Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben cocukluğumu hıc yasayamadım dırek 20lı yaslarda buldum kendımı:roflol: o yuzden fotom yok

kızlar suan nısandakı bılsegımde dahıl 99 gram altın yapılmş durumda gerıye kaldı 58 gram altın beyaz esyalar ödenıyoo yatakodası odenıyoo cogu sey hazır mayıssa borcsuz bı dugun inşalllhh

yerim seni şekey şey :)

anennin kucağındamısın eğer annense ona benziyorsun eccük :)
Allah nazardan saklasın

evet annem.

anuuu tam ısırmalık yanaklarrr opuyorumnanaktan yerimseniben :kedi:

opuyorumnanaktan

düğünlerde kınalarda en nefret ettiğim şey alkol illaki bi kavga çıkıo yaw :umursamaz:

ah ah sen bide bizim ordakileri görsen. kasalarla alınıyor.

ben cocukluğumu hıc yasayamadım dırek 20lı yaslarda buldum kendımı:roflol: o yuzden fotom yok

ule biliinmi benimde bebeklik 1 tane fotoğrafım var oda rahmetli dedemin kucaanda :sinifsinif: anneme diorum sen kesin bi iş çevirdin bu bebek belkide ben deilim hep 3-4 yaşlarında ve sonasının resmi var :umursamaz:

Allah iyiliğini vermesin emi..:)Porporus da neydi.Sedef de tatlım kısaca:)

bende deminki resmimi eklicektim böcük senle mandilin için ama mandilin yok gelsin eklicem

benim için ekleme hoşşik :umursamaz:

kızlar suan nısandakı bılsegımde dahıl 99 gram altın yapılmş durumda gerıye kaldı 58 gram altın beyaz esyalar ödenıyoo yatakodası odenıyoo cogu sey hazır mayıssa borcsuz bı dugun inşalllhh

inşallah şeker
Allah yardımcınız olsun

esma ortadaki resimde solda ayakta duran mavili beyazlı olanmısın
yok yok o deil kırmızılı başında bişe olan
AY CNM SEN BENI KAPLIYIM DIYEMI O SANDIN laelaelaelaelae

ESMA maşallahh nekadar tatlısın şimdide tatlısın zaten :asigim:
zemuszemus

:gitme:

düğünlerde kınalarda en nefret ettiğim şey alkol illaki bi kavga çıkıo yaw :umursamaz:
:lepi:

arsi hakketten ne tatlı bebişmişsin ya kendi resimlerimi düşününce senin resimleri unuttum :kedi: nazar değmesin sana kuşummm opuyorumnanaktan

arsi hakketten ne tatlı bebişmişsin ya kendi resimlerimi düşününce senin resimleri unuttum :kedi: nazar değmesin sana kuşummm opuyorumnanaktan

teşekkür ederim

Ama arsimam sendemi görmedin ben gördüm sandım ((
hem senin bebeklliğine bayıldım ben gözlerin süper maşallah :asigim::1hug:

görmedim tabiiii
Allah nazardan saklasın beni :))))

arsı gormedım senı

eklim kuzu

ya arsi bende göremedim

hoş esmayıda görememiştim hangi arada koyup siliyonuz anlamadımki

iki arada bi derede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…