diye ama beceremedim .orda güvenlik kodu diyor.sonuç belgesinde yazıyormus sonuç belgesini okuldan mı alıyoruz?
saol canım bol bol edin olurmu
ınş pişman olmazsınız
uzaklık araya soğukluk getrmesın ınş
:Saruboceq:
pıtır dualarım senınle cnm ınş ıstedığınız okul olur :lepi:
dur ben bi bakemkızlar günaydın
bir derdim var eklim yardım edin bana
dün akşam saçlarımı kestirmeye gittim
düğün sacım yapılırken düğünden sonra gel boyarız yeni gelinsin değişiklik olur demişti kuaför
neyse kahve üzerine aralarda karamel yapacaktık
dün bi kalktım civciv gibiyim sanki sonra biraz koyuttu böle oldu
gerçi resimlerde çok net belli deil ama ilk resim daha yakın şuanki haline
akşama boyatcam tekrardan((((
dün size bu ayna hakkında yazdığımda evlere bakıyordum.ayd edim koymuş baktımda sonra unuttum arsi olduğunu.akşam kaç saat aradım.ben tüm albümleri göster yapmıyormuşum o yüzdende göremiyormuşum...
kıslar kusura bakmayın nlur.
arsi bir tanesi hediye olaral çok az olur mu kuşum ya.baya ince geldi ölçtümde.
kalınlaı yani koçtaşta olanlar çok pahalı.
esmacım tskler cnm
nıhale slm soyle sana zahmet
tubış ya bana dun hevın dedıkı ben bunun bı alt modelını aldım 100 tl dedı
sıtesınde karsılastrma yaptım arasındakı fark cok net
mesela bırınde hız ayarı 1 benım beğendımde 5
bırının govdesı celık bırı baska bıseyy
herhalde bu ozellıklerden dolayı
bıde onunkınde cırpma telı ve kucuk boy kabı yoktu ee onlarda var
ve gövdesı farklı
bende böcük bende :)
aynada bu kim diom :roflol:
gel götürim seni benim kuaföre etsin aynısını :)))))
bende böle bi renge cesaret edemezdim + istmezdimde ama işte kahve die oturduk bu çıktı
dahada sarıydı koyulttu birazz
değişme dionda eşimde beğenmediki :umursamaz:
eksik kalanları tamamlıyoruz napalım tubiş
:kedi: tskler kızlarr cok mercı
ışılcım sanada cok mercı
ve ayakkabına benı yaz ama nolurr tukenmez kalemle yazma bazıları gııbım:dilcikar: adım sılınmedıkce delırcem hee sankı sılınınce hemen düğün olcak gıbı gelıykaydirigubbakcemile3
şimdi öncelikler herkese günaydın
az önce unuttumda
arsicim sanki sana koyu renk daha yakışıo
soluk gibi tutmuş seni bu renk
tabi benim fikrim
bide şu makina işinden vazgeçicem yakında yada alcam bi tane kafam rahat etsin
herkes ayrı bişi sölüo yaa
ben ne güzel sony alcaktım akşam nie vazgeçtiysem
arsi, son fotoya benzeştirmek için bugun bidaha git canım azıcık koyultsunlar o zman daha tatlı olacak eminim. Şimdi bu yaşına kadar hiiiç boyatmamışsın saçlarını (tıpkı ben) tabikide gözünün alışması zaman alır canım.
arsi gördüm gördüm saçlarını gördüm canım bence çok yakışmış değişik bir hava katmış hiç değiştirme insanlar bu haline 1 hafta içinde alışacak göreceksin sadece makyaj gerektiren bir renk bende röfle yaptırdım herkes başta çok sarı olmuş çok soluk oldun yok şöyle yok böyle moralimi bozdular şimdi kocişim falan çok beğeniyor rengimi yıkadıkça renk yerine oturdu :umursamaz:
evet epey ince ama kullanım acısında inceliği sıkıntı değil bakınca kendini gayet normal görüon
gözüne çok ince geldi ise iki tane yanyana alabilirsin çok fiyatlı olmaz yada bitane alıp yanına bi paket benimki gibi stıcker alabilirsin
karalahana; tek bir tanesi olur. ikeadan al orada daha uygundu.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?